PDA

Виж пълна версия : Проблем с обхват на Alcatel 302

Iosif
09.04.03 г., 23:26
От една седмица обхвата на телефона ми отслабана значително, даже губи обхват напълно понякога докато другите телефони нямат проблеми. Отварях го и не видях никакъв проблем и съм сигурен че антенката прави контакт с платката на ГСМ-а.

Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели...
или да предложи сервиз на евтина цена (в смисъл такъв да не ми вземат 20лв. за отварянето само, тъй като телефона не струва повече от 65лв.) и да работят добре.

Мерси предварително...

Julian
11.04.03 г., 22:47
Преди 3 години един Siemens S8 беше се скапал така и имаше малък обхват но беше многократно изтърваван и каквали още не беше приживал. Вдва ли ще може да се оправи или няма да е много евтино. По добре си купувай нов и не си вземай Алкател.

Iosif
12.04.03 г., 15:41
И аз не обичам Alcatel
каде може да се оправи евтино все пак?

Iosif
23.04.03 г., 22:57
Бе незнам дали е най-евтино ама го опрвих на 5-те къошета
взеха 5 кинта за диагностика (или там квото го наричат)
и 15 за ремонт сега обхвата е 6

(все още не съм го разглобил да видя как е направено, може и с дъвка да е... ;))

Paparac
24.04.03 г., 19:04
Originally posted by Iosif
Бе незнам дали е най-евтино ама го оправих на 5-те къошета
взеха 5 кинта за диагностика (или там квото го наричат)
и 15 за ремонт сега обхвата е 6

(все още не съм го разглобил да видя как е направено, може и с дъвка да е... ;))

Мене ако ме питаш, бегай надалече от какъвто и да е телефон с тази марка. Особено от 302.
Там, където са ти го оправили, обясниха ли ти какво точно му е имало? Не, нали?
Проблемът на тия Алкатели не е хардуерен /казвам го от опит, специално за сигнала/ , проблемът им е в софта, макар да има и читав, но като цяло са си зле.
Интересно ми е дали са го флашнали или са пипали по самия софт. Я кажи.

Iosif
24.04.03 г., 23:32
завлече го някаде отзад...
и нищо не ми каза :(
после питах: "Откаде мога да съм цигурен,че ще работи?"
той отговори: "Направил съм го доживотно..."

иначе аз ако имах кинти нямаше да съм с тоя ГСМ отдявна...да не мислиш че ме кефи?