Виж пълна версия : За собствениците на форума
Paparac
30.03.03 г., 13:06
:D Ba4o Kiro i Grigor, все се каня да ви питам нещо, макар че не е толкова важно де. Защо не е верен часовника на форума? Както и да си правя профила часовника е винаги с няколко, поне 5-6 минути назад? Его сега е 12.13, а той показва 12.06часа?
Така е,никога не е верен часовника.И мен ме дразни често.Няма ли кой да направи нещо по въпроса?
GeniusLoci
31.03.03 г., 19:40
Ами не съм от собствениците...иначе да направя нещо...
Хм... никъде по админ. контрол панела на форума не видях настройка за часа :(
Предполагам, че часовника на сървъра не е сверен и оттам идват проблемите. Някой ако иска да напише мейл на ASP.bg да си сверят часовника на машината, на която се хоства форума ;) ;) ;)
Originally posted by Creep
Хм... никъде по админ. контрол панела на форума не видях настройка за часа :(
Предполагам, че часовника на сървъра не е сверен и оттам идват проблемите. Някой ако иска да напише мейл на ASP.bg да си сверят часовника на машината, на която се хоства форума ;) ;) ;)
Някой ли?Че кой друг да го направи ако не собствениците?..Те какво,зимен сън ли спят?Щото е пролет вече.Да ги събудим,а?
Originally posted by wild rain
...Да ги събудим,а?
Успех! :lol:
Dark Skywalker
31.03.03 г., 21:50
По-добре да изчакаме още мъъъъъничко и проблемът с часа ще се реши (когато часовникът превърти 24 часа).
Уф, тогава пък ще стане проблем с датата....! :spy:
Григорееееее!
Бааааа4ооооо!
:tube: Я вземете верно им се оплачете на тия головодници бре!
Paparac
31.03.03 г., 22:11
Originally posted by Dark Skywalker
Григорееееее!
Бааааа4ооооо!
А така, а така, нема само да им плащате я:D :D
The Penalty
31.03.03 г., 22:37
Мен пък си ме кефи да не е верен :D
Originally posted by Dark Skywalker
По-добре да изчакаме още мъъъъъничко и проблемът с часа ще се реши (когато часовникът превърти 24 часа).
Уф, тогава пък ще стане проблем с датата....! :spy:
Григорееееее!
Бааааа4ооооо!
ууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПРЕВРАТ!!!!:D :p :p :D
пРЕДЛАГАМ ДА СМЕНИМ ВЛАСТТА.КАКВО МИСЛИТЕ?
Dark Skywalker
01.04.03 г., 10:06
Еееее, ти пък сега заради един часовник! Много хард си станала бе, Коте...
Айде стига спам де :tube: :smack:
Голяма работа, че часовника не бил верен с 5 минути. Само си намирате теми за спам.
Dark Skywalker
01.04.03 г., 10:56
/me застава с лице към стената, с вдигнати ръце... :p
Добре де, дявол го взел, защо пък да не може да искаме часовникът да си е точен?
Originally posted by QWERTY
Айде стига спам де :tube: :smack:
Голяма работа, че часовника не бил верен с 5 минути. Само си намирате теми за спам.
Ми голяма работа е!5 минути са много време.Няма ли някой да направи нещо?Ще се уволняваме.Пък и не ги виждам напоследък да участват активно във форума.ИСКАМЕ СМЯНА НА ВЛАСТТА:ind: ИЗГОНЕТЕ ГИ-това е моят глас!:tube:
Paparac
01.04.03 г., 17:33
ИСКАМЕ СМЯНА НА ВЛАСТТА:ind: ИЗГОНЕТЕ ГИ-това е моят глас!:tube:
Мъ ти що съ бъзикаш:D :D :D Как тъй ще ги сменяваме? Той Бачо чак от Самоков се е дотресъл :beer: :ghi: :lol: за Григор не знам, пък ти ся ша ги гоним. Хмм, то като се замисля те нас могат да ни изгонят, ама ние тях, ня'а стане май :deal:
Mи Бачо да си ходи в Самоков.Най-добре ще си е там.Ще ги сменяме разбира се като не се вслушват в гласа на редовия потребител на форума.Ще стане-само сподвижници да си намеря.
ПРЕВРАТ!:boom: :boom: :boom:
Mи Бачо да си ходи в Самоков.Най-добре ще си е там.Ще ги сменяме разбира се като не се вслушват в гласа на редовия потребител на форума.Ще стане-само сподвижници да си намеря.
ПРЕВРАТ!:boom: :boom: :boom:
Аз като редовен потребител от малко повече от година , ти казвам не за първи път , престани да създаваш спам във форума ! Идеята на този форум мисля , че не е да се говорят празни приказки , а самия форум не е за забавление ! Когато спама е от време на време става , но ти само спамиш . Управниците са пристрастни към теб , иначе заслужаваш бан !
Originally posted by KASI's_fan
Аз като редовен потребител от малко повече от година , ти казвам не за първи път , престани да създаваш спам във форума ! Идеята на този форум мисля , че не е да се говорят празни приказки , а самия форум не е за забавление ! Когато спама е от време на време става , но ти само спамиш . Управниците са пристрастни към теб , иначе заслужаваш бан !
О,да!:bow: :bow: :bow:
Обаче на теб какъв ти е прблема?Аз пиша само в Общи приказки-ти си чети останалото.И всички ще сме доволни и щастливи:D И грешиш-форума е и за забавление(попитай останалите не се ли забаваляват тук).
Продължавам да настоявам за точни час и дата на форума!
The Penalty
01.04.03 г., 20:16
...а самия форум не е за забавление !...
Ъ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Paparac
01.04.03 г., 20:17
О,да!:bow: :bow: :bow:
Обаче на теб какъв ти е прблема?Аз пиша само в Общи приказки-ти си чети останалото.И всички ще сме доволни и щастливи:D И грешиш-форума е и за забавление(попитай останалите не се ли забаваляват тук).
Продължавам да настоявам за точни час и дата на форума!
Мъ тва тука е в За Форума, ама пак добре, че ти минаха уволненческите настроения:D :D :D
Е, не бих казала,че са минали.Утре сутринта пак ще съм сърдита на целия свят(преди да си изпия 1-вото кафе за деня)
Е, не бих казала,че са минали.Утре сутринта пак ще съм сърдита на целия свят(преди да си изпия 1-вото кафе за деня)
Напомням ти , че това е раздел "За форума" :mad: . Тук се правят предложения , за промяна на правилата на форума или за някакви контруктивни промени (имам предвид за разпределението на разделите , имената им и т.н) . По никакъв начин неможеш да ме убедиш , че тези 5 мин на часовника са толкова важни за теб . Виждам само желание да пишеш във форума (98% от постовете ти не се отнасят за нищо свързано с компютрите) и да трупаш постове .
Paparac
02.04.03 г., 00:34
Напомням ти , че това е раздел "За форума" :mad: . Тук се правят предложения , за промяна на правилата на форума или за някакви контруктивни промени (имам предвид за разпределението на разделите , имената им и т.н) . По никакъв начин неможеш да ме убедиш , че тези 5 мин на часовника са толкова важни за теб . Виждам само желание да пишеш във форума (98% от постовете ти не се отнасят за нищо свързано с компютрите) и да трупаш постове .
E добре де, каква и е на нея врътката, Pavline, да трупа постове? А това, че часовникът не е верен, а не и датата /отнася се за wild rain второто/, не знам защо го приемаш, че не е за форума и не е проблем, например за мен също е, макар и не точно проблем, а въпрос, който зададох, а досега шефско мнение защо така , а не иначе не съм чул:D
Тази сутрин се събудих с едно познато на всички(надявам се) усещане,че трябва да се извиня на някого за подчертано грубото си отношение към един него-а именно на Бачо Киро.Киро, извинявай-нищо лично:D -няма значение от къде си(Самоков,София,Варна,Сусурлево или....)форумът е за всички(дори за мен).Но,приеми критиката на участниците градивно и направи нещо.Същото важи и за Григор.Знам,че сте много заети и все пак...Надявам се не се сърдиш.Приеми с усмивка това(нали имаш чувство за хумор?;) )
Paparac
02.04.03 г., 10:02
... усещане,че трябва да се извиня на някого за подчертано грубото си отношение към един него-а именно на Бачо Киро.Киро, извинявай.Същото важи и за Григор.Знам,че сте много заети и все пак...Надявам се не се сърдиш.Приеми с усмивка това(нали имаш чувство за хумор?;) )
Ето това вече е съвсем друго нещо:D :D :D :lol: :lol:
Ами друго е! Сега нищо друго не ми остава освен да очаквам отговор на извинението.Как мислиш дали е прието?
Тази сутрин се събудих с едно познато на всички(надявам се) усещане,че трябва да се извиня на някого за подчертано грубото си отношение към един него-а именно на Бачо Киро.Киро, извинявай-нищо лично:D -няма значение от къде си(Самоков,София,Варна,Сусурлево или....)форумът е за всички(дори за мен).Но,приеми критиката на участниците градивно и направи нещо.Същото важи и за Григор.Знам,че сте много заети и все пак...Надявам се не се сърдиш.Приеми с усмивка това(нали имаш чувство за хумор?;) )
Хм, а на теб кой ти каза че Киро е от Самоков?! :lol: :lol: :lol:
Ами не помня вече кой ми го каза.Не изключвам възможността да съм излъгана,но това не променя ситуацията.Все пак му се извинявам-беше грубо от моя страна.
Май се опитваш да докажеш девиза кайто си написала че важи и за теб?:D
Ами друго е! Сега нищо друго не ми остава освен да очаквам отговор на извинението.Как мислиш дали е прието?
Съвет : Що не пробваш на прайвът или най-добре по icq . Нужно ли е да пишеш глупости във форума и към определен човек (B4K) и после да се извиняваш , като можеш да го направиш много по-дискретно , ма така няма да ти е пълен кефа нали :mad: ?? B4K не е влизал от седмица във форума , така , че не се шашкай !
Еееееее по-спокойно дееееее ... Мисля че много на сериозно приемате нещата. Лично аз смятам че нейното присъствие и постовете разнообразяват форума и независимо от това какво е писала ми е приятно да чета. Все пак има си раздели където се пишат сериозни неща и тя там не се меси.
The Penalty
02.04.03 г., 15:27
Съвет : Що не пробваш на прайвът или най-добре по icq . Нужно ли е да пишеш глупости във форума и към определен човек (B4K) и после да се извиняваш , като можеш да го направиш много по-дискретно , ма така няма да ти е пълен кефа нали :mad: ?? B4K не е влизал от седмица във форума , така , че не се шашкай !
Павлине, ти май наистина се вживяваш много...отпусни се бе човек, ако на Киро не му харесва нещо той може и сам да си каже :D :D :D
GeniusLoci
03.04.03 г., 11:35
Бе не вярвам на wild rain да и е хрумнало да трупа постове със спам...това отде го измислихте....?
Форума е И забава...който не го е разбрал - да си пише сериозни неща и да не се весва в общи - аз катоимам настроение пиша там - като нямам - чета... :D
Wild rain ще си пише каквото иска.. аз искрено се забавлявам понякога с "писанията" й..
Това че темата е в "за форума" не означава, че не може да има малко бъзик в нея, да не говоря и че публичното извинение е по-добро от това по РМ по една причина- всички разбират че се извиняваш...
А-а, какво се дрънкате за глупости. Я се стройте и бегом-марш... Всички към блока на Григор да го бутнем!!!!!!! :lol: :lol:
Originally posted by GeniusLoci
Wild rain ще си пише каквото иска.. аз искрено се забавлявам понякога с "писанията" й..
:lol: :lol:
Благодаря GeniusLoci.Поне 1 човек тук призна чувството ми за хумор.Обещавам най-тържествено, че няма да прекалявам със спама(освен при наличие на ГОЛЯМО изкушение от ваша страна).Извинявам се на всеки, на когото съм провалила темата със спам.И последно:спам ще е:
искам да ходя на море вече!Айде да ме вземете и мене на морето;)
ВЕЛИНСКИ
03.04.03 г., 12:12
искам да ходя на море вече!Айде да ме вземете и мене на морето;)
Аз утре отивам към Созопол за 2 дни и на драго сърце бих те взел за компания, но не съм сигурен, че на съпруга ти ще му е приятно :rolleyes:
Не ми прилича на човек, който първо пита после рита
Baby Thomas
03.04.03 г., 13:19
И тук се вихри КОРУПЦИЯ :p :p :p
НЯМА ТАКОВА НЕЩО.ГРЕШИШ!
Не , напълно е прав ! ИМА корупция ! Не си ги подкупила с пари , ами с нещо друго , което немога да разбера . Както и да е изглежда всички са против мен :( . Имам какво още да кажа , но май никой не ме чува :rolleyes: затова ще замълча . Разочарован съм от поста на Geniusloci ! Wild rain нарушава правилата за спам и мнението ти въобще не е обективно . Модератор си мамка му :mad: ! Ако форума е забавление за теб , по-добре се откажи от правата си !!!
The Penalty
03.04.03 г., 20:05
Не , напълно е прав ! ИМА корупция ! Не си ги подкупила с пари , ами с нещо друго , което немога да разбера . Както и да е изглежда всички са против мен :( . Имам какво още да кажа , но май никой не ме чува :rolleyes: затова ще замълча . Разочарован съм от поста на Geniusloci ! Wild rain нарушава правилата за спам и мнението ти въобще не е обективно . Модератор си мамка му :mad: ! Ако форума е забавление за теб , по-добре се откажи от правата си !!!
Защо не се изтичаш около блока да ти мине агресията (май имаш в повече натрупана)?И за уточнение:плащам им на тея момчета
п.п. аз съм wild rain,обче съпруга се е логнал,извинете ме.;)
Изглежда извиненията ми не са били приети и нищо друго не ми остава освен да ви освободя от присъствието си.Съжалявам ако съм засегнала някой с каквото и да било.Успех!
Не се намери някой,който да ме бан-не(май и за това ще трябва да си платщам) т.е. преустанови участието ми насилствено.За това ще трябва сама да го направя.Момчета приятно ми беше при вас,но май удоволствието не е било взаимно...:weep: Диктаторите победиха!Питам се само дали ще се намерят последователи,които да поемат щафетата от мен?Както и да е.Чао
GeniusLoci
03.04.03 г., 22:00
Брей мамка му - не знаех че съм само модератор...
Човече, спри да гледаш на всичко толкова сериозно -смеха удължава живота. А и аз бях същия този дето предлагаше "спамнатите" теми да се оставят на пишещите спам - е, може да се местят само в общи. Щом темата се е изчерпала и не сме я затворили овреме - ами тя си плаче за малко бъзици..:ghi: :ghi:
Не бе, сериозно - тая тема не пречи...Мене пък взе да ми писва по цял ден да обяснявам нещо на някой - я малко и да се позабавляваме!
ПП - отказах се от това да предвождам строя за бутането на блока (на трона) на Григор - не съм подкупен :lol: :lol:
Paparac
03.04.03 г., 23:05
Originally posted by GeniusLoci
и не съм подкупен :lol: :lol:
Хъхъ, няма такива хора, хъ, така да знаеш, което не се купува с пари, се купува с много пари, а което не можа да се купи и с тях, се купува със СТРАШНО много пари. Абсолютно всичко:devil: :deal: :lol: :lol: :lol:
GeniusLoci
03.04.03 г., 23:11
абе май трябваше да напиша не съм купен... :lol: :lol:
Абе хора , кво толкова се нервите за глупости ?
На който не му харесва да не чете !!! Никой не е накаран на сила да чете или да стои във форума и да се държи сериозно !
wild rain - прояви малко мъжество ( :D :D :D ) и не се вързвай на такива глупости , че няма да има на кой да се карат :p .
П.С. Щто не го баннете тоя KASI's_fan , само проблеми прави ;) :lol: :lol: :lol:
само така! :) давай, ние сме с тебе wild rain!!!
не случайно гласувах за тебе... :) :D в друга тема де...
Dreamer
12.04.03 г., 07:58
Ела на гости на Администраторската дружина от Пловдив. Ние не се сърдим лесно и прощаваме бързо - особено ако има бири и коли наблизо. Да не говорим за пици :D
Авторски права на vBulletin