Виж пълна версия : SETI problem
Мойят СЕТИ клиент ми прави страни номера от вида
- понякога изминатото ми изчислено врем набъбва неимоверно на 100-200 часа което повярвайте ми не е така .
- когато си изтегли задачката ми сменя резолюцията на екрана .
Използвам последната версия на СЕТИ Дривер и на Сети Спу .
На някой да му се е случвало нещо подобно ?
Не знам, това изглежда е скрийн сейвър версията, препоръчвам ти да свалиш текстовия клиент, не хаби процесорно време да рисува.
Използвам текстовия клиент.
Да не е нагласен да се пуска в цял екран?
А реално за колко ги смята?
Това отначало ли си го правеше или си работеше нормално?
astromi
21.05.03 г., 10:30
Това с времето на обработката обикновено се получава при смяна на системната дата на компютъра.
При мен веднъж датата беше "скочила" с една година напред и като я върнах обратно SETI ми показа време на обработка над 800 часа, а реално беше не повече от 8 часа.
Някога и аз бях със SETI Drive, но след като ми извъртя няколко гадни номера минах на SETIHide и не съжалявам за това.
И какви са плюсовите на SETIHIDE ?
SetiHide е доста удобна програмка, стига да я подкараш. Предимствата са, че скрива Seti-клиента, скрива сама себе си, покрива клиента по време на работа от любопитстване с TaskManager, кешира WU, поддържа online-offline режими, лесен импорт-експорт на WU/Results и може би други, неизвестни на мен.
astromi
22.05.03 г., 11:35
Ето защо съм избрал SETIHide:
кешира WUs;
работи в мрежа
може да се въведе график за предаване/приемана на WUs
скрива СЕТИ клиента;
скрива себе си;
може да се настрои да спира временно работата на СЕТИ клиента при стартиране на определени програми (Неро, Defrag, някой антивирусен скенер, някоя програма за разглеждане на активните процеси). Например при Ctrl+Alt+Del в Windows XP няма да се показва в списъка на процесите!
поне не ми е правила проблеми
Може да има и още неща за които не се сещам в момента.
Успех!
georgebg
22.05.03 г., 12:10
Originally posted by astromi
Ето защо съм избрал SETIHide:
кешира WUs;
работи в мрежа
може да се въведе график за предаване/приемана на WUs
скрива СЕТИ клиента;
скрива себе си;
може да се настрои да спира временно работата на СЕТИ клиента при стартиране на определени програми (Неро, Defrag, някой антивирусен скенер, някоя програма за разглеждане на активните процеси). Например при Ctrl+Alt+Del в Windows XP няма да се показва в списъка на процесите!
поне не ми е правила проблеми
Може да има и още неща за които не се сещам в момента.
Успех!
това за Ctrl-alt-del как го правиш ...
astromi
22.05.03 г., 13:17
Originally posted by georgebg
това за Ctrl-alt-del как го правиш ...
В папката files намираш файла halt_if_running.txt и добавяш този ред (важи само за WindowsXP)
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
Но това спира само клиента, докато самият файл SetiHide.exe си остава в списъка с процесите с 00% CPU
Предполагам, че може да се преименова exe-то с друго (подвеждащо) име.
Работата е, че не го пускам на чужди компютри, а само на 2-3 които ползвам аз и не съм си правил труда сериозно да проиграя "скриването" му.
georgebg
22.05.03 г., 21:47
Мерси !
За преименуването проблем няма - моите така работят... харесваш си някое име от процесите и действаш .. само дето пише винаги .ехе накрая :D
Авторски права на vBulletin