Виж пълна версия : GSM Sony J70 проблем?
Та значи телефончето не е лошо, но от известно време ми прави следните номера:
1. Когато запозна да набирам, започва да набира и в един момент прекъсва все едно съм го прекъснал сам.
2. По време на разговор се рестартира, търси мрежата отново и съоветно е пракъснал разговора.
3. Пак по време на набиране, започва да набира и се рестартира, търси мрежа и т.н.
Ако може някой, който се занимава с GSM-и (мисля че имаше), да каже дали има лек за тези проблеми или да го сменям.
Телефона е в гаранция и е купен от германос, не съм го занесъл още в сервиза им защото не знам в какъв вид ще ми го върнат обратно дори и ремонтиран. В смисъл, че ако им го оставя като нов, дали няма да ми го върнат издран и т.н.
Моля ако има някой който си е имал взимане-даване със сервиза на германос, да сподели впечатленията си!?
Аз съм със същия телефон и честно казано настръхнах от това,кото прочетох тук.Все не случвам на телефони и с това сони мислех,че съмнамерила МОЯ телефон.За щастие още нямам проблеми с него.От колко време го имаш?Кога започна да ти прави тези проблеми?
Даааа аз оная вечер като казах май много не ми повярахте, това е сериозен проблем при почти всички модели на сони ... после и други глупости почва да прави, сблъсък в някоя стена гооправя за известно време ако оцелее след него....
Е,ТоНи какъв си грубиян.Не може ли да се оправи в сервиз това?Къде е проблема(от какво се получава)?Знете ли?
Ами 2 месеца след сервиза е същата работа ... стената .....
G-Point
31.03.03 г., 11:17
Originally posted by ToHu
Ами 2 месеца след сервиза е същата работа ... стената .....
Тони сервиз "Краз" или "Белаз" не вършат ли същата работа? В краен случай Икарус от градския транспорт :D :D :D
PARADOX_sf
31.03.03 г., 11:25
Аз също съм с такъв телефон и поне за сега нямам подобни проблеми!
Ако искаш пробвай да изчистиш със спирт и памук (не мокър, а леко напоен) контактните пластини на батерията и тези на телефона през които взима ток от нея.
Може да са се замърсили и от там да ти произлиза проблема!
Телефона е миналия ноември и е като нов, така че това с почистването отпада. Не е изпускан и изглежда все едно не е ползван.
Предполагам че е студена спойка и май накрая ще пробвам това със стената:D
Започна да го прави от 1-2 месеца, като в началото беше 1-2 пъти в седмица и сега стига до няколко пъти на ден. Е не го прави всеки ден, ама като започне няма спиране.
Интересното е че когато ползвам WAP няма проблеми никакви.
Лошото е че свикнах с колелцето и сега какъвто и телефон да хвана интуитивно "въртя" ама като няма какво:)
Поздрави,
БОБО
Bobo, телефонът ти като модел не е никак лош, но си случил куца бройка. Довери се сервиза на Германос. Чувал съм само добри работи за тях. Може дори и да ти го сменят с чисто нов!
Това може би ще се окаже проблем на всички Сони-та.Съпруга ми има по-стария модел ...5(извинявам се не помня как беше модела точно),но този телефон щом направи 1г. и му изтече гаранцията(купихме го нов) започна да прави описаните по-горе неща.Та няма да се учудя ако и моя започне щом стане на 1г.:mad: :mad: :mad:
Успех в Германос и пиши после как са се справили с проблема
PARADOX_sf
02.04.03 г., 20:26
Това с почистването се препоръчва да се прави на 2-3месеца. но ти ако искаш го прави. Моя телефон си го чиста редовно и не ми отнема повече от 5 мин.
Extreeme
02.04.03 г., 23:01
Аз имах същото Сони. Работи си година и половина перфектно и след това започна да забива, дакато един ден ми даде SIM LOCK и край...още немогат да го оправят. На мой колега със същото ново Сони започва да му прави същите проблеми. От сервиза на Мтел в Бургас имам познат, който ми каза, че това е някакъв фабричен дефект и съответно ги сменят без ремонт....ама ако е в гаранция и ако е купен от тях.Днес трето Сони видях да забива.....ВНИМАВАЙТЕ с тези машинки!:mad:
Авторски права на vBulletin