Виж пълна версия : Dungeon Siege II
Някой може ли да ми каже как да изляза от селото на тази игра, още в началото съм и незнам какво да правя,трябва да убивам някакви Плашила и стигам до 3тите и като ги удрям и не падат и няма как да продължа ?
Казва ми че трябвало някакъв екип да сложа с И но незнам как,моля помагайте :)
megawriter
25.02.07 г., 12:28
е там не трябваше ли да превключиш на Magic и да ги удариш с ice или каквато там магия имаш под ръка, или път с Лък.. не помня, ама това си е туториала още в началото, то трябва си пише и казва какво точно да направиш :)
е там не трябваше ли да превключиш на Magic и да ги удариш с ice или каквато там магия имаш под ръка, или път с Лък.. не помня, ама това си е туториала още в началото, то трябва си пише и казва какво точно да направиш :)
Ами май трябва с айс да ги ударя с лъка,обаче незнам как да превключа,незнам точно кво да направя ? Моляте обясни по подробно кое как се слага и как да сложа магията за да ударя с ице или там квото е ?
EDIT: Разбрах как се пуска магията,справих се!
Наскоро я играх остана ми финалния Бос :( (бтв как се минава ). Без да съм я превъртял не ми дава с моя герой да играя експанжана :( иначе е много зарибяваша.
Ами аз стигнах по напред,обаче много силни са бре...трябва ми някаква яка магия.
Врътнах я аз преди няколко дена, комбинация Ranged, Melee, Nature и един Lap Dragon - много добро "домашно животно" :)
Последния (Валдис) първо трябва да го подлъжеш да мине до очите, докато ти ги стреляш и те пускат едни лъчове, така го удряш 3 пъти. След това става вече смъртен и го пребиваш :)
Врътнах я аз преди няколко дена, комбинация Ranged, Melee, Nature и един Lap Dragon - много добро "домашно животно" :)
Последния (Валдис) първо трябва да го подлъжеш да мине до очите, докато ти ги стреляш и те пускат едни лъчове, така го удряш 3 пъти. След това става вече смъртен и го пребиваш :)
Ами ти кой левел си ? Отворил ли си 5тия куест ?
Това е последния куест на Акт 3 :)
Това беше някъде 42-43 левел
Авторски права на vBulletin