PDA

Виж пълна версия : За кирилицата и форума

nino
02.04.03 г., 15:07
Към модераторите: Значи ето кое малко ме дразни във форума: всички се ядосвате когато някой не пише на кирилица, а всички менюта във форум и обясненията са на английски не го ли намирате малко неудачно тва !!!! Аз също съм за кирилицата, но си оправете и вие малко нещата, едвали влизат каквито и да чужденци тука че да пише на английски!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

The Penalty
02.04.03 г., 15:25
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=5933&pagenumber=1

Dark Skywalker
02.04.03 г., 23:00
nino, защо делиш нещата на "наши" и "ваши"? Мислиш ли, че някой е вързан да прислужва на някого във форума? И че му се плаща за това?

Сигурно се налага да повторя защо държим да се пише на кирилица: заради четливостта и яснотата. Менютата и съобщенията наистина са на английски, но са на правилен английски. Недей да бъркаш писането на български с латински символи с употребата на английски език!

GeniusLoci
03.04.03 г., 11:28
Ами простичко - nino - пиши на английски ИЛИ на български.
Писането на български на латиница се нарича шльокавица и го рия с лопата вече.:mad:

Никой не ти е длъжен да стои и да прави нещо - ако искаш, ще ти предоставим кода -пък ако можеш вземи го пренапиши..аз не разбирам.:banana:

Baby Thomas
03.04.03 г., 13:29
Аз съм против българските менюта и 101% ЗА кирилицата!!! Нямам пост на методиевица от началото, преди колко години станаха вече...

rupona
14.04.03 г., 13:54
лично на мен ми е неприятно писането на кирилица, при положение, че съм свикнал да пиша с латински букви по другите форуми, обаче в карайна сметка никой не ме кара насила да поствам тука, тъй че ко да правя....

п.п. това, че менютата не е лошо да са на български си го бива

cluster_bg
14.04.03 г., 22:17
Изисквания за кирилица лека по лека ще се появяват и по други форуми. Вече има такива и на comexgroup. И е редно да има. От друга страна, едва ли някой който ползва тези форуми е толкова компютърно неграмотен, че да не може да се оправи с интерфейса им, който си е много добър! Пък и мнозинството от нас сигурно вече са свикнали да ги ползват така и ако не им харесва, поне не им пречи. Лично на мен ми е все едно какъв е езика на интерфейса, но предпочитам английския.