Виж пълна версия : дали съм по-производителен така?!? за СЕТИ?
дигнах си шината на 145х11 множител...сложих една ДДР333 и затова... :)
преди бях 133х12.5 ама не ми държеше тъпата дрр266 на повече... :) дали съм по-производителен така?!? особенно за СЕТИ?!? все пак е 24/7 и мойто ПЦ... :):D
Мисля че така ще има някакво забързване защото сети-то е доста чувствително към скороста и трансфера с паметта, та може и да има 5-10% отгоре :). Между другото сега за колко време средно мачкаш един юнит?
Аз се чудя как ли върви на Opteron и Barton, понеже много се влияе от големината на cache-а, даже за opteron имаше някакви резултати и бяха около час и малко на юнит ако не лъжа :bow:
stani мога да кажа,че няма много голяма разлика между Р4 и АХР въпреки разликите в кеша
OgiDogi
08.05.03 г., 20:53
Originally posted by alexz
дигнах си шината на 145х11 множител...сложих една ДДР333 и затова... :)
преди бях 133х12.5 ама не ми държеше тъпата дрр266 на повече... :) дали съм по-производителен така?!? особенно за СЕТИ?!? все пак е 24/7 и мойто ПЦ... :):D
Докато бях на 170х12.5 ми смяташе по 7 WU/ден, сега съм на 180х11.5 и правя по 8 WU/ден - направи си сам извода :)
Originally posted by OgiDogi
Докато бях на 170х12.5 ми смяташе по 7 WU/ден, сега съм на 180х11.5 и правя по 8 WU/ден - направи си сам извода :)
OgiDogi нещо малко ми се струва 8 юнита на ден - демек по 3 часа - освен ако не си тормозиш компа в работно време с някакви обработки или такива и да не остава процесорно време за сети-то, моя на 2088MHz и 166 шина е средно 3 часа, както е при тебе на 180 трябва да е по-бързо мисля :conf:
OgiDogi
09.05.03 г., 02:01
Ами работя си нормално - вечер като заседна към 19-20 часа, та отива до към полунощ, че и по-късно. Даунлоудвам си 24/7, гледам си филми и други такива неща.
Да не съм го взел пък компютъра само за SETI да смята :D
Metanoia
09.05.03 г., 03:30
Originally posted by OgiDogi
Ами работя си нормално - вечер като заседна към 19-20 часа, та отива до към полунощ, че и по-късно. Даунлоудвам си 24/7, гледам си филми и други такива неща.
Да не съм го взел пък компютъра само за SETI да смята :D
И предполагам ползваш графичния клиент (ScreenSaver-а), а не конзолния :rolleyes:
А между другото - до колкото знам SETI-клиента е чувствителен към кеша и шината доста... Знам със сигурност, че PIV Celeron смяташе ужаааааасно бавно! :(
OgiDogi
09.05.03 г., 09:08
Не бееее, от месец вече съм с драйвера и конзолния клиент. Нали затова толкова питах с какво да бачкам и от къде да го дръпна.
вече съм на 155 ФСБ... :) и ми падна малко времето, средно е 3:20 мин а беше 3:33ч... :) сега съм на 1704МХз процесор и 300+ на ДДР-а... :) имало смисъл значи...
Авторски права на vBulletin