PDA

Виж пълна версия : А да сте забелязали какво става с форума ?????

ToHu
23.04.03 г., 19:26
Не знам за вас но аз напоследък пиша все повече само в Общи ... и то по съвсем не хардуерни теми .. какво става с тоя форум бре ... гледам и други хора така правят .... нещо взе да пада качеството .... само да не заприличаме на някои други форуми

Dark Skywalker
23.04.03 г., 19:32
Може би това е признак, че компютърните проблеми в глобален мащаб намаляват! :laugh:

Shagrath
23.04.03 г., 19:36
da ne se obivda nikoj ... nikogo ne wiziram , no maj se nawydiha mnogo "znae]i" wyw foruma ... zatowa i gledam da ne postwam mnogo mnogo w harduer,procesori i owyrkloking, `e toku-wiv , o]e w pyrwata minuta , nqkoj roden talant ]e me napsuwa

Дара
23.04.03 г., 19:38
Originally posted by ToHu
Не знам за вас но аз напоследък пиша все повече само в Общи ... и то по съвсем не хардуерни теми .. какво става с тоя форум бре ... гледам и други хора така правят .... нещо взе да пада качеството .... само да не заприличаме на някои други форуми
Започни тогава да пишеш в специализираните форуми, по важни теми.Стига с това пиене

V I P E R
23.04.03 г., 20:38
Originally posted by Shagrath
da ne se obivda nikoj ... nikogo ne wiziram , no maj se nawydiha mnogo "znae]i" wyw foruma ... zatowa i gledam da ne postwam mnogo mnogo w harduer,procesori i owyrkloking, `e toku-wiv , o]e w pyrwata minuta , nqkoj roden talant ]e me napsuwa
Абе май не е разрешено да се псува в този форум срещу други участници или просто така ми се струва :).
Shagrath моля те обясни защо мислиш така. Аз също имам едно мнение по-въпроса, но ще го запазя за себе си просто за да не обидя някой.

Loshia_NIKJAM
23.04.03 г., 20:53
Аз знам отговора
Пишеш по малко понеже хората спазмат правилата на форума и ползват СЪРЧ функцията. Поради тази причина не се пускат много нови теми понеже всички проблеми са решени вече. Ти от своя страна си свикнал да пишеш и като няма на кого да отговориш в Хардуер отиваш да пишеш в Общи и за форума.

Metanoia
23.04.03 г., 21:00
А някой да може да ми обясни защо предпочитам да изчитам темите от Общи, вместо да чета тези в Хардуер... :(
Най-вероятно е защото така и така нямам време да ги прочета сериозно тези в Хардуер, а тези в Общи са между другото... ама... не знам... На зле отиват работите.

П.П. Я кажете, кои са знаещите...

GeniusLoci
23.04.03 г., 21:11
А-ами, кисна нонстоп тука и ми прави нещо друго впечатление - понякога наистина се отнасяме малко несериозно с някои теми, но все по-често питанията са едва след сърч, а и обикновено се дават бързи отговори..
Дрънкането на хардуерни теми прераства в спорове между няколко човека (и аз един от тях), а останалите теми си вървят..
Сложете си по сигнатурите едно
www.hardwarebg.com/forums като влизате по други форуми.
Приемете го като призив да съживим малко нещата.

От друга страна често взех да чувам че в някоя фирма или едикъде си едикакво си било препоръчвано от членовете на нашия форум, видял лоше мнения за нещо тук и се отказал, но обикновено се ограничават със съветите на свои приятели, регистриарни тук, вместо и те да се регистрират и да си задават въпросите.

Реално полза има. Надявам се.

Valeri
23.04.03 г., 21:33
Аз лично напоследък повече ползвам форума за забавление може би, ToHu също прави така вероятно. Хардуерните теми се въртят едни и същи от както го има форума, вече ми е писнало да чета за температури, избор на дискове, монитори, дънни платки, видео... като видя заглавието на темата и вече ми е ясно горе-долу за какво става дума. Има нови членове на форума, които разбират от хардуер, нека те се борят повече в "Хардуер". Ако мога да помогна нещо с организацията и развиването на форума - ОК, но да седна да пиша в "Хардуер" по теми, по които съм писал поне 5 пъти... ами нямам желание вече наистина. Пък и напоследък свободното време е по-малко с тенденция да намалява още, така че и това е фактор.

P.S. GeniusLoci да основе един клуб "10000 поста за 3 месеца", натам са тръгнали нещата с участието му на HWBG. Май като си каже основните неща по 3-4 пъти и ще претендира и той за коронясване, като wild rain... ;)

ToHu
23.04.03 г., 21:49
Ами като се замисля май да .. пвечко за забавление го взех .. ама не бе няма какво да се пише .... виж в дир-а редовно си пиша в електроника и авиация .... а тук просто няма теми .. едно време не беше така .... е онзи ден се зарадвах на ртемата за суичовете ... виж какъв пост издокарах ..... нещо и въпростие са съвсем еднорипни.. иначе в споренето лошо няма

The Bandit
23.04.03 г., 22:51
Еми ТоНи виж какви екзистенциални и дълбоко философски теми и дискусии се зараждат в "Общи" - пиене, секс, компаньонки, НСБОП и пиратите и т.н. :hi: :hi: Как да не четеш там такива вълнуващи неща... В "Хардуер" нещата са ясни - аз лично вече научих наизуст как се клоква 7VAX във всичките му ревизии, къде какви ключета има, а за Радеон 9100 вече сигурно книга мога да напиша... ;)

GeniusLoci
24.04.03 г., 01:12
Originally posted by Valeri
P.S. GeniusLoci да основе един клуб "10000 поста за 3 месеца", натам са тръгнали нещата с участието му на HWBG. Май като си каже основните неща по 3-4 пъти и ще претендира и той за коронясване, като wild rain... ;)
:conf:
Благодаря ти за вниманието...
Може ти да пускаш теми, пък аз заедно с wild rain да ги спамвам...
Мога да ги докарам и до 11000 предполагам ако се понапъна..може би ако взема пак да не си легна една вечер няма да е проблем...:o

Valeri
24.04.03 г., 01:56
Originally posted by GeniusLoci
:conf:
Благодаря ти за вниманието...

Знаеш, че винаги търся някаква логика в нещата. Mоже да не съм прав, но ето - забавлявам се да го коментирам. Wild rain е във форума от преди около 4 месеца и е направила 400 и нещо поста, което са... айде, 3-4 поста на ден... Ти си тук май от пак толкова време* и си направил 2300 и нещо поста, което ще рече около 19-20 (!) поста на ден. Ако се запази тази тенденция, то скоро ще си кажеш наистина всичко по няколко пъти и си готов да заемеш мястото до "Кралицата на спама"... след като се разберете за съответната такса с The Penalty, разбира се.

* - това, което пише под аварата ти за регистрация Dec 2001 е някаква фалшификация (миналата година никът GeniusLoci се подвизаваше на SetCom, но не и на HWBG), както беше и фалшификация титлата на wild rain, когато тя намаше необходимия брой постове за това... имате значи и други общи черти. ;)

Satanail
24.04.03 г., 02:12
И аз напоследък се задържам по-малко време във "хардуер" - почвам темите "от горе надолу". Наистина не са много новите теми напоследък, но поне се информирам за новостите - доста рядко вече посещавам сайта HWBG.com - прибавям едно /forum вече...
Има и друго - по едно време главата ми щеше да се пръсне от мегахерци, температури и други подобни. Сега не е по различно - ако някой ми каже например, че едно АМД струва около 60$, аз го възприемам така:
var AMD: byte;
begin
amd:=60$;
writeln('Приготви си: ',amd);
end.
.....или нещо такова....
:p

GeniusLoci
24.04.03 г., 03:25
Знаеш, че винаги търся някаква логика в нещата. Mоже да не съм прав, но ето - забавлявам се да го коментирам. Wild rain е във форума от преди около 4 месеца и е направила 400 и нещо поста, което са... айде, 3-4 поста на ден... Ти си тук май от пак толкова време* и си направил 2300 и нещо поста, което ще рече около 19-20 (!) поста на ден. Ако се запази тази тенденция, то скоро ще си кажеш наистина всичко по няколко пъти и си готов да заемеш мястото до "Кралицата на спама"... след като се разберете за съответната такса с The Penalty, разбира се.

* - това, което пише под аварата ти за регистрация Dec 2001 е някаква фалшификация (миналата година никът GeniusLoci се подвизаваше на SetCom, но не и на HWBG), както беше и фалшификация титлата на wild rain, когато тя намаше необходимия брой постове за това... имате значи и други общи черти. ;)
А-а, не са ми фалшифицирали регистрацията. Тогава чинно си се бях регистрирал, само че не бях и влизал повече..единствена поправка са главните букви -и Моллов го накарах същото, защото и там съм регистриран отдавна ама...
Ами сто пъти съм го казвал и пак ще го кажа - пиша избирателно, в т.е. теми които не ме вълнуват или в които нямам какво да кажа (дори и омразното ти "принципно") не пиша. Чудите се на wild rain как имала толкова поста - проблема е ясен - намерихте отговора - стояла по цял ден тук.
Допреди месец стоях почти по цял ден и наистина по цяла нощ. От известно време (без последните 3 дни, в които съм стоял до по-късно) съм бил онлайн от 8:00 (искам или не тогава ставам заради приятелката ми) до поне 22-33 часа, най често дори 24 часа. Ами кажи ми какво да правя - изчетох какви ли не стари теми, рових из интернет и накрая пак тука си пиша.

Тъй като явно пак съм се активизирал прекалено - правя постове до 2341. Ще пиша пак във форума когато извадя повече от процесора си :D
Ако го докарам до 2500 ще имам мегдан.
Аре и със здраве и да се пазите, да не се нервирате докато ме няма.

Дара
24.04.03 г., 10:14
GeniusLoci да основе един клуб "10000 поста за 3 месеца", натам са тръгнали нещата с участието му на HWBG. Май като си каже основните неща по 3-4 пъти и ще претендира и той за коронясване, като wild rain... ;)
Не разбирам, защо аз съм ви трън в очите?Във форума съм всеки ден(без събота и неделя) от 8.30 до 17.00ч.Вие "разбирачите" си пишете по сериозните теми,аз не ви се бъркам там.Сега ще се окаже, че форума не ви кефи вече заради моето участие.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

п.п. И нека изяня най-после това, че титлата ми не е фалификация.Имаше допитване за нея и всички гласуваха "за" да ми я присъдят

QWERTY
24.04.03 г., 11:01
Za]o be, spored men foruma wyrwi dobre. Predi wreme i az si misleh, `e ima nqkakyw problem ]om mi e stanalo bezinteresno, no posle razbrah, `e problema si e w men. Za da e interesno, trqbwa da sa interesni temite, a interesnite (i lesni) temi otdawna swyr[iha.
Imam slednoto predlovenie: ]om imate tolkowa wreme za gubene, hwanete i pro`etete dokumentaciqta na Intel za Pentium 4 i tehnologiqta hipertreding (ama otdelete pone 6 `asa), posle ]e izkomentirame slednite temi:

- Za]o razli`nata arhitektura na Pentium4 ]e mu pozwoli da dostigne po-wisoki skorosti?
- Kakwi predimstwa i nedostatyci ima tazi arhitektura?
- Kakwo e hipertreding, kak raboti, kolko se uweli`awa proizwoditelnostta i ]e se ustanowi li kato standart?
- Kak raboti DDR i DDR2, kak raboti Dual channel DDR?

Mogo temi mogat da se izmislqt... Ima edno ne]o, koeto ne wqrwam nqkoj da ospori: Za da se wdigne niwoto na foruma trqbwa da se wdigne niwoto na u`astnicite. A pyk ako nqkoj si misli, `e ot negowoto niwo "po-wisoko nema", neka prosto otwori tredowe na gornite temi i da pi[e...

Дара
24.04.03 г., 11:11
Originally posted by The_Bandit
за Радеон 9100 вече сигурно книга мога да напиша... ;)
Кажи ми тогава защо има такъв цвят.Има ли и други цветове?

GeniusLoci
24.04.03 г., 11:57
Originally posted by QWERTY

A pyk ako nqkoj si misli, `e ot negowoto niwo "po-wisoko nema", neka prosto otwori tredowe na gornite temi i da pi[e...
Да, добре казано. Нека..:)

The Bandit
24.04.03 г., 12:50
Originally posted by wild rain

Лилавият цвят ако за него питаш е "запазена марка" на PALIT/Yuan. Преди ~2 години някъде се появи такава тенденция производителите да оцветяват текстолита на платките със свои цветове и да се отличават по тях, нещо като маркетингов прийом - Gigayte - тъмно синьо, MSI - червено, Soltek - жълто, Chaintech - черно...Palit/Yuan са си избрали лилаво за видеокартите си. Картите на други производители естествено са с други цветове, повечето Радеони са червени по принцип.
А за hyperthread - инга и на мен ми е интересно, след като прочетох на Comex статията...

Дара
24.04.03 г., 13:52
Изясни ми се това със запазените цветове,но означва ли това, че не мога да си купя от никъде такава карта(тзи точно) в друг цвят?

И като темта е за това какво се случва във форума-вижте какви теми има в последните 2 дни в"общи приказаки"-секс,любов,компаньонки,готварски рецепти,пиене,а и се готви 1 тема за рокли(сватбени по молба на 1 човек).странно нали?
Аз ли отключих тази вълна?Не.Не вярвам.Спама е и във всеки от вас:o

ToHu
24.04.03 г., 19:00
А ако искате прочетете за Athlon и тяхната шина . айде пък QWERTY ще чете за Р4 и ще си направимедин хубав спор, айде почвайте .. аз съм го прочел вече . трябва само да рефрешна знанията ... ще прегледам и това на Интел ....

pav
24.04.03 г., 19:15
Започни тогава да пишеш в специализираните форуми, по важни теми.Стига с това пиене

SPAM !

п.п. И нека изяня най-после това, че титлата ми не е фалификация.Имаше допитване за нея и всички гласуваха "за" да ми я присъдят

А я си припомни какви бяха изборите ........ :rolleyes: !

SPAM ! Абе харесвам някои от нещата , които пишеш (например размислите ти за любовта ) , обаче прекаляваш често със спама , според мен :boots: .

Изясни ми се това със запазените цветове,но означва ли това, че не мога да си купя от никъде такава карта(тзи точно) в друг цвят?

Можеш и сама да си отговориш на този въпрос , ама айде :) ..... аз лично лесно бих го причислил към SPAM !-а :) .

Айде стига толкова , че станах гадничък :D .

The Penalty
24.04.03 г., 22:31
Originally posted by pav
...Айде стига толкова , че станах гадничък :D .

Да ти кажа тенденцията да се заяждаш с жена ми е налице, що не пробваш с някой друг? :D
======================================== ======

GeniusLoci (Ники :ghi: ), защо не вземеш да си нулираш като мен постовете? Толкова ли е важно да имаш 2000+ поста? Ще започнат ли да те уважават повече хората? :ghi:

Иначе по темата: Абсолютно заставам зад мнението на Валерий изказано в първия му пост (колкото и да ми е неприятно да го кажа) :D :D

pav
24.04.03 г., 23:11
Originally posted by The Penalty
Да ти кажа тенденцията да се заяждаш с жена ми е налице, що не пробваш с някой друг? :D

Еее , ама ти сега против нея говориш ! Тя в една друга тема се караше на участниците , че сме я приемали като твой израстък (:)) ! Е аз не я приемам така . Репликирам не жена ти , а wild rain . Кой стои зад името не ме интересува особено ! Щом спазва правилата на форума np (извинете за кирилицата (това последното :boots: )) !

AMD loving man
25.04.03 г., 03:50
Ми хората нямат много пари не купуват много нов хардуер и затова темите в тази тема позамряха. Отделно дето всеки си взел АХР1700@ и нФорс 2 надул си го е и се кефи за сега нищо друго не му требе ( да си призная очаквах по-ожесточен дебат за А64 но явно АХР1700@ rules).
Но какво лошо има в последните теми от ''общи''. Така хората се опознават ставаме все по-сплотен колектив (до колкото позволяват разтоянията). Да си призная и мен ме кефят темите в ''общи'' повече. Както се каза кафа от МХз и температури. Човек трябва да се обърне навътре в себе си да се да открие душата си и изтинската си същност. Мога да кажа че темите в общи са един вид помагало за себеопознаване. Все пак да не забравяме кой беше най-честия отговорн в проучването за смисъла на живота. Так че мисля че присъствието на Wild Rain е много ползотворно защото внася нещо по-различно и ни дава теми за размисъл.
В заключение мога да кажа само едно - продължавай Wild Rain определено печелин от теб духовно и дори другите да не го осъзнават след твоя ( а сега и моя :o :o :o ) spam хората са по-весели и добри.

pav
25.04.03 г., 16:24
Originally posted by AMD loving man
Ми хората нямат много пари не купуват много нов хардуер и затова темите в тази тема позамряха. Отделно дето всеки си взел АХР1700@ и нФорс 2 надул си го е и се кефи за сега нищо друго не му требе ( да си призная очаквах по-ожесточен дебат за А64 но явно АХР1700@ rules).
Но какво лошо има в последните теми от ''общи''. Така хората се опознават ставаме все по-сплотен колектив (до колкото позволяват разтоянията). Да си призная и мен ме кефят темите в ''общи'' повече. Както се каза кафа от МХз и температури. Човек трябва да се обърне навътре в себе си да се да открие душата си и изтинската си същност. Мога да кажа че темите в общи са един вид помагало за себеопознаване. Все пак да не забравяме кой беше най-честия отговорн в проучването за смисъла на живота. Так че мисля че присъствието на Wild Rain е много ползотворно защото внася нещо по-различно и ни дава теми за размисъл.
В заключение мога да кажа само едно - продължавай Wild Rain определено печелин от теб духовно и дори другите да не го осъзнават след твоя ( а сега и моя :o :o :o ) spam хората са по-весели и добри.

А ти сещаш ли се , че си в хардуерен форум ? А ? Има си форуми дето само се дъвкат неща от живота , оди там се опознавай колкото си щеш :o !

Дара
25.04.03 г., 16:36
Пав,какъв ти е проблема на теб? Като не те кефи-изчезвай от тук.И спри да се заяждаш с мен да няма...:smack: :smack: :smack: :smack: :smack:

VentzY
25.04.03 г., 20:41
ей ся щях да кажа една лоша думичка ама нали съм добро дитенце :D Пафка ти да не живееш за да си клокваш сичко по компа и да го ъпгрейдваш ?! :smack: :smack: :smack:
Мене много ме кефи това което прави wild rain а и мисля че и повечето хора тук не са против тя да спамва , защото нейния спам не е просто спам ... айде стига съм се обеснявал :cool:
Също са интересни съпружеските отношения , тук таме базик , смешка , лафче се завързва , абе яко е да се говори за живота и нещата от него , според мен wild rain трябва да стане модераторка , а не неккфи Становци ... :p :good: :super:

Дара
25.04.03 г., 20:47
Ееее,мерси:bow: :bow: ама сега недей така със Стан.Той си е..ами Стан.Аз много бих се радвала ако ме направите модератор.Може да започна да пиша само сериозни неща(да ви изненадам);) Обаче никой не дава права!:mad:

VentzY
25.04.03 г., 20:55
това за стан беше шегичка , въпреки че има голяма доза истина.

Stan
25.04.03 г., 20:56
Хубу де, нямате ли си ****** че мен пак взехте да обсъждате? Нямам нужда от чак толкова реклама, толкова друга работа си имам...

[Moderator Remark] Stan: Стан, моля те, съобразявай се с правилата на форума.

Stan
25.04.03 г., 21:00
ОК, извинявай Стан, изпуснах се малко... :D

VentzY
25.04.03 г., 22:28
на разтроение на личността ми намирисва ...

Хора , членове на форума и членки , дръжте се естествено, отпуснете се малко , дайте го по спокойно , форума е като цяло за удоволствие , за приятна отмора , не го правете място където да избивате комплексите си , искам приятелска , свежа и спокойна обстановка във форума ;) Малеее идва лято ..... :)

pav
26.04.03 г., 01:33
Originally posted by VentzY
Пафка ти да не живееш за да си клокваш сичко по компа и да го ъпгрейдваш ?!

аре ве пичове и пички , за всичко си има място ! аз не живея за да си клоквам машината . От доста време компа е на задно място , обаче хардуерния форум трябва да е хардуерен форум . Тука чета някви закани от wild rain , обаче не виждам някакво оправдание , обяснение защо нарушава систематично (:D) правилата на форума ... Абсурд е wild rain да иска права на модератор , па макар и даже на жега . Не се заяждам с лицето wild rain - просто то е единственото , което по такъв начин спами форума . За мен го няма онзи форум от преди 6 месеца , който с удоволствие проверявах по 5 пъти дневно и стоях с часове :rolleyes: . Обаче въобще не казвам , че единствено wild rain е виновна . Изглежда тя е отприщила нещо в част от потребителите . Аре wild rain , пиши си само в общи !!!

Ba4o Kiro
26.04.03 г., 02:04
Споко, няма опасност wild rain да получи права на модератор ;), не се шашкай...

GeniusLoci
26.04.03 г., 04:49
Originally posted by The Penalty

GeniusLoci (Ники :ghi: ), защо не вземеш да си нулираш като мен постовете? Толкова ли е важно да имаш 2000+ поста? Ще започнат ли да те уважават повече хората? :ghi:

Иначе по темата: Абсолютно заставам зад мнението на Валерий изказано в първия му пост (колкото и да ми е неприятно да го кажа) :D :D
Ъ-ъ, ами само трябва някой от "Боговете" да се погрижи... това пък не съм се сетил. Така и вълка сит и агнето цяло..

Ай, Валерий, пак ще ти се измъкна..:D

kris
26.04.03 г., 08:35
Originally posted by VentzY
Мене много ме кефи това което прави wild rain а и мисля че и повечето хора тук не са против тя да спамва , защото нейния спам не е просто спам ... айде стига съм се обеснявал :cool:

Абе спам е хубаво да има ама това си е дискриминация...
Ще взема да си врътна една операцийка и да си монтирам чифт силиконови цици - тогава и на мен ще ми позволяват да спамя :D

Dark Skywalker
26.04.03 г., 09:33
Originally posted by kris
Ще взема да си .... монтирам чифт силиконови цици.... Хубаво, ама вземи и да се изрусиш, сега светлите коси са на мода!

:p

GeniusLoci
26.04.03 г., 12:08
Абе Крис - както си тръгнал почвай наред и оправи всичко. Няма да се разсърдин на една пълноценна жена във форума :ghi:

kris
26.04.03 г., 16:08
Абе Крис - както си тръгнал почвай наред и оправи всичко. Няма да се разсърдин на една пълноценна жена във форума :ghi:

Колко му е :D

Mollov
26.04.03 г., 23:37
Сложете си по сигнатурите едно
www.hardwarebg.com/forums като влизате по други форуми.
Приемете го като призив да съживим малко нещата.

Това е възможно най-олигофренският начин да се прави "скрита" реклама.... Няма правилното правоимащите хора да се занимават със съживяване, а не чрез подобни елементарни начини индиректно да се привикват нови кадри за да ви съживяват форума....

Абе общо взето най-тъпата идея, дето чух/видях тази седмица..... а имаше някои страшно тъпи.... :rolleyes:

Дара
26.04.03 г., 23:55
Originally posted by Ba4o Kiro
Споко, няма опасност wild rain да получи права на модератор ;), не се шашкай...
Хм..Киро, не бъди толкова сигурен.Ако по някаква случайност се пък се сдобия с такива, не трябва да се шашкате.Не съществува опасност за никой;) Дори за Pav:D

GeniusLoci
26.04.03 г., 23:57
О-о, извинявай. Абе вие със Сергей си приличате в едно отношение - и двамата много се дразните като видите индиректна реклама не на вашия сайт.
Ами ти що си държиш сигнатурата с линк? Много ми е интересно.

И си оправи изречението че трудно се вижда смисъл в "правилното правоимащите хора"..

Форума "НИ" не че е за съживяване, но пък защо да няма нови членове. Не искам да се заяждаме, нямаше нужда да коментираш нещо такова.
Плюс това не ми пука харесва ли ти идеята - тебе не те карам :ghi: :ghi:

1115
27.04.03 г., 19:58
............

Valeri
28.04.03 г., 07:28
Originally posted by 1115
Лично аз все по-рядко виждам нещо хардуерно в форума и за това си чета делавери и си спомням за форума от преди 2 години когато имах полза от него или можеш да напиша нещо без да се притеснявам, че ще ми изтриятпоста, ще го редактират, ще ме напсува някой келеш, някой който не съм му виждал ника ще ми държи сметка за туй или онуй, абе и такива работи. Е тогава само от Валерий се боях:D ,а сега....леле мале

Ти не си ми в "черния списък" бе (веднага проверих), не е имало от какво да се притесняваш... тогава... ;)

Виж, преди 2+ години на този форум бяхме 30-ина човека, които пишехме редовно, сега има вече 1800+ мембъра, от които 250 или повече пишат редовно. Оттам частично произлиза и разликата, за която ти говориш. Това наложи и правила, а ако си пишеш нормално няма кой и за какво да ти изтрие или редактира поста. Аз поне не съм виждал причина конкретно на теб да има нужда да ти се пипа пост, поне не си спомням.

Stilian
28.04.03 г., 12:51
Каквото и да става с него, важното е че все още го има тоя форум :beer: ...

Дара
29.04.03 г., 13:59
Originally posted by Stilian
Каквото и да става с него, важното е че все още го има тоя форум :beer: ...
Нееееееееее,не мисля така.За огромно съжаление за всички ни смятам, че е въпрос на време тоя форум да се затрие:mad: :mad:

pav
30.04.03 г., 00:00
Originally posted by wild rain
Нееееееееее,не мисля така.За огромно съжаление за всички ни смятам, че е въпрос на време тоя форум да се затрие:mad: :mad:

nope , това е защото си от скоро във форума . Май наистина неможеш да възприемеш , че този форум , може да съществува с 3-пъти по-малко теми в общи приказки , много по-малко спам като цяло и много повече писане в хардуер(не на спам) . Може би разводняването се дължи на наближаващото лято , както и разбира се на хубавата пролет (е , която можеше и да е малко по-топличка ,ама айде и така си е добре :) ) . Споделям мнението на Валерий мисля (ако е на някой друг да не се обижда ) , че нивото на форума си зависи основно от нивото на участниците в него . Аз лично напоследък не ми се занимава да чета много много (поне не както преди , когато с интерес прочитах всяка думичка на 20 страници ревю на нещо си :) ) , ама ще кандидатствам и сега не ми е много до това , за останали участници незнам . Сигурен съм , че пак ще дойде време , когато основното предназначение на форума ще е обсъждане на хардуера , а не на това колко пъти правим секс и какви коктейли пием :rolleyes: !!! Wild rain мислиш си , че форума няма да просъществува дълго , просто защото все още не си разбрала същността му (или поне тази същност , която беше когато аз се включих) .

GeniusLoci
30.04.03 г., 10:24
Вие сте безднадеждни - "падна, падна.." - аре вдигайте го - седите се оплаквате, темите си висят без отговори.."разбирачите" не могат да говорят с ламерите...уф..що само се нервирам...:mad:

subn3t
23.05.03 г., 22:48
ма не са нерви ша побелееш без време :)

^JONY_BRAVO^
23.05.03 г., 23:27
Оф...незнам в вашите очи накъде е тръгнал форума...ама от моята позиция всичко си е на шест.Благодарение на многото питане и многото четене се запознах с машината си ,пък си и отстраних сумати проблеми.Преди като незнаех за съществуването изобщо на подобни места със голяма наситентост на информация(и то неща от ежедневните проблеми)ми беше невероятно трудно.Питах когото ми падне и получавах определено съмнителни съвети и отговори.Тогава намерих този и още един от специализираните "комп" форуми и почнах да чета като луд...неща дори които не ме засягат.
----------------------------------
Януари месец тази година първата ми тема във форум(един геймърски)беше от сорта...как да си сложа новите драйвъри за видеото...върху старите, или първо да ги махна:)))Е в момента не съм на етап в който мога да дам съвет на някого...но определено вече не ме е страх от компютъра и мога да кажа че си го познавам отлично.Завчера го разпарчетосах на съставните му части и си го събрах отново...и о ЧУДО тръгна си без проблем:)))
----------------------------------
За този кратък период ...не съм прочел нито ред специализирана литератуера...весник или списание.Всичко което знам,съм научил от тук.