PDA

Виж пълна версия : Инет клуб+Linux!

exe
23.04.03 г., 01:53
Такова животно (ще)има.
Интернет центровете на "Евроком-България" минават изцяло на Linux, като работата по мигрирането започва веднага след празниците!:naughty:
*Заб. Става въпрос за Пловдив, горната телевизия е Пловдивска и няма нищо общо със ЕК!

subn3t
26.04.03 г., 01:38
.... ako `owekyt plati s 1/2 ot kintite, spesteni ot licenzi - za]o da ne se potrudim. :)

Mod. edit (Dark Skywalker): Добре дошъл във форума! Ако обичаш, запознай се с правилата и пиши на кирилица!

exe
26.04.03 г., 13:03
Ти в някоя от залите ли работиш?
Щото ако е така ще се наложи да се потрудите без никакви допълнителни кинти (...то и аз де)!

subn3t
26.04.03 г., 20:26
... да не кажем в няколко, но за разлика от вас - не работя за нищо.
4ат ли си :). и ако някой друг иска да му направим залата наново (дори и моя шеф да е) не ще да е без пари.

exe
26.04.03 г., 21:57
Кои са тези "вас", щот аз не съм от тях!
Пък за парите ще видим (обаче много филми гледаш ми се струва)!

Metanoia
27.04.03 г., 05:49
Originally posted by exe
Такова животно (ще)има.

Хих.. хора... номера е гейм клуб да се направи на Linux. Нет клубове на Linux "Хотгейт" ООД държи поне 2 (аз работя в единия, другия е във Велико Търново). Фирмата има и още 2 клуба, но тях не ги знам. Клуба във ВТ е на поне година...
Между другото системата за отчитане на парите в наскоро затворената Матрица беше правена пак от бат` Велко.

subn3t
27.04.03 г., 11:26
И-нет кафетата са ясни

btw. от как видях Интернет, не гледам филми изобщо ...

Ged
27.04.03 г., 20:24
Originally posted by Metanoia
Хих.. хора... номера е гейм клуб да се направи на Linux. Нет клубове на Linux "Хотгейт" ООД държи поне 2 (аз работя в единия, другия е във Велико Търново). Фирмата има и още 2 клуба, но тях не ги знам. Клуба във ВТ е на поне година...
Между другото системата за отчитане на парите в наскоро затворената Матрица беше правена пак от бат` Велко.
Е да ще има страшно разнообразие от игри тръгващи под Линукс.:)

Fo
28.04.03 г., 02:25
Originally posted by Ged
Е да ще има страшно разнообразие от игри тръгващи под Линукс.:)

Kъде пише нещо за игри? Инет клуб не виждам какво му е трудното да е с Linux, но за игри е друг въпрос.

Ged
28.04.03 г., 20:54
Fo Ти изчете ли ми целият пост въобще? +Цитата

Fo
29.04.03 г., 01:18
Естествено, не ставай смешен :lol: :p шегичка.
Ами написали сме едно и също, каквото пише и в цитата, че няма такова животно като клуб за игри с линукс, но пък за и-нет не е нещо особено.

Antaris
05.05.03 г., 14:28
Вярно е че няма голямо разнообразие, но нали трябва да се появи търсене за да има и предлагане :)
Това е начина да се справим с алчността на Micro$$$$$$$$oft.

Mikis
05.05.03 г., 15:05
До колкото знам в София има такъв клуб. Преди време гледах реклама по вестниците. Ако някой е ходил или знае къде е да каже, че ми е интересно да видя какво предлагат.