PDA

Виж пълна версия : долу РАК-а!!! :(

alexz
29.03.03 г., 08:32
да живее КАНЦЕР проекта...няма ли да има и БГ интерфейс та да се присъединят още търсещи?!? сега ще дам и линк...

http://www.grid.org/download/gold/download.htm

само не знам защо там пише само за дребната шарка?!?

цитирам:

Download the UD Agent

уф, то било картинка но там пише: JOIN THE SMALL POX PROJECT?!? :(

PS. баща ми почина от рак преди 18ч... :(

има и ТЕАМ на хардваребг, сега нещо не мога да го намеря, но ако го потърсите в ТЕАМС ще го намерите...на латиница естествено...

Valeri
29.03.03 г., 10:37
Нещо са сменили линковете, но тима на HardwareBG си работи много добре. Ще ги оправя като ми остане време, обещавам. Имам 2 PC-та 24/7 по Cancer Research Project...

Adrian
05.04.03 г., 00:39
Хора дайте акъл да допринеса на отбора...как да смятам за тима
Компа седи 24/7 и постоянно има интернет-направо си е разхищение да не нося точки за България :p

alexz
05.04.03 г., 05:25
emi dal sym link de! swalq[ i po`wa[ da smqta[... hardwarebg e Team-a :)

Adrian
05.04.03 г., 13:05
аз си смятм ама как да се присъединя към отбора?
на Valeri линковете са изгърмяли :)

alexz
06.04.03 г., 04:53
http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=C6DDF2B0-C546-4E25-964C-D8E08B07A763

i butoncheto join..

http://www.grid.org/services/teams/team_members.htm?id=C6DDF2B0-C546-4E25-964C-D8E08B07A763&ord=RESULTS

za towa e podredeno po rezultati da widi[ ti kyde si :)

Valeri
06.04.03 г., 08:53
Originally posted by Adrian Kamenov
аз си смятм ама как да се присъединя към отбора?
на Valeri линковете са изгърмяли :)

Ух, утре смятам да ги оправя линковете на стартовата тема в този раздел, че последно време нещо много работа ми се събра и все време не достига... иначе си добре дошъл Адриане! Тимът работи много добре дори след бума на интерес към UD Agent, вече много отработено време имаме.

Adrian
06.04.03 г., 14:37
Благодаря за топлото посрещане :)
Вече съм част от отбора.....Брей много точки имате-добра работа :)

Valeri
07.04.03 г., 08:38
Originally posted by Adrian Kamenov
Благодаря за топлото посрещане :)
Вече съм част от отбора.....Брей много точки имате-добра работа :)

Няма за какво да благодариш, то ние сме си така по default... :)
Линковете за UD Agent в стартовата тема на раздела са поправени вече.

tonio
10.04.03 г., 03:43
С удоволствие се присъединявам към hardwareBG - team-а.Искам само да запитам дали трябва да съм постоянно on-line при обработката на информацията или само за да изпратя резултатите.

Valeri
10.04.03 г., 04:17
Originally posted by tonio
С удоволствие се присъединявам към hardwareBG - team-а.Искам само да запитам дали трябва да съм постоянно on-line при обработката на информацията или само за да изпратя резултатите.

1. Първо благодаря за подкрепата ти!
2. Не, интернет връзка ти трябва само когато изпращаш и приемаш units. UD Agent ще ти извади съобщение, че не може да се свърже със сървъра, тогава ти трябва връзка. Разгледай помощните програми по линка в стартовата тема на раздела. Там имаше едно utility, което набира интернета само когато UD Agent изисква информация, след това затваря. Аз го ползвах, когато бях на dial-up.

georgebg
14.04.03 г., 13:15
Току що се присъединих към тима :) .
Да видим как ще върви на P4 1.7, та след ден два да включа още няколко бройки :D :D

Между другото за колко горе долу минава един пас.

Metanoia
15.04.03 г., 18:42
Originally posted by georgebg
Току що се присъединих към тима :) .
Да видим как ще върви на P4 1.7, та след ден два да включа още няколко бройки :D :D

Между другото за колко горе долу минава един пас.
Ей човече, искам задължително да ми кажеш средно по колко време са ти отнели последните 2-3 WU... ако може да ме информираш от време на време как върви смятането, че... трябва на сестра ми да се купува щайга и много ми се иска да и купя нещо, което смята добре UD. :D А пък е важно да е тихо та за това май този Celeron е добро решение за тишинаааааа а ако смята и добре UD... На се съмнявам, че ще е по-добро от едно T-Bred-че. ;)

alexz
16.04.03 г., 11:06
[QUOTE]Originally posted by Valeri
Няма за какво да благодариш, то ние сме си така по default... :)
Линковете за UD Agent в стартовата тема на раздела са поправени вече. [/QUOT/]

ако сега си ги оправиш и в подписа, т.е. signiture-eto... :) линковете за УД-то де, то вече е ГРИД..

така ще може всеки да го намери направо от всеки твой пост...

сори за малкият СПАМ... и офтопик

Valeri
17.04.03 г., 08:00
Originally posted by alexz
ако сега си ги оправиш и в подписа, т.е. signiture-eto... :) линковете за УД-то де, то вече е ГРИД..
така ще може всеки да го намери направо от всеки твой пост...

Много мерси! Това просто го бях забравил, ама последно време мисля за 10 неща едновременно, че затова. Оправям го веднага... то затова там е сложено, за удобство на желаещите да видят какво е това и евентуално да се присъединят.