Виж пълна версия : Какво може Nokia 3310?
ZaL141TeLq
05.05.03 г., 19:29
бих искал да знам какво схте мога да слагам на NOKIA 3310 когато си взема datacable. много ми е любопитно дали ще мога да махам и слагам игри и анимацийки.
Ами аз съм пускал, общо взето може да му наливаш (разбира се и източваш) телефонен указател, рингтонове и лого.
Между другото на 3310 е ужасно неудобно да работиш с кабел, защото се вади батерията, поставя се кабела под нея и батерията - в специално гнездо на кабела. Моя кабел беше някакъв китайски, та работейки по този начин ми трябваше една ръка да държа батерията да не прекъсва, втора - да подпирам СИМ картата, та да не дажа SIM Card Error и оттам нататък вече още няколко ръце да работя с клавиатура и/или мишка. Та ако горните "екстри" не са съвсем привлекателни за тебе (щото за мен не са) не те съветвам да се набутваш за кабел.
Всъщност най-удобното, което ми се стори е, че можеш да пишеш СМС-и на голяма клавиатура.
ZaL141TeLq
10.05.03 г., 21:05
а я кажи има ли handsfree за 3310?
Има, за него за щастие не се налага да махаш батерията, включва се отдолу до куплунга за зарядното в по-малката дупка.
Най куция телефон,който някога съм ползвала.Възможно е моя точно да е бил такъв.
Нямаш проблем да си изпратиш от някъде лого или мелодия и да ги получиш.Игри не можеш да си слагаш и махаш(до колкото знам аз).handsfree-има доста модели,които можеш да си купиш.За анимацийки също не съм опитвала да си качвам
ZaL141TeLq
14.05.03 г., 22:38
10 x
Авторски права на vBulletin