Виж пълна версия : Твърдите дискове - кой какво може...
GeniusLoci
05.04.03 г., 22:04
Самото ревю може да прочетете ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/hdd1703/hdd1.html)
Своите мнения и коментари оставяйте в тази тема...;)
Кеш паметта се спелва cache, a не cashe... ;) ;) ;)
GeniusLoci
05.04.03 г., 22:10
Мдаа..поправям веднага..аз го бях видял ама не пуснах Search and Replace...
Programkata DTemp ne pokazwa li prawilno razmera na ke[a? Pri men na 60 GB Maxtor s fluidni lageri si mi pokazwa sywsem korektno 2048KB.
GeniusLoci
14.04.03 г., 00:17
Ми ще проверя..за съжаление резултатите от тестовете на Seagate 7200.7 40GB, Maxtor 40GB DM+8 и Hitachi 180GXP 80GB 8МВ заминаха заедно с цялата информация на диска ми след двукратно погрешно пускане на HDTach. Отсега нататък този тест ще се ползва с голямо внимание от моя страна - ще го трия винаги когато мога.:mad:
Та в момента не ми се пробва и нямам настроение за допълване на резултати -две готови ревюта ми отидоха по дяволите..+ резултати и т.н. за още две...
GeniusLoci
08.05.03 г., 18:09
Повторих тестовете (за моя радост) на Maxtor 40GB (DM+8) и Seagate 7200.7 и съм ги добавил в ревюто..
KoschmaR
09.05.03 г., 00:47
Нямам наблюдения да е по бърза от другите...
Или пак смяташ защото повечето я ползват "by default"?
Originally posted by GeniusLoci
Ми ще проверя..за съжаление резултатите от тестовете на Seagate 7200.7 40GB, Maxtor 40GB DM+8 и Hitachi 180GXP 80GB 8МВ заминаха заедно с цялата информация на диска ми след двукратно погрешно пускане на HDTach. Отсега нататък този тест ще се ползва с голямо внимание от моя страна - ще го трия винаги когато мога.:mad:
Та в момента не ми се пробва и нямам настроение за допълване на резултати -две готови ревюта ми отидоха по дяволите..+ резултати и т.н. за още две...
А прочете ли дребния щрифт в долната част на HDTach?
Там пише: това не е за индианци :ind:
Просто бъди по-внимателен. Лишото е, че никой не е застрахован от подобна грешка ...
GeniusLoci
09.05.03 г., 14:21
Originally posted by KoschmaR
Нямам наблюдения да е по бърза от другите...
Или пак смяташ защото повечето я ползват "by default"?
Отдавна съм се убедил че превъзхожда многократно FAT32. Разлика в тустовете "на голо" няма, а в тези над които има влияние не ме интересува защото съм правил винаги под NTFS - така че ... а и каква е идеята да пробвам с друга файлова система - не гоня производителност, а сравнение между производителност.
А и си прав че се ползва най-много.
Originally posted by SesikO
А прочете ли дребния щрифт в долната част на HDTach?
Там пише: това не е за индианци :ind:
Просто бъди по-внимателен. Лишото е, че никой не е застрахован от подобна грешка ...
Абе аз добре съм я прочел, пък и не за първи път я ползвам..
Не ми се пише за това какво стана ама вината определено не е моя...
Ba4o Kiro
09.05.03 г., 15:03
Originally posted by GeniusLoci
Не ми се пише за това какво стана ама вината определено не е моя...
Айде айде, не се обяснявай, вината не била твоя. Ми, че аз ли натиснах копчето :lol: :D: :ghi:...
GeniusLoci
09.05.03 г., 15:22
Ебавай се ти...нали не е бил твоя хард :cry: :cry: :spy:
Авторски права на vBulletin