Виж пълна версия : Дръж се Малайзия, идват българските юнаци.
OgiDogi
09.05.03 г., 01:57
До 2 седмици Малайзия остава след България в статистиката на SETI@Home.
Нашего брата прави напоследък над 3000 WU/ден, докато малайзийците между 850 и 900. Засега ни "водят" с някакви си 24000 WU.
Ехаааа... ама сме се засилили... :cool: :super:
Ще газим наред, ИДЕЕЕЕМММММ :p
Добре че тия ГОРЕ мачкат здраво.
OgiDogi
09.05.03 г., 09:06
Снощи придумах един мой приятел с процесорче като моето и той май доста се ентусиазира. Ако успея да го придумам да напускаме SETI из залите, на които дава интернет..... ехееее :D
Satanail
09.05.03 г., 14:00
Originally posted by OgiDogi
Снощи придумах един мой приятел с процесорче като моето и той май доста се ентусиазира. Ако успея да го придумам да напускаме SETI из залите, на които дава интернет..... ехееее :D
А де! Пуснете десетина машинки и за нас да смятат (HWBG)!
Човек ако се замисли колко щайги има в България из залите, и ако 2/3 поне от тях се пуснат, не Малайзия ше смачкаме, ами.......все пак т`ва са към 300000 къмпутера.......ама баси! Много големи тъпаци са повечето дето държат зали!
OgiDogi
09.05.03 г., 20:27
Ако успея, няма да е за HWBG, щото за да го зарибя, създадох група IBS-BG - това е името на доставчика.
Metanoia
10.05.03 г., 16:42
Тука важи принципа:
- Стреляй!
- По какво?
- Стреляй да става патаклама! :D
П.П. Смятайте за БГ бе! Не е важно за кой отбор!
Originally posted by Satanail
А де! Пуснете десетина машинки и за нас да смятат (HWBG)!
Човек ако се замисли колко щайги има в България из залите, и ако 2/3 поне от тях се пуснат, не Малайзия ше смачкаме, ами.......все пак т`ва са към 300000 къмпутера.......ама баси! Много големи тъпаци са повечето дето държат зали!
Не е съвсем така.
При 100% CPU ще заминат минимум поне още 30W на PC. Не става дума само за процесора, но и за останалите компоненти, които иначе power-save-a би изключил. Ако си собственик на зала с 20-30 машини със сигурност би се замислил. А за тия 300 000 PCта със сигурност ще заминат мегавати :]
OgiDogi
13.05.03 г., 18:05
Айде още малко - само 12 000 WU и сме ги минали.
:D давай наще! :) или наште де... :) аз днес дадох своята лепта, към 70-80 предадох... :) да ги таковам и в Малайзииците де... :) хехе
Satanail
14.05.03 г., 04:18
Originally posted by jay
Не е съвсем така.
При 100% CPU ще заминат минимум поне още 30W на PC. Не става дума само за процесора, но и за останалите компоненти, които иначе power-save-a би изключил. Ако си собственик на зала с 20-30 машини със сигурност би се замислил. А за тия 300 000 PCта със сигурност ще заминат мегавати :]
Ами да де! Нали трябва да се подпомага родното производство?!? НЕК от де ши пичели иначи?!? :p
Сега сериозно - всичко е вярно, но забравяш едно нещо - тези машини не са овърбърнати като на повечето от нас в този форум => нормалния живот на една такава машина е.....абе доста повече от 3-4 години......моята вече работи почти нон-стоп една година (подчертавам и натъртвам), редовен ъпгрейд също се прави и т.н.............
За тока.......сега зимата плажахме 100лв , като съм сигурен, че поне 20 от тях ги е глътнала щайгата....и пак нема да го спирам - нека си джитка СЕТИ и толкова - лятото тока ми е към 55-60 лв.....абе какво да разправям, просто бездействат хиляди машини.....неклокнати даже :(
OgiDogi
17.05.03 г., 14:15
Още само някакви си 1400 WU и сме пред тях. За един ден работа.
Вече СМЕ пред тях! айде на следващите! :)
OgiDogi
22.05.03 г., 15:27
Ми аз бях писал, че сме ги минали и идва ред на Словакия (след около 250 години при тези темпове), ама нали се скапа форума и поста ми е изчезнал.
250 години...... хмм.... не съм смятал ама чак толкова... много ми се вижда. Намаляме разликата с около 1000wu на ден, разликата е под 90000, значи към 3 месеца.
OgiDogi
23.05.03 г., 19:21
Прав си, на мен ми се е видяло към 1 милион, а то било 100 000 и нещо съм объркал при смятането - при милион излизат 2.7 години а не 270 :D
Та значи: Дръж се Словакия, идват българските юнаци!
http://www.seti.softdata.si/analyze/default_eng.asp?PageID=3&C31=Slovakia&C31=Bulgaria&Size=1&Year=All&Data=Results&seria=Submit
още един линк за следене... :)
Аз лично използвам една програмка - SetiTeam.
Показва всякакви статистики и се пести доста време от обикаляне по сайтовете.
Та според прогнозите, които ми дава SetiTeam след точно след 3 месеца България ще е с 2 места напред в класирането. ;)
Авторски права на vBulletin