Виж пълна версия : Mozilla Firefox въпрос ???
PCBrocker
04.03.07 г., 09:36
Здравейте, работя с УБУНТУ 6.10 и много ми се иска да гледам интернет телевизия на него. За целта на модзилата и качих Media Player Connectivity . Дотук добре. Плъгина тръгна за Файърфокса, но като чукна на ARD телевизията плеъра ми стартира CNN например. И става пълен компот. Иначе някои телевизии се виждат , но не и тези които искам. Под Уиндоус няма никакви проблеми.
Ще съм благодарен ако помогнете !!!
РР: Става въпрос за сайта www.e-televizor.com
Защо не пробваш с mplayer plugina за файърфокса, аз с него гледам от този сайт
PCBrocker
04.03.07 г., 15:19
Пробвах Mplayer. При нея ми дава грешка cannot open video out file, а и при него отгоре ми пише грешно име на програма :-(
А кодеци имаш ли качени? Като ти прочетох поста пак отидох на сайта и си работи с мплейъра.
PCBrocker
06.03.07 г., 21:43
Кодеци съм инсталирал и телевизия се вижда - дори и на цял екран. Имам качени и Mozilla 1.7.12 както и Mozilla Firefox 2.0.1. И на двете съм сложил Media Player Connectivity. Първо пробвах с VLC плеъра. После пробвах с XINE. Както с единия, така и със другия която и нелевизионна програма да си избера се стартират и вижда или JTV, или TeleLive, или ZDF. НЕщо грешни връзки към MMS им дава. Какво ли не пробвах. Мислих си че е от FLASH но и FLASH си имам :-( С MPLAYER имам проблеми и ми забива и затова я махнах !
PCBrocker
09.03.07 г., 10:49
GENCHO, би ли ми казал как да свържа MPLAYER с мозила Файърфокса. Махнах Media Player Connectivity защото в него е проблема, и с MPLAYER си стартира само скапаните 2-3 програми при чукване на други. Сложих MPLAYER Player Plugin For Firefox но не прави връзка плеъра с файърфокса.
Ще съм ти благодарен !!!
Пиши човече моля те !
Авторски права на vBulletin