Виж пълна версия : Проблем с АТИ 7.2
След инсталация на новите Драйвери за АТИ в / случия за АТИ 1800 ХТsapphiretech / наблюдавам следния проблем :mad: невъзможно отваряне на контрол центара постоянно ме препраща за сапорт . Пробвах и драйвери от АТИ т.е саита на АТИ И АМД . С АТИ 7.1 проблеми намя . Ако някой е сришнал същия проблем . Нека да сподели дали го оправил и ако да как.
Споредмен АТИ този с драйвер сасе изложели яко:mad:
След инсталация на новите Драйвери за АТИ в / случия за АТИ 1800 ХТsapphiretech / наблюдавам следния проблем :mad: невъзможно отваряне на контрол центара постоянно ме препраща за сапорт . Пробвах и драйвери от АТИ т.е саита на АТИ И АМД . С АТИ 7.1 проблеми намя . Ако някой е сришнал същия проблем . Нека да сподели дали го оправил и ако да как.
Аз имах същия проблем,трих инсталирах,чистих регистрите и стана,но накрая чиста инсталация направо 7.2 и няма проблем.
Пробвай да ги ънинсталнеш драйверите с ати ънинсталара,после с RefreshFix0.9.9.7 почистваш регистрите,така става но не ми хареса как работи пц-то след сичките неща които му причиних:D за да оправя гадния контрол център.
Сложи си CCC + Catalyst 7.1 и после сложи САМО Catalyst 7.2 и няма да имаш проблеми ;)
Exhumator
05.03.07 г., 12:11
Със Sapphire X1800XT съм и с Catalyst 7.2 без никакви проблеми. Явно ATI "несасе изложели" яко, а само ти с "грамотното" си изказване.
Сложи си CCC + Catalyst 7.1 и после сложи САМО Catalyst 7.2 и няма да имаш проблеми ;)
Според теб, какво точно е "Catalyst"?!?
"Чист" драйвер без нищо отделно. Ясен ли съм или пак имаш въпроси?!? ;)
@jodeci, по принцип е така, но в случая е написано малко в заядлив тон и това не ми хареса. Защото много ясно се разбира какво точно значи "САМО Catalyst 7.2". Ако исках да кажа целия пакет щях да напиша CCC + driver или нещо от сорта.
"Чист" драйвер без нищо отделно. Ясен ли съм или пак имаш въпроси?!? ;)
janko, тук Exhumator е прав. CCC= Catalyst Control Centre, а драйвъра си е просто Radeon Display Driver;). Не че е от особено значение де... в случая аз бих препоръчал комбинацията от чист драйвър и Ati Tray Tools. От доста време бръмча в тая схема и нямам никакви грижи, още повече АТТ е десетки пъти по-лек от каталиста.
Superunknown
05.03.07 г., 16:20
Catalyst не е "чист" драйвер. :) Catalyst = drivers (2D/3D и за Theater) + Control Center. :D Catalyst е наименованието на "пакета" им. Ако се обърне внимание нито драйверите са 7.2 нито Control Center-a е 7.2, имат си съвсем друга номерация на версиите.
infogrames x
07.03.07 г., 00:25
При мен при "прясно" преинсталиран win и 7.2 упорито отказва да ми зареди конзолата на control center-а. Зареди го само веднъж веднага след първият рестарт колкото да видя ,че са сменили 3d анимацията със статични снимки след това просто "не желае":rolleyes:
Върнах се на 7.1 в очакване на 7.3:)
pfoenix
07.03.07 г., 00:27
... в случая аз бих препоръчал комбинацията от чист драйвър и Ati Tray Tools. От доста време бръмча в тая схема и нямам никакви грижи, още повече АТТ е десетки пъти по-лек от каталиста. Това е най-добрата комбинация:banana:
Авторски права на vBulletin