PDA

Виж пълна версия : Samsung T100 vs SonyEricson T68i

frost
17.05.03 г., 12:26
Мисля да си купя GSM от промоцията на Мтел, но кой от двата. Според вас кой е по-хубавия и защо.

dimitar226
17.05.03 г., 12:40
аз бих си взел Т100 - по добър дисплей и свири много гот :D
но пък Т68и е с по-лесно меню и е по малък /не се разтваря/
всичко е въпрос на вкус
успех :)

The Bandit
17.05.03 г., 12:49
Моят избор би бил Т68i - по-удобен, повече функционалност, много по-добра батерия.
Единственото предимство на Т100 в случая, за което се сещам е дисплеят...

myst
20.05.03 г., 20:10
Никога повече Sony/Ericsson! По-добре Ericsson Т68m или T68.
Дори Samsung T100. Това S/E само ще си го биете в главите после като разберете за какво дърво става въпрос.
За съжаление обратно на очакванията май в новите модели са вложили всичко ЛОШО от възможностите на двете компании. Имат <6% от пазара... вече... Правете си изводите.

Моето лично мнение е:
"За бога братя не купувайте"... Sony/Ericsson.

Paparac
20.05.03 г., 21:22
Originally posted by myst

Дори Samsung T100.

Добре де, какво не ти харесва в Самсунга? Телефона е перфектен, диплея му е със страхотна резолюция и качество на цветовете, а за невероятния му полифоничен звук, бе 'убав си е телефона:D Само цената нещо:(

cluster_bg
20.05.03 г., 23:47
Дори Samsung T100. Това S/E само ще си го биете в главите после като разберете за какво дърво става въпрос.
За съжаление обратно на очакванията май в новите модели са вложили всичко ЛОШО от възможностите на двете компании. Имат <6% от пазара... вече... Правете си изводите.

Моето лично мнение е:

Дай малко аргументи, де! С какво толкова са развалили Т68(m)?

ugly
21.05.03 г., 11:03

Моето лично мнение е:
Аз съм със СониЕриксон, Брат ми е със СониЕриксон.....от няколко месеца, нито той нито аз сме имали проблеми, говоря за модели Т68и и Т300, даже съм много доволен, досега винаги съм бил със Сименс предимно, но и СЕ ми харесаха...
"Балдъзата"......е с Т100, не го намирам за нещо кой знае какво....единствено си признавам без бой, че дисплея му е по добър.....за всичко останало, та дори и за полифонията не може да се мери със СЕ (тук за полифонията разбираи за СЕ Т300)......
Аз лично бих си взел отново СЕ, но не от промоцията на Мтел, там излиза много кинти.....:)

P.S.
Забравих да ти кажа за СЕ....стенд бай времето варира от 5 дни до над 7 зависи колко говориш и колко си играеш с менютата и игрите. Т100 държи 2-2,5 дни най много с голямата си батерия и 0,5-1 ден с малката си батерия....

MK+
21.05.03 г., 11:21
Още един глас за СЕ. Ако не ти се зарежда през ден телефон взимай СЕ. Проблеми никакви стенбай над една седмица е зависи как говориш.

Ilian359
21.05.03 г., 12:26
Според мен въпросът е функционалност или външен вид.

myst
21.05.03 г., 13:28
С/Е - слаби са - лесно се чупят, грозни са в общия случай, бавни менюта - най-слабите страни на Сони и Ериксон... за съжаление. А последната им изцепка P800.... нямам думи - всичко друго, но не и телефон... Само забележете как за 1 месец цената му се срина на 2/3... след някой и друг месец ще стане 500лв:)

За батерията - на стенд-бай 5-7 дена...супер, ама ти на стенд-бай ли го държиш тоя телефон?
Аз имам Сименс МЕ45 (взех го нов преди 5 месеца с 840mAh батерия). Батерията държи 6-7 дена при средно време на разговор 30 мин./ден. С/Е дали може така? (няма да казвам отговора за да не обидя някой)

Paparac:
Не си ме разбрал правилно - Samsung T100 не е лош - на мен ми харесва. Обаче не можеш да го сравняваш с накоя по-зла Nokia примерно. Иначе си е екстра.

ugly
21.05.03 г., 16:41
За батерията - на стенд-бай 5-7 дена...супер, ама ти на стенд-бай ли го държиш тоя телефон?
Аз имам Сименс МЕ45 (взех го нов преди 5 месеца с 840mAh батерия). Батерията държи 6-7 дена при средно време на разговор 30 мин./ден. С/Е дали може така? (няма да казвам отговора за да не обидя някой)

Извинявай ,моя е грешката, не се изразих правилно...нямах предвид стенд бай времето.....в смисъл да го оставя и да си седи телефона,щото тогава е доста над 7 дни...
Имах предвид времето от зареждане до зареждане при нормална употреба средно време на разговор немога да ти кажа....но при всички положения е доста.....може би около 45 минути или час...когато се случи да го заредя в неделя вечер....изкарва до петък.....ако го заредя през седмицата и се случи в това време да са и събота и неделя....когато говоря много по малко...тогава стават на 7.....

Апропо....както писах преди това ...досега съм бил със Сименси...и смея да твърдя ,че също не са със най -бързия софтуер...за МЕ45 мога да ти пратя и файл със статистика на всички открити досега бъгове във всичките му версии на фърмуера....ама всеки си има кусури.....
Въпроса е като сложиш добрите и лошите неща....добрите да надделеят ...нали...

В случея...мисля че плюсовете на СЕ надделяват над Самсунга
мда...

А да и забравих да те питам...и честно да ми отговориш.....
с колко лева или процента падна цената на Ес55 и за колко време?
Бъди обективен моля те...
Оставам си и почитател на Сименс, но не си и затварям очите когато има недомислици.

myst
21.05.03 г., 19:31
:)
Мда прав си - ще отговоря:
Цената на S55 падна за 5 месеца с около 200лв. - т.е. от 800 на 600лв. (приблизително), което не ми се смята в проценти:) (25%?). Това разбира се не важи за кожодерите в Германос и Джеф... Там цените винаги са изкуствено завишени на новите телефони и за това не ги и следя.

И понеже както някой отбеляза че всичко е въпрос на вкус аз нееднократно писах че "СПОРЕД МЕН" ("ПО МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ") С/Е са зле и споделих личен опит. Не съм искал да се заяждам или да споря с никого. Обаче е много гадно когато има такъв вариант да предупредиш някого за възможни неприятности и не го направиш... аз поне бих се чувствал гадно.

Ако някой се е обидил от писанията ми - съжалявам, не е било нарочно.

ugly
23.05.03 г., 11:22
Ако някой се е обидил от писанията ми - съжалявам, не е било нарочно.
Няма обидини де....нали си водим интелигентен разговор...
Всеки си има мнение и го изразява:)

nightyj
01.06.03 г., 09:55
T100 е истината,от половин година съм с такъв телефон и смея да твърдя,че е с най-яките цветове дето съм виждал дори V200 е с много ма много по гадни.Мелодиите са направо перфектни.Аз си вкарвам midi на най-новите песни и се получават страхотно.Кви са тия глупости за батерията аз с малка карам три дни и половина,а с голямата кам 6-7.Имам приятел на който с малката му държи 5 дни и това при нормална работа и играене на игри.Телефона е с възможно най-богатата окомплектовка,почти всичко което може да се ползва на този телефон е в комплект с него.Копчетата са големи и лесно се натискат,като тези с цифрите са от мнооо удобен материал от сорта на гумата,мноо приатни за допир.С нокиите просто немога да го сравнавам,такива гадни цветве и звуци имат че направо са отврат.Като недостатъци мога да спомена антенката(е с неиа обхвата е перфектен,въпреки че телефона ми прилича повече на играчка и можен да се чешеш зад ухото с нея).Тихички са му мелодииите,но се чува мноо по добре от останалите конкуренти.Със подохдящ софтуер се оувеличавт без драстичен спад в качеството.Лесно се наранява при изпускане и трябва да се внимава.Хаднс фрито му ми се прецака на втората седмица две кабелчета се прекъснаха.Липсата на инфрачервен порт е ужасна.Абе ако ви трябва цветен ама наистена цветен телефон с прекрасни звуци тва е истината.Малко като играчка е, но за мен си е супер,все пак съм ученик не бинесмен ха ха ха.