PDA

Виж пълна версия : Мога ли да запитам кой е Webmastera тук?

xts
11.05.03 г., 21:22
Интересувам се кой е уеб дизайнера на сайта, а не кой поства новините?
Къде отиват старите новини?
Защо не са разделени на различни секции?
Вижте какво правят другите, примерно ComexGroup, TechBG и т.н.
Найстина е много яко, че има редовни update-и, но според мен трабва малко освежаване и организация. Нека има богат архив. Чичкото Том си пази нещата с години и като се сетиш, че някога е имало нещо все ще го намериш. Защо не върнете сайта отново на първо място, то после спонсорите сами ще дойдат?

subn3t
12.05.03 г., 18:05
... как им го каза само ... :)

Ba4o Kiro
12.05.03 г., 18:48
Той хубаво ни го каза, не че ние не си го знаеме и без да ни го казва ;).
В момента се пише и тества PHP скрипт за сайта. За съжаление още не е готов.
Поради простата причина, че сме на "самоиздръжка" и ни е малко трудно да си платим на програмист/и да свирши/ат работата в срок ;).
Затова чакаме човека да го направи в свободното си време. За съжаление аз, Григор и останалата част от екипа не почти не разбираме от PHP и създаване на "бази данни", затова чакаме... Иначе, ако разбирахме до сега да сме го направили ;).

xts
12.05.03 г., 19:59
PHP-то ще е хубаво, но не е задължително, то е за огромна база данни и многократни update-и. За вашия сайт ще е достатъчно просто малко организация и чист html + малко java и разбира се дизайн.
BTW А пазите ли някъде старите новини? Може отдолу да има линкове "по-стари >>" и "<< по-нови", е това е нещо елементарно.

Ba4o Kiro
12.05.03 г., 21:02
До скоро нямаше място за архив (хоствахме сайта на Dir.bg на смешно малко място). От скоро имаме повече място на разположение. Искаме да го направиме на PHP точно за да можем да създадем голяма база данни, с "мисъл" в бъдещето.
Иначе да правиш архив на html-а си е голям багер, а и скоро няма да е нужно! PHP-то ще си прави всичко само (както форума, само ще го "бекъпваме" по-често ;) ).

V I P E R
12.05.03 г., 21:30
Originally posted by xts
PHP-то ще е хубаво, но не е задължително, то е за огромна база данни и многократни update-и.
За новините ще има ОГРОМНА база данни. Това го гарантирам аз лично :). Докато дишам ще слагам новини :D - кога по често, кога по рядко но ще има :).

subn3t
23.05.03 г., 00:13
Originally posted by Ba4o Kiro
Той хубаво ни го каза, не че ние не си го знаеме и без да ни го казва ;).
В момента се пише и тества PHP скрипт за сайта. За съжаление още не е готов.
Поради простата причина, че сме на "самоиздръжка" и ни е малко трудно да си платим на програмист/и да свирши/ат работата в срок ;).
Затова чакаме човека да го направи в свободното си време. За съжаление аз, Григор и останалата част от екипа не почти не разбираме от PHP и създаване на "бази данни", затова чакаме... Иначе, ако разбирахме до сега да сме го направили ;).

... когато можем, помагаме с каквото можем.... или поне аз де :) , а и удоволствието ще е изцяло наше.

Ba4o Kiro
23.05.03 г., 02:01
Be more specific, Please! ;)
Помощ приемаме всякаква, но за съжаление за момента не можем да осигурим материална подкрепа в замяна.
Ако действително ти се занимава (имаш свободно време, което не знаеш какво да правиш ;) ) ще се радваме на всякаква помощ...

xts
24.05.03 г., 19:45
Be more specific, Please! ;)
Помощ приемаме всякаква, но за съжаление за момента не можем да осигурим материална подкрепа в замяна.
Ако действително ти се занимава (имаш свободно време, което не знаеш какво да правиш ;) ) ще се радваме на всякаква помощ...
Ами само кажете на ПМ каква помощ искате - сайт, сървъри, линкове и знаеш ли още какво?

xts
24.05.03 г., 19:46
До скоро нямаше място за архив (хоствахме сайта на Dir.bg на смешно малко място).
А не хосвахте ли в headoff.com или само форума беше там?

Ba4o Kiro
24.05.03 г., 21:39
Не, вече не се хоства нищо на Headoff.com. До скоро там беше само форума, а сайта се хостваше в dir.bg. скоро се преместихме на ново място, където могат да се ползват скриптове и т.н. Абе благинка - www.asp.bg (който се интересува).
В момента се тества "бета" варианта на сайта, написан на PHP, да се надяваме, че скоро ще има и "alpha" ревсия ;)...
За помощта - ще ти измислиме нещо :D (по-скоро ще те затрупаме от работа ;) ).

subn3t
26.05.03 г., 16:43
... и на мен да ми измислите нещо :D

xts
29.05.03 г., 16:48
За помощта - ще ти измислиме нещо :D (по-скоро ще те затрупаме от работа ;) ).
Ми елате ни пак на гости в "Южен Кръст" :) на по бира от нас (ша ви почерпим със субнет4о) и ще се разберем, че и за "Топа" (това по повод на Григор и линията за баттле.нет:) )

subn3t
29.05.03 г., 17:19
и се от мене бирата :Р ма аз нали не мога да отказвам ...... а и ме е срам да се стеснявам така 4ееее ... хладилника е пълен и работи :)