Виж пълна версия : да попитам за един телефон
Някой има ли впечатления от "моторола V70"?Kakви дефекти дават ,как е менюто,барерията?Каквото знаете за този модел,моля споделете го тук.Предварително благодаря.
The Bandit
21.04.03 г., 13:46
Откъде я измисли пък тая Моторола... :p
Менюто е отчайващо за мен, което се дължи отчасти на прекалено малкия дисплей (3 реда текст видях само да събира), батерията е слаба (430 mAh, което е 2 дни мах). Функционално е ограничен, няма ЕМС, ММС, IR, няма дори будилник, ако искаш да звъни сутрин всеки ден трябва ръчно всеки път да му задаваш деня от календара. Неудобен телефон като цяло, той е от т-нар. клас "image phones", които залагат на дизайна основно. Т720 е далеч, ама далеч по-добър телефон. За бъгове не знам, някой който си го е ползвал по-дълго време да каже...
Ключовата дума тук е "дизайн". Външният вид на този модел е впечатляващ. Единственото, което би ми липсвало е полифиничния звук на сегашния ми телефон(SonyJ70).Нищо друго:smoke: :banana: :guitar:
The Bandit
21.04.03 г., 14:31
Е при това положение, ако дизайнът те привлича - тоя телефон определено ще те радва (и ще всява потрес и завист у околните като те видят ;) )
Завист не вярвам,но потрес и сега внасям в живота на хората около мен.Че ще ме радва е сигурно, но трябва ли да дам 500-700лв. за това?Хайде казвайте(който има/имал такъв телефон) какви са му предимствата и недостатъците като апаратче..
Ilian359
24.04.03 г., 05:40
Е ако предимството му е, че прилича на водомер...
The Bandit се е изказал много правилно. А предимството на този телефон е изключителната му здравина. Не съм чул такъв да е влязъл в сервиз.
Авторски права на vBulletin