Виж пълна версия : Нов Мод От Alex_matrix / Meh Де / :-)
alex_matrix
05.05.03 г., 03:44
За нoвия мод съм използвал идеи от едно ръководство от чужд сайт но е пригодено за втулков вентилатор /в западното беше казано че този мод не става на други вентове освен бал беаринг/- явно мене не ме питали дали не може :D :D
та ето ги и снимките
http://rack4.free.evro.net/server32/al_ma3x/mod%206/1.jpg
http://rack4.free.evro.net/server32/al_ma3x/mod%206/2.jpg
кажете си мнението
по нататък вероятно ще напиша ръководство въпрос на лично време иначе желание имам а и трябва да се рационализират още малко работи
GeniusLoci
05.05.03 г., 03:58
Modman - какъв alex_matrix - направо Modman (или ако още искаш alex_an...;) :D ) да те прекръстим?
Диодите на перките на вентилатора ли са закрепени? (май с тоя въпрос съвсем се изложих :D )
alex_matrix
05.05.03 г., 04:37
Originally posted by stani
Диодите на перките на вентилатора ли са закрепени? (май с тоя въпрос съвсем се изложих :D )
ахам но по доста спесифичен начин
интересно ми е как би седял мода на вече прозрачен вентилатор със страни ледове - ма тука вече ми трябва спонсор :D
на живо е много красиво модчето
alex_matrix
05.05.03 г., 04:39
Originally posted by GeniusLoci
Modman - какъв alex_matrix - направо Modman (или ако още искаш alex_an...;) :D ) да те прекръстим?
аз вече съм напсал ама кой да чете под аватара
HardwareBG MOD Machine
а за alex_an... айде нема нужда сега да правим пошлотии:ind: :tube: :boom: :smack: :noway: :jedi:
alex_matrix
05.05.03 г., 04:40
Originally posted by alex_matrix
аз вече съм напсал ама кой да чете под аватара
HardwareBG MOD Machine
а за alex_an... айде нема нужда сега да правим пошлотии:ind: :tube: :boom: :smack: :noway: :jedi:
само посмейте после ледове ще сънувате до края на живота си:D :D
ЕДИТ: сори за двойния пост нещо смотах копчетата вече ми се спи вижте само колко е часа на поста ми
Признавам си, че доста ми хареса.
Явно има тука хора, дето не ги мързи, ами си творят разни неща.
Само една препоръка имам. Като измислете нещо готино като това, просто му сложете една цена и го пуснете да се продава. Ами в крайна сметка няма само прототипи да гледаме
TheMask
05.05.03 г., 05:59
Ммм и на мене много ми харесва ... Алех колко ше ми струва да ми направиш един такъв ??? Може и прозрачен да си взема ... Предложи някакви цени ..
alex_matrix
05.05.03 г., 06:57
Originally posted by mike
Признавам си, че доста ми хареса.
Явно има тука хора, дето не ги мързи, ами си творят разни неща.
Само една препоръка имам. Като измислете нещо готино като това, просто му сложете една цена и го пуснете да се продава. Ами в крайна сметка няма само прототипи да гледаме
остават прототипи щото нямам време да правя повече бройки а и търсенето е доста малко за да си заслужава определянето на цена и артикул в магазина
Originally posted by TheMask
Ммм и на мене много ми харесва ... Алех колко ше ми струва да ми направиш един такъв ??? Може и прозрачен да си взема ... Предложи някакви цени ..
ми трудно но някъде към 7-8 лева като си включвам в цената работа, ледовете /2бр - 5 мм/ и останалите части за направата
Metanoia
05.05.03 г., 08:53
ми трудно но някъде към 7-8 лева като си включвам в цената работа, ледовете /2бр - 5 мм/ и останалите части за направата
Че туй си е за без пари бре! Направо вземам и аз да проявявам интерес, но това ще е след мноооого модове по кутията...
mishleto
05.05.03 г., 10:04
Честно казано и аз започвам да проявявам интерес, пък и ми се вижда наистина без пари, а удоволствието да наблюдаваш подобно "нещо" в кутията си..............уха:D
Stilian
05.05.03 г., 12:21
Готино е ... :D
Какви LED си използвал ??? 1000mcd ???
nightyj
05.05.03 г., 13:05
Я кажи сайта където си гледал как се прави,ако не е тайна :devil:
GeniusLoci
05.05.03 г., 13:24
Ставаш нагъл.
Нещата дето Алекс ги прави за продаване не мислиш ли че му е малко...неудобно да ти каже как ги е измислил (да не говорим че той повечето неща не ги гледа по сайтове..):D
nightyj
05.05.03 г., 13:27
Ми това го писах щото е писал,че може да пусне ръководство. Иначе въобще нямаше да питам.
Мир :beer:
alex_matrix
05.05.03 г., 13:28
Originally posted by Stilian
Готино е ... :D
Какви LED си използвал ??? 1000mcd ???
ахам
до два дни очаквайте тогава ръководство на български
защото както казах другото е доста по различно аз съм го пригаждал
не ми е проблем ръководството както виждате много малко пари с доста занимавка далече съм от мисълта да спечеля пари - а предпочитам да има повече като мене че да не съм сам. На запад това е масово само като че ли в българия съм само аз и други малцина - ръководството ще е малък подарък и пожелание всички фенове да правят такива неща като мене за да обменяме опит:D ;) :p
GeniusLoci
05.05.03 г., 13:35
Originally posted by Djmetal
Ми това го писах щото е писал,че може да пусне ръководство. Иначе въобще нямаше да питам.
Мир :beer:
Ти па да не реши че ти се карам бре...хехе - понеже го гледам написал "ми трудно но някъде към 7-8 лева като си включвам в цената работа, ледовете /2бр - 5 мм/ и останалите части за направата"...:D :D
TheMask
05.05.03 г., 13:46
Е па за 8 лева като имам възможност веднага ше се свържа с тебе да взема 2-3 ;)
alex_matrix
05.05.03 г., 13:59
Originally posted by TheMask
Е па за 8 лева като имам възможност веднага ше се свържа с тебе да взема 2-3 ;)
8 лева е само мода и става на доста вентилатори, но последните са си от вас или поръчвате от HWBG т.е. може и от мене
CyPoB_KoKa|\
05.05.03 г., 16:10
- ръководството ще е малък подарък и пожелание всички фенове да правят такива неща като мене за да обменяме опит:D ;) :p
искрено ти пожелавам да си жив и здрав:bow: :beer: :ghi:
Евала...дано да има повече хора като тебе Алекс...:bow: :super:
Авторски права на vBulletin