PDA

Виж пълна версия : Да се трият ли постове ей така скрито без да се казва , нагло е ... Не на ....

VentzY
26.04.03 г., 00:21
Ей модераторите Вие по цял ден ходите и гледате кой кво писал и триете като не ви е на кеф ли ?
Според мен е гадно така :( Вие как мислите ?

Все пак модераторите са гласът на народа - тоест членовете на клуба , ако те не спазват и не се придържат към нашите идей и разбирания , значи да си ходят , все пак ние казваме кой какво да прави , ние правим форума , ние сме 1800 човека , те - 5-10 ха ха и ни командват ... ние определяме правилата !

Всичко добро.

Ba4o Kiro
26.04.03 г., 00:51
Ъъъъ, кой реши, че модераторите се избират с "гласуване"?
Няма такова нещо - модератирите се избират според това дали са компетентни и с трезва преценка. Това дали харесват на някого или не е без значение!
"Малко" е диктаторско, но ако тръгнеме да правиме избори за модераторите ще стане прекалено "бюрократично", затова - Диктатура на пролетариата ;)...

stani
26.04.03 г., 01:04
Originally posted by Ba4o Kiro
"Малко" е диктаторско, но ако тръгнеме да правиме избори за модераторите ще стане прекалено "бюрократично", затова - Диктатура на пролетариата ;)...
Кога пък станахте и пролетарии :p
По скоро е Диктатура на модераториата :D

GeniusLoci
26.04.03 г., 01:39
Ти първо се научи да не пускаш нонстоп по два поста и да пишеш когато и където трябва (и не спам). Тогава задължително ще започна да те уведомявам.

ПП - не си ме избирал..;)

Stan
26.04.03 г., 02:11
Ами аз пооправих poll-a, че ми писна да чета псувни... VentzY, какъв си не мога да разбера - нищо не схващам от постовете ти... искал еди-каква си атмосфера във форума.. модераторите се избирали, все пак това не ти е бащиния, нали така! Честно... вече много сериозно се съмнявам във възможността ти за извършване на елементарни мисловни дейности, 5-10 човека "командвали" 1800 - ужас... ми ако искаш всичките 1800 да командват? Той щял да ми казва да си ходя... смешко :conf: Наистина една нормална дума не казваш, просто си погледни писаниците. Ако пък скучаеш и се чудиш какви отрови и глупости да избълваш, не го прави тук, има толкова много форуми, където веднага ще се "влюбят" в неадекватните ти писания...

И ако още един път видя ДА СИ РЕДАКТИРАШ ПЪРВОНАЧАЛЕН ПОСТ И ДА ИЗТРИЕШ НЕЩА, НА КОИТО Е ОТГОВОРЕНО И ПО КОИТО Е ДИСКУТИРАНО И ПО ТОЗИ НАЧИН ОБЕЗСМИСЛИШ ЦЯЛАТА ТЕМА, ще изтрия всички твои постове по темата като СПАМ, защото приемам, че си се дезинтересирал от thread-a.

astral
26.04.03 г., 22:20
Хлъц,
работата май е сериозна:D

Дара
27.04.03 г., 00:03
Ъъъъ, кой реши, че модераторите се избират с "гласуване"?
Няма такова нещо - модератирите се избират според това дали са компетентни и с трезва преценка. Това дали харесват на някого или не е без значение!
Дойде и моят час!Ти като не ме харесваш значи не ствам за мподератрр.Така ли?

Ba4o Kiro
27.04.03 г., 02:12
Остави ги тези глупости за "харесването", по-важното в случая е, човека да е (цитирам) - "компетентен и и с трезва преценка". Ти не се вписваш в нито една от тези категории... :rolleyes:

Valeri
27.04.03 г., 08:34
Един от най-некадърно направените poll-ове последно време с въпроси, на които дори много да искаш не винаги можеш да отговориш... Тема без никаква инфомационна стойност. Когато се пуска poll мнението ти не трябва да се съдържа във въпросите, а те да са възможно по-широкообхватни, за всякакви мнения. Това по-горе е като творение на 10 годишно дете.

Baby Thomas
27.04.03 г., 14:58
Абе направо си е тирания тук! :p :p :p

Към Ба4о Киро: ще те проверявам трезвен ли си като постваш, че ме съмнява дали отговаряш на изискванео за "трезва преценка"... :naughty:

П.П. Базик, да не ме баннете, ей! :D

Valeri
27.04.03 г., 17:21
Originally posted by Baby Thomas
П.П. Базик, да не ме баннете, ей! :D

Едно време за такива бъзици са изключвали от партията и са уреждали многогодишна неплатена отпуска в Белене... ако това искаш, кажи си направо! Ако не го искаш, трай си по-добре! :mad:

P.S. :lol:

Дара
27.04.03 г., 22:26
Остави ги тези глупости за "харесването", по-важното в случая е, човека да е (цитирам) - "компетентен и и с трезва преценка". Ти не се вписваш в нито една от тези категории... :rolleyes:
Смея да твърдя, че съм такава;) Или ти не мислиш така?:mad:

alexz
28.04.03 г., 00:41
правете си каквото си щете... :)

Дара
28.04.03 г., 14:34
Ъ! Ми ваша си работа.Трийте,банвайте-на кого му пука? Накрая само вие ще си пишете в тоя форум.Може пък тогава да сте наистина щастливи:rolleyes: :rolleyes:

dancho
28.04.03 г., 16:41
Originally posted by VentzY
Ей модераторите Вие по цял ден ходите и гледате кой кво писал и триете като не ви е на кеф ли ?
Според мен е гадно така :( Вие как мислите ?
Все пак модераторите са гласът на народа - тоест членовете на клуба , ако те не спазват и не се придържат към нашите идей и разбирания , значи да си ходят , все пак ние казваме кой какво да прави , ние правим форума , ние сме 1800 човека , те - 5-10 ха ха и ни командват ... ние определяме правилата !
Всичко добро.

Какъв глас, какъв народ? Тук няма демокрация. Нито ти, нито аз плащаме, за да може да съществува този сайт. Той си има собственици, които си кихат кинти и затова могат да си правят каквото си искат. Ако на нас не ни харесва, супата...

Модераторите и администраторите са избрани от собствениците, така че и на тях нищо не можем да им кажем. Най-много да се оплачем от някой модератор на собствениците, но ако на тях не им пука или не са съгласни с нас, тогава sorry майна, млъкваме или си намираме друг форум.

Това е мойто виждане по въпроса.

Иначе, ако те нерви някой модератор, нерви го и ти. Ама по-внимателно, че ban...

GeniusLoci
29.04.03 г., 02:47
Ама тая тема направо я затварям. Това питане на VentsY е абсолютна глупост. Трил съм му постовете неведнъж, но както вече казах - не става да пишеш пост, да му изтриеш съдържанието и да напишеш още един. Останалите са били спам и са изтрити от съответните теми заедно с купчина други постове - да не съм се побъркал че да го питам? И какво по-точно - "Ще си махнеш ли сам поста със спама, че иначе трябва аз да ти го махна?"
Стан е прав и за постовете, преминали редакция далеч след като темата се е развила... ако го видя пак след като има цифра постове след неговия и аз ще се погржа (ако Стан не е) да му затрия следващите. ИМА БУТОНИ "EDIT", има и "Delete". Толкова по въпроса. Не стига че се мъчиме да цепиме теми и разни такива, пък и чета всичко за да отсея спама, а пък и да ги уведомявам че съм им трил постовете.... и да чакам да ми отговори "Може" ли? Ааре у лево, както казва Валерий...:mad:

EDITED - направо ми идеше да изтрия цялата тема...ама че глупости.