PDA

Виж пълна версия : VooDoo Mean Machine

GeniusLoci
12.05.03 г., 10:01
Коментари, забележки, похвали и освирквания очаквам тук.
Самото ревю можете да видите ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/voodoo/vd1.html)

V I P E R
12.05.03 г., 11:39
Може ли да постнеш и резултати на твоята машина или на Киро или някои друг, за да се види дали реално има прираст и как се представят рамо до рамо двете машини. Добре са се справили от Вуду, НО можеше да изтискат още и да добавят някои други компоненти (все пак това е Mean Machine :D).

The Penalty
12.05.03 г., 13:34
Ники, оправи го това:
"Овърклока не е силната й страна, въпреки че върху GPU е поставен меден процесор"

да се чете

"Овърклока не е силната й страна, въпреки че върху GPU е поставен меден охладител"

Stilian
12.05.03 г., 13:35
Добре е ...

Но тия кабели развалят общия вид :rolleyes: ...

BNN
12.05.03 г., 14:14
Може ли да споменеш цената на конфигурацията?

V I P E R
12.05.03 г., 15:31
Originally posted by Stilian
Добре е ...

Но тия кабели развалят общия вид :rolleyes: ...
Мнооого си прав. Като гледам как са ги "нафърляли" в кутията направо ми се плаче. А пък да бяха сложили и едни rounded кабели. Срамота е при толкова сскъпа машина да се излагат с тия кабели и такова подреждане.

П.С. Ама как се дразня на разхвърлени кабеляци не е истина просто.

Ba4o Kiro
12.05.03 г., 16:02
Originally posted by V I P E R
Може ли да постнеш и резултати на твоята машина или на Киро

Абе... Гледам си тука моите резултати...
Да се докопам до един Radeon 9700PRO и ще видиш сравненията ;).
От сега ти казвам, HardwareBG B4K Xtreme GraphiX ще има какво да каже на Voodoo Mean Machine ;)...

V I P E R
12.05.03 г., 16:53
Originally posted by Ba4o Kiro
Абе... Гледам си тука моите резултати...
Да се докопам до един Radeon 9700PRO и ще видиш сравненията ;).
От сега ти казвам, HardwareBG B4K Xtreme GraphiX ще има какво да каже на Voodoo Mean Machine ;)...
Абе даже и аз като го гледам има какво да му кажа :) (с изключение на 3Д тестовете, че с този Савидж).
А по въпроса за докопването на 9700ПРО - на това ли се спря за лична употреба ?

Stilian
12.05.03 г., 17:28
Originally posted by V I P E R
Мнооого си прав. Като гледам как са ги "нафърляли" в кутията направо ми се плаче. А пък да бяха сложили и едни rounded кабели. Срамота е при толкова сскъпа машина да се излагат с тия кабели и такова подреждане.

П.С. Ама как се дразня на разхвърлени кабеляци не е истина просто.

Ти да видиш Бачо какво прави и с обикновени ... Хич не се виждат :cool: !

[b]Абе... Гледам си тука моите резултати...
Да се докопам до един Radeon 9700PRO и ще видиш сравненията .
От сега ти казвам, HardwareBG B4K Xtreme GraphiX ще има какво да каже на Voodoo Mean Machine ...

Чакай пък аз да се докопам да видиш за какво става въпрос :p ...

V I P E R
12.05.03 г., 17:44
Ти да видиш Бачо какво прави и с обикновени ... Хич не се виждат :cool: !

Бачо много добре знам какво прави с обикновенни кабели. Точно това ме провокира когато си купувах за първи път от него да продължа в същия дух :). Тогава взех почти цяла конфигурация и кабелите бяха старателно подредени а IDE-тата бяха нарязани :). Абе красива гледка.

П.С. И ти ли ще се меткаш на 9700ПРО :).

Ba4o Kiro
12.05.03 г., 17:58

Да не се отплесваме много в мечти (Xtreme H20 Cooling or Vapour Phase ;)).

Voodoo Mean Machine e компютърна конфигурация, която ще ти я сглобят и продадат в това и състояние и с това и бързодействие. Това е от съществено значение... Да не омаловажаваме труда на момчетата от Voodoo Computers, че са се потрудили, направили и предложили такава машина за продажба.

Все пак можеше да се постараят съъъвсем малко повече (поне с кабелите, че наистина е "отвратно" вътре)

Иначе въобще не се съмнявам в силите на ЕКСТРЕМИСТИТЕ във форума и екипа на HardwareBG! :D

Neotrace
12.05.03 г., 18:10
И може би трябваше да тестват RAID масива че да видят кво куца и евентуално да сменят дисковете с други:)

V I P E R
12.05.03 г., 21:19
Иначе въобще не се съмнявам в силите на ЕКСТРЕМИСТИТЕ във форума и екипа на HardwareBG! :D
Oh yeah baby!!! Пак си прав както винаги :).

GeniusLoci
12.05.03 г., 21:42
Originally posted by Neotrace
И може би трябваше да тестват RAID масива че да видят кво куца и евентуално да сменят дисковете с други:)
Проблема е че на пръв поглед заблуждава..на някои тестове има повишаване на производителността спрямо единични дискове, но като загворихме тук тия дни и се усетих че резултатите са ниски.
Правописните грешки още ги оправям - ми така става като пишеш в 7 сутринта, не е нормално за работа това време..:D
Не съм твърдял че машината на VooDoo може да се мери с наше изпълнение, кабелите не бяха толкова разхвъргани, станаха (станаЛИ са така) така при разни рокади вътре. Иначе си личеше че са били поприбрани (макар и не като моите дето хич ги няма.)
Видеото не 9700 НЕ Про..абе Hercules..ама не се клоквало много - аз дори не си играх че трябваше да гледам още толкова часове тестове, а и те ме осведомиха предваиртелно за приблизителни честоти, от които си спомням 310 за паметта на видеото..

Нямамного смисъл да слагам още резултати, по-скоро имам прекрасната идея да хвърля резултати от тестовете за списанието, така или иначе само половината влизат като данни там, останалите са си ..резултати на РС-та до 1200 долара!..
Моите ще са горе долу там, само на тестовете свързани с диска ще съм по-зле, а и на тези за видеокарта..то пък какво ли остана..
:)

Fanatic
13.05.03 г., 10:34
Сега да ви кажа как се прави хубава машина!

Идва произволен човек във фирма Persy, помотава се от 10 до 30 минуто из офиса (зависи кога ще го изхвърлим), набелязва си произволен хардуер, отива на касата плаща го! След това си изсипва закупения хардуер в също така закупена от тук кутия и с минимални познания по държане на отверка и завинтване на винтчета прави там някаква машина и готово, имате прекрасна на вид и много добра по възможности машина :D

шегата настрана, ама тая машина на VooDoo е много яка, само тоя Любо да не беше лепвал тая грозна синя лепенка отпред на Chieftec-а ;).

ADMIN EDIT - Ba4o Kiro - Моля всички членове на HardwareBG Forums да пишат на кирилица и да спазват правилата на форума!

Благодаря...