Виж пълна версия : Защо 50 поста за аватар
Скоро ще ги стигна де, но мисълта ми е- така не се ли насърчава флъда.
GeniusLoci
26.04.03 г., 20:39
Абе понасърчава се спама, но пък поне се отсява част от хората - такива влезли за един въпрос и непосетили повече форума. Обсъждали сме темата.
Paparac
26.04.03 г., 23:22
Originally posted by GeniusLoci
Абе понасърчава се спама, но пък поне се отсява част от хората - такива влезли за един въпрос и непосетили повече форума. Обсъждали сме темата.
Бе според мен не с 50-те, а с 300-та поста за текста под ника се насърчава спама.
Metanoia
26.04.03 г., 23:31
Originally posted by Paparac
Бе според мен не с 50-те, а 300-та поста за текста под ника се насърчава спама.
Напълно съм съгласен с Paparac. Или да се махне това или да се намала числото... примерно на 100... Нали от 100 нататък ставаш Senior Member?
GeniusLoci
27.04.03 г., 00:00
Не знам...аз не мога. Някой ако иска ще му давам от моите че станаха адски много...:ghi:
Metanoia
27.04.03 г., 04:35
Аз отдавна съм предложил да дават на напористите новодошли от моите постове, ама не става... :(
Добавям, отнемам и трансферирам постове на HardwareBG! Евтино!
valeri@engineer.bg
:D
Dark Skywalker
27.04.03 г., 09:47
Originally posted by Valeri
Евтино!Кое ти е евтиното, бре?!? Едно нещо съм поискал от тебе и щеше кожата да ми съдереш!!!
:smack:
Originally posted by Dark Skywalker
Кое ти е евтиното, бре?!? Едно нещо съм поискал от тебе и щеше кожата да ми съдереш!!!
:smack:
Явно ти е била тънка кожата... аз какво съм виновен? :p
Ами не случайно във Сетко се махнаха звездичките и всички участници са равноправни но явно във hardwarebg неискате да има равенство. Специално за мен това не е от особено значение но не мисля че е правилно един да има авата или текст а друг да няма.
Originally posted by Julian
Ами не случайно във Сетко се махнаха звездичките и всички участници са равноправни но явно във hardwarebg неискате да има равенство. Специално за мен това не е от особено значение но не мисля че е правилно един да има авата или текст а друг да няма.
Разбира се, че не искаме! Дори се обсъжда вариант да се заплаща аватара и логото като месечна такса, същото и за подписите се мисли... Не знаеше ли? ;)
P.S. Като нещо не ви харесва си пуснете poll, в който резултатите ще покажат кой какво мисли и кой какво не мисли. След това ще коментираме кое как трябва да се направи, може ли да стане и кога евентуално.
Искам да попитам тогава, защо в сигнатурата може да си сложиш каквото поискаш? Защо ще ми е аватар и титла, ако долу мога да си сложа 10 пъти по-големи? :D :deal:
GeniusLoci
29.04.03 г., 03:16
Защото в повечето случаи ще ти бъде отправена забележка да ги намалиш, която вероятно ще изпълниш :)
Хората виждат разлика между сигнатурите и аватарите. лично аз предпочитам в сигнатурата да стои системата на едикой си,за да не ми обяснява като има въпроси каква е. Все пак това си го решава потребителя -в случая ти. Сложи си картинка, стига да не е голяма.(и като размер и най-вече като обем -съобразяваме се с dial up юзърите.
Аз лично сигнатурите съм ги излючил, да не ми се показват (същото може да се направи и с аватара между другото). Писнало ми е да чета 1 ред отговор с 10 реда "подпис".
Originally posted by QWERTY
Аз лично сигнатурите съм ги излючил, да не ми се показват (същото може да се направи и с аватара между другото). Писнало ми е да чета 1 ред отговор с 10 реда "подпис".
... или 10 линка към free.***.bg (примерно), които аз лично виждам като "квадратче с хиксче" за липсваща картинка или грешен линк. И аз съм изключил картинките, а което ме интересува ще го отворя да го видя, ако е отваряемо въобще.
Piatnik
08.05.03 г., 16:12
Originally posted by Valeri
... или 10 линка към free.***.bg (примерно), които аз лично виждам като "квадратче с хиксче" за липсваща картинка или грешен линк. И аз съм изключил картинките, а което ме интересува ще го отворя да го видя, ако е отваряемо въобще.
Ъъъъм, нали сме на трафик и трябва да се пазим от безобразно големите картинки. :ghi: :banana:
Не мога да разбера какъв ви е зора за тия аватари и сигнатури и надписи и пр. простотии .... а за постовете .. хайде да не говорим .. че съм скептично настроенм към всички с повече постове от мен, най малкото щото не са ме черпили за 1024-тия ... също за 2048-мия ... а ония дето бяха с по 10.000 хич да не с еобаждат :)П:):):)) и да се опитват да изкарат пари на гърба на бедният бългатин :)
Originally posted by Piatnik
Ъъъъм, нали сме на трафик и трябва да се пазим от безобразно големите картинки...
Имах предвид, че free сървърите не се виждат от чужбина, така че каквито и картинки да слагате те при мен се виждат единствено като грешен линк. Трафикът не ме притеснява, аз рядко надхвърлям 1GB/месец, който ми е включен в месечната такса.
Originally posted by GeniusLoci
Айде, айде..... ти пък не ми казвай, че не си ги трупаш съвсем съзнателно..... като гледам някои теми, в които имаш пост от по 3-4 думи и то примерно 3-4 пъти....
GeniusLoci
12.05.03 г., 10:25
Да, сигурно...:o
Да не ти пускам линкове с твои подобия.:)
Аре дай един линк!!!!!Че вече взеха цинизми да ми напират на устата към подобни заяждания..:mad:
Originally posted by Mollov
Айде, айде..... ти пък не ми казвай, че не си ги трупаш съвсем съзнателно..... като гледам някои теми, в които имаш пост от по 3-4 думи и то примерно 3-4 пъти....
Това е несъзнателно, сигурен съм. Ти какво мислиш, че не може да си добави сам леко един актив от 1000 поста. Не казвам, че го прави, просто принципно, та да няма обидени.
Авторски права на vBulletin