PDA

Виж пълна версия : Защо 50 поста за аватар

Ged
26.04.03 г., 17:58
Скоро ще ги стигна де, но мисълта ми е- така не се ли насърчава флъда.

GeniusLoci
26.04.03 г., 20:39
Абе понасърчава се спама, но пък поне се отсява част от хората - такива влезли за един въпрос и непосетили повече форума. Обсъждали сме темата.

Paparac
26.04.03 г., 23:22
Originally posted by GeniusLoci
Абе понасърчава се спама, но пък поне се отсява част от хората - такива влезли за един въпрос и непосетили повече форума. Обсъждали сме темата.

Бе според мен не с 50-те, а с 300-та поста за текста под ника се насърчава спама.

Metanoia
26.04.03 г., 23:31
Originally posted by Paparac
Бе според мен не с 50-те, а 300-та поста за текста под ника се насърчава спама.
Напълно съм съгласен с Paparac. Или да се махне това или да се намала числото... примерно на 100... Нали от 100 нататък ставаш Senior Member?

GeniusLoci
27.04.03 г., 00:00
Не знам...аз не мога. Някой ако иска ще му давам от моите че станаха адски много...:ghi:

Metanoia
27.04.03 г., 04:35
Аз отдавна съм предложил да дават на напористите новодошли от моите постове, ама не става... :(

Valeri
27.04.03 г., 08:25
Добавям, отнемам и трансферирам постове на HardwareBG! Евтино!
valeri@engineer.bg

:D

Dark Skywalker
27.04.03 г., 09:47
Originally posted by Valeri
Евтино!Кое ти е евтиното, бре?!? Едно нещо съм поискал от тебе и щеше кожата да ми съдереш!!!
:smack:

Valeri
27.04.03 г., 10:00
Originally posted by Dark Skywalker
Кое ти е евтиното, бре?!? Едно нещо съм поискал от тебе и щеше кожата да ми съдереш!!!
:smack:

Явно ти е била тънка кожата... аз какво съм виновен? :p

Julian
27.04.03 г., 10:43
Ами не случайно във Сетко се махнаха звездичките и всички участници са равноправни но явно във hardwarebg неискате да има равенство. Специално за мен това не е от особено значение но не мисля че е правилно един да има авата или текст а друг да няма.

Valeri
27.04.03 г., 17:17
Originally posted by Julian
Ами не случайно във Сетко се махнаха звездичките и всички участници са равноправни но явно във hardwarebg неискате да има равенство. Специално за мен това не е от особено значение но не мисля че е правилно един да има авата или текст а друг да няма.

Разбира се, че не искаме! Дори се обсъжда вариант да се заплаща аватара и логото като месечна такса, същото и за подписите се мисли... Не знаеше ли? ;)

P.S. Като нещо не ви харесва си пуснете poll, в който резултатите ще покажат кой какво мисли и кой какво не мисли. След това ще коментираме кое как трябва да се направи, може ли да стане и кога евентуално.

xts
29.04.03 г., 02:55
Искам да попитам тогава, защо в сигнатурата може да си сложиш каквото поискаш? Защо ще ми е аватар и титла, ако долу мога да си сложа 10 пъти по-големи? :D :deal:

GeniusLoci
29.04.03 г., 03:16
Защото в повечето случаи ще ти бъде отправена забележка да ги намалиш, която вероятно ще изпълниш :)
Хората виждат разлика между сигнатурите и аватарите. лично аз предпочитам в сигнатурата да стои системата на едикой си,за да не ми обяснява като има въпроси каква е. Все пак това си го решава потребителя -в случая ти. Сложи си картинка, стига да не е голяма.(и като размер и най-вече като обем -съобразяваме се с dial up юзърите.

QWERTY
29.04.03 г., 09:00
Аз лично сигнатурите съм ги излючил, да не ми се показват (същото може да се направи и с аватара между другото). Писнало ми е да чета 1 ред отговор с 10 реда "подпис".

Valeri
30.04.03 г., 00:35
Originally posted by QWERTY
Аз лично сигнатурите съм ги излючил, да не ми се показват (същото може да се направи и с аватара между другото). Писнало ми е да чета 1 ред отговор с 10 реда "подпис".

... или 10 линка към free.***.bg (примерно), които аз лично виждам като "квадратче с хиксче" за липсваща картинка или грешен линк. И аз съм изключил картинките, а което ме интересува ще го отворя да го видя, ако е отваряемо въобще.

Piatnik
08.05.03 г., 16:12
Originally posted by Valeri
... или 10 линка към free.***.bg (примерно), които аз лично виждам като "квадратче с хиксче" за липсваща картинка или грешен линк. И аз съм изключил картинките, а което ме интересува ще го отворя да го видя, ако е отваряемо въобще.

Ъъъъм, нали сме на трафик и трябва да се пазим от безобразно големите картинки. :ghi: :banana:

ToHu
11.05.03 г., 21:42
Не мога да разбера какъв ви е зора за тия аватари и сигнатури и надписи и пр. простотии .... а за постовете .. хайде да не говорим .. че съм скептично настроенм към всички с повече постове от мен, най малкото щото не са ме черпили за 1024-тия ... също за 2048-мия ... а ония дето бяха с по 10.000 хич да не с еобаждат :)П:):):)) и да се опитват да изкарат пари на гърба на бедният бългатин :)

Valeri
12.05.03 г., 09:06
Originally posted by Piatnik
Ъъъъм, нали сме на трафик и трябва да се пазим от безобразно големите картинки...

Имах предвид, че free сървърите не се виждат от чужбина, така че каквито и картинки да слагате те при мен се виждат единствено като грешен линк. Трафикът не ме притеснява, аз рядко надхвърлям 1GB/месец, който ми е включен в месечната такса.

Mollov
12.05.03 г., 09:15
Originally posted by GeniusLoci

Айде, айде..... ти пък не ми казвай, че не си ги трупаш съвсем съзнателно..... като гледам някои теми, в които имаш пост от по 3-4 думи и то примерно 3-4 пъти....

GeniusLoci
12.05.03 г., 10:25
Да, сигурно...:o
Да не ти пускам линкове с твои подобия.:)
Аре дай един линк!!!!!Че вече взеха цинизми да ми напират на устата към подобни заяждания..:mad:

xts
12.05.03 г., 20:55
Originally posted by Mollov
Айде, айде..... ти пък не ми казвай, че не си ги трупаш съвсем съзнателно..... като гледам някои теми, в които имаш пост от по 3-4 думи и то примерно 3-4 пъти....
Това е несъзнателно, сигурен съм. Ти какво мислиш, че не може да си добави сам леко един актив от 1000 поста. Не казвам, че го прави, просто принципно, та да няма обидени.