Виж пълна версия : За самозабравилите се модератори
Clockwork
15.04.03 г., 12:13
Как да се защитим от тях? На кой да се оплачем? Вече 2 пъти ми се трият постове безследно от Валерий, пиша на админите, ДОКАЗВАМ, че не е прав и не е разбрал за какво става въпрос и.. нищо?!? Ето сега пак погледнете темата в Общи за Саддам, питам Валерий като човек защо конкретно ми изтри поста, а той ми отговаря - "Научи се как да пишеш, дотогава ще трия! С Paparac ми лазите по нервите! И ако постнеш ОЩЕ НЯКАКЪВ КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА, ЩЕ ГО ИЗТРИЯ!" Обяснявам, че в поста ми няма обиди, да ама кой да слуша... Напротив, лишен съм от мнение и съм заплашен, че каквото и да напиша, пак ще бъде изтрито - БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ, БЕЗ РЕМАРК, БЕЗ НИЩО!
Питам админите - това ли е идеята на този форум - постове да изчезват БЕЗСЛЕДНО, според едноличната преценка на някой си! Питам Ba40 - след като се убеди, че в поста ми не е имало обиди, какво предприе за да накаже самозабравилия се модератор? Щото като гледам, същият този модератор наперено се връща и директно почва със заплахите?
Отново питам - КАКВО КОНКРЕТНО НЕ МУ ХАРЕСА НА ВАЛЕРИЙ ПОСТА МИ В ОБЩИ, ЧЕ ГО ИЗТРИ БЕЗСЛЕДНО, ДАЖЕ И НИКАКВО КОПИЕ НА АДМИНИТЕ НЕ ОСТАВИ? ТОВА, ЧЕ СЪДЪРЖАШЕ ДУМАТА "ЛУМПЕНИ" ЛИ? Ами... има си речници за тази работа, тази дума не е обида... :rolleyes:
Човек, който лъже, не смятам да изслушвам въобще. Както се сещаш, пратените към теб PM имам в Send и те не съдържат това, което си написал ти. Не знам какво доказваш, но за мен доказа, че си алармаджия, който от дума не разбира и като го настъпи някой вдига врява до небесата. Не си първия и няма да си последния. Докато нарушаваш правилата на форума ще си носиш последиците. Изтрил съм 3 твои поста (не 2) до тук:
- един с откровено просташки език без никава връзка с темата
- втори с обида към други участници и търсещ конфликт с тях
- трети с коментар, който трябва да се прави или с РМ, или с e-mail, тъй като не засяга останалите участници в дискусията
Повече обяснения не смятам да ти давам. Помисли защо точно на теб ти изчезнаха трите поста и кога, също кога ти направих първата забележка и кога втората. С Paparac се разбрахме от първи път (макар да написах нещо за него след това, като причината пак беше ти), но на теб явно трябва да се обяснява повече.
P.S. Чак не третия път се сети да напишеш оплакването си в "За форума", след като ти подадох идея по PM... ако трябва да ти напиша по още веднъж нещата, които не съм харесал и да ти покажа къде ги пише в правилата, че да станат три пъти казани и те? :rolleyes:
Clockwork
15.04.03 г., 12:36
Ами аз пък смятам, че ти лъжеш. Аз не искам да се разправям с тебе, нито ти искам обяснения, аз директно се оплаквам от тебе и въпросът ми беше принципен към собствениците - какво ще се направи?
Вторият пост "с обида към другите участници" е проблема. Той съдържаше думите "лумпени ли сте". Защо този пост беше изтрит?
Това, кога съм се сетил да си напиша оплакването си е моя работа... не?!? Или ти и за това ще измислиш правила? Все пак отвори ли си речника да провериш какво значи думата "лумпен"?
Originally posted by Clockwork
Ами аз пък смятам, че ти лъжеш. Аз не искам да се разправям с тебе, нито ти искам обяснения, аз директно се оплаквам от тебе и въпросът ми беше принципен към собствениците - какво ще се направи?
Ти може да смяташ много неща, но пак ще ти подам идея (ако трябва пак три пъти?), че когато се цитира някой се прави quote. Нещо цитирането по памет ти клони към съчинение-разсъждение. Изтрих ти поста не само заради "лумпените" (да, и заради това), ами и заради стила, в който го беше написал. Този стил не целеше изказване на мнение, а целеше заяждане с останалите. Заради същия този стил ти изтрих и първия пост. За съжаление не се сещам как бих маскирал цели изречения с "*", иначе бих го направил. Казвам още веднъж (колко станаха?), че ти изтрих поста и защото точно на предишната тема ти направих забележка да не пишеш така, но ефект никакъв. Тогава не знаех, че трябва да го правя по три пъти.
P.S. Мисля да не си губя времето повече. Или ще уважаваш останалите и ще зачиташ правилата на форума, или ще има много да се оплакваш още, ако не от мен, то от друг.
Clockwork
15.04.03 г., 13:11
Аз така и не разбрах - как така прецени еднолично какво Е ЦЕЛЯЛ поста ми? Ами ако не си прав, ако съвсем не е целял това, както си и беше? Как така тълкуваш контекста както на тебе ти е изгодно? Пост се трие заради КОНКРЕТНИ ДУМИ, а не заради това, че... пищещият бил намръщен, докато го пише. Ти или наистина си си повярвал, че си Господ, или просто се подиграваш... И кога ще оставиш този заплашителен тон?
Все пак - ще има ли отговор от "по-високопоставените" или ще се заяждаме тука с тебе на дребно?
ей момчета,я по-спокойно.Какви са тези исерии за няколко поста.Щом модератора е преценил-ще ги изтие.Съзнавам,че не ви е приятно,но...това е положението.Пък и Валерий не се е самозабравил-посочил ви е къде е проблема.Успокойте се вече и спазвайте правилата!
Dark Skywalker
15.04.03 г., 14:15
Пост се трие заради КОНКРЕТНИ ДУМИ, а не заради това, че... пищещият бил намръщен, докато го пише. Нищо подобно. Няколко пъти ти обърнах внимание за тона и изказванията ти във форума - сърдити и кисели, да ти припомня. Също така и простотиите, които си писал на VentzY. Ако продължаваш в същия дух, нямаш място в този форум.
Clockwork
15.04.03 г., 14:55
Олеле... още един "правоимащ". :rolleyes: Значи според тебе, Dark, всеки е длъжен тук да бъде приветлив, с радостни изказвания, щастлив, винаги усмихнат? Иначе следва БАН? И как така прецени че ВСИЧКИТЕ ми изказвания са кисели и не знам какви? Ей, не вярвах, че поне ТИ ще застанеш на страната на Валерий, изглеждаше ми друг човек, ама тук явно правоимащите сте се овързали като...
Чаааак сега почва да ми светва за какво всъщност Стан ви напусна и смятам, че е бил много прав, а форумът загуби може би най-добрия си модератор...
Ако искаш и аз ще се намеся в играта като правоимащ и ще защита колегите. Може по разни технически въпроси с Валерий да сме били на различно мнение, но съм твърдо убеден в справидливоста му! Щом и "Кралицата на СПАМ-а" е на това мнение има ли нужда повече от коментари?:)
Clockwork,защо продължаваш да упорасваш?Тук има правила,а и 2-мата модератори са си казали мнението си по въпроса.Какво искаш още?
Помисли ти къде грешиш:mad:
Clockwork
15.04.03 г., 15:52
ОК, пред женския чар наистина съм безсилен. Прекратявам войната, но вътрешно продължавам да не съм много убеден...
Wild rain, извинявай, че стана свидетелка на просташки изпълнения. Извинявам ти се още един път - жените във форума не са много, че да се държим като гамени пред тях. :bow:
Dark Skywalker
15.04.03 г., 18:34
Originally posted by Clockwork Олеле... още един "правоимащ". Мда, тук всеки има правото да изказва мнение...
Originally posted by Clockwork Значи според тебе, Dark, всеки е длъжен тук да бъде приветлив, с радостни изказвания, щастлив, винаги усмихнат?Не е длъжен, но определено помага... :)
Originally posted by Clockwork Иначе следва БАН?Иначе следва забвение и игнориране от страна на другите посетители. До Ban се прибягва доста по-рядко, отколкото си мислиш...
Originally posted by Clockwork И как така прецени че ВСИЧКИТЕ ми изказвания са кисели и не знам какви?Никъде не съм визирал ВСИЧКИТЕ ти изказвания, но когато ми направи впечатление, те подпитах дискретно... на няколко пъти. Нима ме удостои с отговор?
Originally posted by Clockwork Ей, не вярвах, че поне ТИ ще застанеш на страната на Валерий, изглеждаше ми друг човек, ама тук явно правоимащите сте се овързали като... С Валерий съм свързан като сиамски близнак, лягам и ставам с мисъл за него, а и той за мен. Пишем си по три листа писма всеки ден и отдавна щях да му предложа, ако вече не беше женен. Като замина за Канада, направо ми разби сърцето! :cry:
Originally posted by Clockwork Чаааак сега почва да ми светва за какво всъщност Стан ви напусна и смятам, че е бил много прав, а форумът загуби може би най-добрия си модератор... Станалото - станало....
Ами аз пък смятам, че ти лъжеш...
Valeri не е лъжец, само това смятам да ти кажа !!!
Baby Thomas
17.04.03 г., 02:48
Аз не съм модератор, но (както се вижда от "титлата ми" :p ) имам доста голям пазарен дял и също смятам да подкрепя Валерий...
GeniusLoci
17.04.03 г., 11:21
ОК, пред женския чар наистина съм безсилен. Прекратявам войната, но вътрешно продължавам да не съм много убеден...
Wild rain, извинявай, че стана свидетелка на просташки изпълнения. Извинявам ти се още един път - жените във форума не са много, че да се държим като гамени пред тях. :bow:
Не съм запознат и няма да застана зад някой от вас, но ти наистина понякога май се изразяваш все едно са ти потънали гемиите. (не че и аз често не съм такъв...). Карай по-полека.. ;)
Валерий по принцип не греши - поне аз не съм го видял да падне по гръб, дето се вика..:)
Едно не мога да разбера:защо се води тоя спор тука?На който не му харесва-айде чупката:mad:
Що за глупости в стил:"...госпожо,пък той ме бие.."Не сте ли пораснали вече достатъчно,че да се оправяте сами без да занимавате с това целия форум?
Ами отношенита с Валерий си ги уточнявайте в ПМ.:lol: :lol: :super:
V I P E R
17.04.03 г., 14:24
Originally posted by wild rain
Едно не мога да разбера:защо се води тоя спор тука?На който не му харесва-айде чупката:mad:
Що за глупости в стил:"...госпожо,пък той ме бие.."Не сте ли пораснали вече достатъчно,че да се оправяте сами без да занимавате с това целия форум?
Ами отношенита с Валерий си ги уточнявайте в ПМ.:lol: :lol: :super:
Евала на кралицата :). :bow: :bow: :bow:
Я да я послушате, че от всички постове тука най-смислен мисля е нейния!!!
И аз не съм запознат,но исказвания от сорта "Който не му харесва-чупката" също не са много полезни!
alex_matrix
18.04.03 г., 02:43
аз съм също то незапознатите със случая
но как виждам нещата
1--------ако всеки намръщен с лошото си настроение идва да пише тука какво ще стане а?
другите членове не са длъжни да му четат острия тон
тук те идват да видят и да раберат точно определен вид терминология, начин на изразяване и информация
2---------не би трябвало да се поставя компетентноста на модераторите под въпрос те са закона те са преценили и тн. как 99 % от участниците се съобразяват с тях
/модераторите са като катаджиите /но доста по интелигентни :D // ако те видят че караш с "превишена" скорост ще те спрат за да не се пребиеш или да убиеш някой друг , ако не спреш мисля че имаш предства до къде можеш да стигнеш !!!!!!!!!!!!!!!
GeniusLoci
18.04.03 г., 23:11
Добре че сме неподкупни като катаджиите... :lol: :lol: :lol:
Не сме ли?Говори само за себе си,щото аз....
GeniusLoci
19.04.03 г., 16:23
Ми че то "не"-то ми се е изплъзнало...виж какво мъничко е излязло (защото гузен негонен бяга хъхъ)
Вярно е, че има правила, но не бива да се прекалява! Напоследък изчезват без следа интересни теми, а това не е добре за форума. Хубаво е да се мисли преди да се пише и още по-хубаво е да се мисли преди да се реже!
Ba4o Kiro
19.04.03 г., 23:44
Кои теми са "изчезнали"??? Не съм забелязал подобно нещо!!!
GeniusLoci
20.04.03 г., 01:20
Интересно - почти 15 часа дневно форума ми седи отворен, пък не съм забелязал да изчезват теми.
"Преместени" има, ама "изчезнали"??:conf:
System Error
14.05.03 г., 11:42
[mega hyper ultra giga spam]
уе уе!Скоро ще стигна 300-ия пост и ще се пиша МОДЕРАТОР пък ще видим дали ще се сбъдне:D :D :D :D :D :D
Ако не стане ще кажа на МАМА и ТАТИ!:weep: Така,че Модератори внимавайте!Особено Гениус! :D
И така както се казва Плей чес нот уор!Хайде бързо в яху-то !Ако не един Волф!
[/end of mega hyper ultra giga spam]
Dark Skywalker
14.05.03 г., 11:55
Откъде пък ти хрумна да изкопаеш тази тема отпреди един месец?!?
Държа да те уверя, че така присвоената ти титла няма да се задържи дълго. Ако пък си упорит, бройката на постовете ти може да се нулира много лесно след служебно поставяне на титла I'm so sorry....
;)
System Error
14.05.03 г., 12:22
Originally posted by Dark Skywalker
Откъде пък ти хрумна да изкопаеш тази тема отпреди един месец?!?
Държа да те уверя, че така присвоената ти титла няма да се задържи дълго. Ако пък си упорит, бройката на постовете ти може да се нулира много лесно след служебно поставяне на титла I'm so sorry....
;)
Пфууу!Ти пък не разбираш от майтап!Нито искам нито пък ми трябва да съм модератор а пък за постовете ми не ми пука - 70-80 % са напълно правилни и чисти от спам пък ти си трии за разлика от другите не съм цифроман и не ми пука!Явно в тази тема няма модератор,който да мисли позитивно и трезво за разлика от другите раздели!Аз нямам нищо против чистенето на спам и глупави мнения пък дори и направени от други модератори!
Dark Skywalker
14.05.03 г., 13:18
Абе Славе.... Май ти не разбираш, когато те гъбаркат! Я между другото виж кой е модератор в този раздел на форума....
Авторски права на vBulletin