Виж пълна версия : Проблем със процесора-товари се на 100%
Здравейте,искам да Ви попитам от няколко дни насам като си пусна компютъра и след около 5мин започва да се товари на 100% процесора,давам Таск Мениджъра и видях какво ми товари процесора на 100%,дадох му енд таск,и спря да се товари,след което като си реснах компа и като го пуснах след 5минути пак се товареше на 100%,прегледах за вируси изчистих всичките вируси с много добра антивирустна,погледнах в msconfig нямаше такава програма,прегледах адримуве програмс и там нямаше,а това мони.ехе продължава да си седи и няма как да го махна,прегледах за спай изчистих ги,и после пак ми се появява това мони.ехе и в началото седи на 0% и след 5мин започва да се покачва бавно докато стигне до 100% и компа става страшно бавен,някой може ли да ми помогне и да ми обясни какво да направя :)
Предварително Ви Благодаря.
Ако файла е moni.exe то най- вероятно е кейлогер. Погледни закачената тема и пусни лог от HiJackThis. С каква "много добра антивирусна" чисти?
Ами да,мисля че е кейлогер,дори съм почти сто процента сигурен но незнам как да го махна,ами с Symantec работя с тази антивитустна,защото пробвах с Ф-Прот обаче нищо не стана,можеш ли да ми обясниш как да го изтрия това мони.ехе ?
Е добре де, от 3 изричения прочете 2- те, а третото го игнорира. Чети внимателно.
Е добре де, от 3 изричения прочете 2- те, а третото го игнорира. Чети внимателно.
Нещо не те разбрах?
Ако файла е moni.exe то най- вероятно е кейлогер. Погледни закачената тема и пусни лог от HiJackThis. С каква "много добра антивирусна" чисти? Така по- разбираемо ли е?
Така по- разбираемо ли е?
Изтеглих си я hijackthis,и сега да я пусна да сканира ли ?
Погледни внимателно т.7 на въпросната тема, пише какво трябва да направиш:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=91314
Авторски права на vBulletin