PDA

Виж пълна версия : Sony Ericsson T100

Ged
27.04.03 г., 23:50
Някой има ли впечатления от него. Доста тънко би ми излезнало ако си го взема. Дизайна е No.1 ама за другото не знам.

Fo
28.04.03 г., 04:43
И аз съм си го харесал, и май ще си сменя тоя боклук сиеменс С45, поне тая марка ми харесва, за ериксон става въпрос, ама вече като са СониЕриксон не знам, надявам се повече да са си ериксон, че както мразя сони гсми.
Ако си го вземеш, пиши как е.

Paparac
28.04.03 г., 15:53
Originally posted by Fo
И аз съм си го харесал, и май ще си сменя тоя боклук сиеменс С45, поне тая марка ми харесва, за ериксон става въпрос, ама вече като са СониЕриксон не знам, надявам се повече да са си ериксон, че както мразя сони гсми.
Ако си го вземеш, пиши как е.
Повече клони към функциите на Ериксон, но откакто стана Сони Ериксон, им замина дизайна на тия телефони, станаха едни правоъгълни, за съжаление..:rolleyes:

cluster_bg
28.04.03 г., 19:05
Абе хубаво, че си остават доста функционални тези телефончета.. Въпреки че Т100 май е доста орязан откъм функции.
А за дизайна съм бесен! Те че и преди не ги правеха много хубави апаратите си Ериксон - така си е, но сега вече.. Като погледнеш Т200, Т300 и едни други, дето в България не съм ги виждал. Абсолютни сапунерки!!!
Даже и бизнес модела (ех, къде се загуби тая класа апарати :( на ериксон) Р800 не ме впечатлява (само по дизайн, де!)..
В цветово отношение - все едно, че далтонисти са ги правили! Няма грам дизайнерски талант в тях. :D

Ged
29.04.03 г., 19:34
Originally posted by cluster_bg
Абе хубаво, че си остават доста функционални тези телефончета.. Въпреки че Т100 май е доста орязан откъм функции.
А за дизайна съм бесен! Те че и преди не ги правеха много хубави апаратите си Ериксон - така си е, но сега вече.. Като погледнеш Т200, Т300 и едни други, дето в България не съм ги виждал. Абсолютни сапунерки!!!
Даже и бизнес модела (ех, къде се загуби тая класа апарати :( на ериксон) Р800 не ме впечатлява (само по дизайн, де!)..
В цветово отношение - все едно, че далтонисти са ги правили! Няма грам дизайнерски талант в тях. :D
Е да! И сега да си купя (ед)Нокия деведеседвайсе с никелирани бутончета даето струва колкото две заплати и като отида в някое кафене да го сложа на масичката пред мен и отвреме на време да се самонабирам(тайно) и да провеждам шумни разговори?http://workshop.headoff.com/forums/images/smiles/icon_lol.gif. Мнее наистина малко цвета на Т100 е гаден ама пък ще си го взема;)

XM6002B
29.04.03 г., 20:34
Ако наистина го вземеш постни, моля те, впечатленията си - обхват, батерия, дисплей :)

>

Paparac
29.04.03 г., 21:13
Обхват - под средния, батерия - ако си в Глобул - 3 дни /нощем угасен/, в М-тел - 4 /нощем угасен/, 5-редов дисплей, какво друго за него, впечатления ли? На Siemens C45 /примерно/ диплея му е много по-контрастен. Впечатленията са лични, телефонът е на приятел, данните за издръжливостта на батерията са от него, за обхвата, сравнявам го с моята 8210 и 5210/Нокии/, също и с Ericsson T28. Всичко това обаче е нормално, това е телефон от нисък клас.:D :D :D Пък и за тези пари, нов, с гаранция.....е, има и по-добри решения, но не искам да ги вплитам в темата, щом вече човека си направи избора.

cluster_bg
29.04.03 г., 21:40
Е, в края на краищата дизайна според мен е най-маловажен, то си е индивидуална преценка, но все пак - най важното е да е много добър откъм функции апарата.
Примерно за мен апарат без органайзер, аларма, EMS, WAP, профили, удобна клавиатура,.. и още разни - не е апарат. И ако е Сименс или Ериксон, то почти съм сигурен че ще се впише в изискванията ми :) - стига да е от среден клас нагоре. Пък и цените им са прилични, сравнени примерно с Нокиите.
Сега съм с Ериксон R320s и (е, да, няма картинки и EMS, но иначе..) съм адски доволен. Супер си е това апаратче..

// "Всичко е въпрос на вкус!" - казало кучето и си облизало задника :p