PDA

Виж пълна версия : Кой скин на форума ползвате?

Metanoia
18.03.03 г., 21:17
Много ми е интересно кой скин на форума ползвате. Струва ми се, че това е доста често обсъждана тема, все има недоволни и т.н. Та нека народа да си каже мнението.

Пропуснах да спомена, че аз си ползвам оригиналния. По-добър е със всичко, освен с това, че между различните постове няма разлика в цвета им. Оригиналните цветове на форума са си много удобни за четене и аз в техен стил съм направил страницата от сигнатурата ми! Съвпадението е умишлено!
Ползвал съм и другия, даже ми харесваше, но това светлото да ми свети в очите... не, мерси!

Георги
18.03.03 г., 22:06
Aми аз си харесвам оригиналните цветове на сайта, ползвам и този скин, просто съм свикнал с тях, пък и на добър монитор човек не би трябвало да има проблеми с "мишия" скин ;) ;) ;)

KASI'spal
18.03.03 г., 22:32
айде бе ! къде е тоя скин ?? мали колко съм назад :o ....

Satanail
19.03.03 г., 01:26
Оригиналния - не дразни на очите, за разлика от онова лилавото....

Kiko
19.03.03 г., 02:32
В момента ползвам оригиналния, но ми се иска да има повече скинове.

kris
19.03.03 г., 08:30
Default vB skin

GeniusLoci
19.03.03 г., 11:31
Вече и аз Default VB Skin

gaburko
19.03.03 г., 12:14
Default VB Skin.

IPOC
19.03.03 г., 12:15
vB skin

Valeri
19.03.03 г., 17:26
Default vB skin

astromi
19.03.03 г., 18:04
Оригиналните цветове на сайта, нещо не ми харесва това с лилавото - много "бие" в очите.

П.П. С черен цвят май се чете по-лесно, отколкото с бял/сив?

Dark Skywalker
19.03.03 г., 20:26
Default VB Skin. Цветовата комбинация на HardwareBG не ми допада особено. Предпочитам тъмни букви на светъл фон пред обратното.

Loshia_NIKJAM
19.03.03 г., 20:28
На мен си ми харесват цветовеет на форума...пуснах онова бялото, но не ме кефи.

Paparac
19.03.03 г., 20:41
Default vB skin

Ba4o Kiro
19.03.03 г., 22:01
Специално по "requst" на лидера на "Съпротивата" - The Penalty! :lol:

Да ви е чести новият "скин" на форума...
Надявам се, да ви хареса...
Целта беше да има по-контрастен скин. Мисля че този е достатъчно контрастен...

Със здраве да си го ползваме :D

P.S. Далеч съм от мисълта, че ще хареса на всички ;).

P.S.2. Сега да добавям ли във poll-а и новата възможност :rolleyes: ?

Dark Skywalker
19.03.03 г., 22:15
Предлагам да се забрани на другаря Пеналтав по програмен път ползването на какъвто и да е друг скин за период от не по-малко от 45 дни, за да установим опитно върху него дали новият skin на форума няма вредни въздействия върху човешката психика.... Ба4о, добави и тази опция към poll-a!

:p

P.S. Хубаво де, не е толкова лош, но ей сега си връщам VB Code Default.

Ba4o Kiro
19.03.03 г., 22:20
Originally posted by Dark Skywalker
P.S. Хубаво де, не е толкова лош, но ей сега си връщам VB Code Default.

Скоро ще "секлецираме" Default VB скин-а щом този не е толкова лош :naughty:.
Да имаш време да го опознаеш, да му свикнеш, че да разбереш колко е по-хубав от Default VB :D...

Лично аз ще се подложа на "теста" за "вредата върху психиката" на новият скин ;). Аз си го харесвам, че как няма, нали аз съм си го направил така както на мен ми харесва :lol:. Nali znaete lafa "moj'to l@jno, naj-hubawo miri[e" :lol: :lol: :lol:...

Очаквам "включване" от лидера на "Съпротивата", да си каже мнението...

alexz
19.03.03 г., 22:45
аааа, В4К, В4К, от днеска съм с него... :) долу съпротивата... ако тази нощ не превъртя от новият скин ще си го оставя него... :)

Satanail
19.03.03 г., 23:53
Бе чакайте и аз да го видя тоя скин......:cool:
EDIT: Аааа, маса ценно е логото в тея цветове!Обаче ако буквите бяха в червено щеше да е по яко!

Fo
21.03.03 г., 01:31
В4К това е скина :cool:

Георги
21.03.03 г., 10:21
Само според мен ли новият скин suxxx?!?!?!? :(
Буквите са ужасно светли, особено тези които не трябва да са такива! :(
I'll stick to the original HWBG colors!

Loshia_NIKJAM
21.03.03 г., 10:51
И мен ме дразни и си стоя със сивичкия ама си трайкам да не ме увика ентусиазираната тълпа от харесващи новия скин а не исках да критикувам труда на Ба4о-така де пастарал се е човеща и заслужава похвала без знчение мен кефи ли ме или не.

Valeri
21.03.03 г., 11:03
Новият скин не suxxx, ами е направо УЖАСЕН... IMHO! :)

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 11:13
Абе, както казах още отначло - далече съм от мисълта че ще хареса на всички. Както е казал "поета" - "На вкус и на цвет тавариши нет".
Ама чак па "suxxx" и "УЖАСЕН", направо съм "огорЧен и вЪзмуТен" - ще си го преместя в другия крачол... :lol: :lol: :lol:...
На който не му харесва - просто си пуска някой от другите скинове и е готов.
За мен пък default VB "suxx" щот' това лилаво направо ми докарва "мигрена".
Новия нарочно го направих по-контрастен от "сивия" за да се чете по-добре.
Creep - би ли доуточнил израза - "Буквите са ужасно светли, особено тези които не трябва да са такива!"?!!! Може би трябваше да направя новият скин черен със сиви букви за да не са "светли" буквите, а?! Ами че целта на скина беше ТОЧНО ДА СЕ СВЕТЛИ БУКВИТЕ и да е ТЪМЕН ФОНА! Нали си работил на AutoCAD?!

Valeri
21.03.03 г., 11:34
Само да отбележа, че преобладаващото (с пъти) число информационни форуми/сайтове по интернет са с тъмни букви на светъл фон, тъй като тази комбинация се чете много по-лесно. Не знам кой от HWBG реши, че светли букви на тъмен фон е по-добре?!? За "оригиналните цветове" на сайта трябва да хванете и да набиете този, чиято е била идеята. 3-4 градации на сивото + оранжево е просто върха! Имам чувството, че едно време на инат бяха сложени точно тези цветове, макар да се говореше много за това, при това отзивите не бяха никак добри.

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 11:55
И аз "само да отбележа" по примера на Валерий, всички професионални CAD/CAM приложения ползват черен фон, и бели маркиривки или най-малкото имат "опция" за превключване на такъв режим. По-малко изморява очите (монитора ме "облъчва" по-малко) и всичко се вижда по-лесно и точно.
За преобладаващият брой информационни форуми/сайтове по интернет с тъмни букви на светъл фон и "по лесното четене" - на мен лично ми е еднакво лесно да чета с черни букви на светъл фон, както и с бели букви на тъмен фон. Няма никакво значение. Един от любимите ми сайтове (и уважаван от мен) HardOCP е точно в подобна цветова комбинация и не съм забелязал да е по-малко посещаван. Ако другите по-големи сайтове имаха възможност за избор - щях да избирам тъмен фон и светли букви като "тема". Идеята на този скин е да има избор, преди 6 месеца имаше само "Default" скин-а, преди 3-4 месеца станаха 2 (Default + Default VB), сега вече са три. Всеки си избира каквото му харесва. Сега остава и от разнообразието да почнеме да се оплакваме... :rolleyes:
Както казах (за трети-четвърти път) - Сигурен бях че новият скин няма да хареса на всички (както бях 101% сигурен, че на Валерий въобще няма да му хареса :D, ама какво да правиш, той си е старичък и е свикнал да чете с черни букви на бял фон, книжките и до сега са така ;), консервативен дядка :lol: ).
Ама пък Creep да ми каже чак - "според мен новият скин suxxx"?! Такова нещо не очаквах!!! SUXX?!!! "Не ми харесва - оставам на "default"" щеше да е много по-на място, но щом така е решил... :o

astromi
21.03.03 г., 12:07
Валери ме изпревари, действително тъмни букви на светъл фон е най-щадящ вариант за очите.
Точно за това пуснах 2 мнения писани с черен шрифт, но на новият по-тъмен фон не изглежда добре, пък и някои други цветове също нещо се "размазват" на по-тъмен фон.
Иначе самият фон по-малко ми пречи на очите, въпреки светлите букви.

я сега черно
я сега лилаво
я сега зелено
я сега червено
я сега синьо
я сега жълто
я сега бяло

Може да опитате един скин с новият фон, но малко осветлен и в комбинация с черни букви, как ще изглежда.

The Penalty
21.03.03 г., 13:57
Originally posted by astromi
...Може да опитате един скин с новият фон, но малко осветлен и в комбинация с черни букви, как ще изглежда.

САКЪН! Да не го бутат тоя! Който му се четат тъмни букви на светъл фон, да си използва дефолтния ВБ.
На мен лично новия ми допада много и ще си го ползвам :-))))

Ar4i
21.03.03 г., 13:58
Тъмни букви на светъл фон било по-добре... Как ли пък не!
Колкото по-светли (ярки) цветове има на екрана, толкова по-големи са излъчванията и толкова повече се натоварват очите. За да се чете текста ясно е необходим преди всичко добър контраст м/у цвета на текста и цвета на фона. А тъй като фона заема 80%+ от площта на екрана той трябва да е тъмен за да има по-малки излъчвания (вреда) и по-малко натоварване на очите.
А колкото до CAD програмите всички имат възможност да работят с черен фон и при голяма част от тях това е подразбиращия се вариант.

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 14:39
Originally posted by Ar4i
...колкото до CAD програмите всички имат възможност да работят с черен фон и при голяма част от тях това е подразбиращия се вариант.

Анджак :bow:.
Ходи да го обясняваш на Валерий и Creep :lol: :lol: :lol:...

astromi
21.03.03 г., 14:57
Че кой каза да го бутат тоя скин, много си е готин даже.
А като съм писал светъл не означава бял или нещо близко до бялото, а по-скоро малко по-светло от новият скин за да може да са по-контрастни тъмните букви.

Goro
21.03.03 г., 15:10
Originally posted by Ba4o Kiro

Батка, аз като ти разправях че не струва ти не ми верваше така че друг път мене ша слушаш, като ти разправям да турнем(сложим) един червен с жълти букви като аватара ми ти не ме слушаш ето ти ся.

BNN
21.03.03 г., 15:17
Братчед ти съвсем го изби на комунизъм ...

The Penalty
21.03.03 г., 16:23
http://www.bgplay.com/goro/Signature.gif

Братлета, направo ме утрепахте!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BNN
21.03.03 г., 16:33
ГЕОРГИ УСЕЩАШ ЛИ КАКВО ТИ СЕ ГОТВИ КАТО СЕ ВИДИМ СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ НА КАФЕ???!!! ВОЙНАТА В ИРАК ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕТСКА ИГРА СПРЯМО ТОВА!!!!:D :D :D

astromi
21.03.03 г., 16:46
Искам и един скин с тъмни букви (не се брои онзи лилавият) :o

Ето набързо спретнати вариации тъмен/светъл - светъл/тъмен. (http://astromi.hit.bg/Forums/ForumColors.htm)
Аз ще си ползвам този на Ba4o Kiro, но гадното е, че се изопачават някои от тъмните цветове - лилавото, зеленото, червеното... вижте сигнатурата как се чете на тъмно.

Бесполезно е да спориме - всеки си има вкус.
По-добре направете още някой вариант (например с тъмен шрифт) пък всеки да си ползва каквото му харесва :)
Ще има и по бира де :beer: :drunk: :love:

Valeri
21.03.03 г., 21:07

Ако отворя погребално дружество някой ден ще черпя идеи от тези на Ba4o Kiro за оформлението на страницата... Всеки гледа да направи нещо по-свежо и лесно за ползване, ние все сме на обратно. AutoCAD може да е с тъмен фон, но 95% от останалите програми (вкл. тези за графичен дизайн) не са, така че примерът е просто неудачен и го намирам за търсене на оправдание. Както каза обаче самия Ba4o, "неговото еди-какво си мирише най-добре"! Гледам на някои други също им харесва миризмата, няма лошо... ;)

P.S. Тези тъмни страници бяха модерни преди 5-6 години някъде, сега вече нещата са се променили доста, но явно няма кой да го види това.

The Penalty
21.03.03 г., 22:55
Originally posted by Valeri
P.S. Тези тъмни страници бяха модерни преди 5-6 години някъде, сега вече нещата са се променили доста, но явно няма кой да го види това.

Валерий, приятелю, ако не си забелязал тук не става въпрос за мода (взъщност ако трябва да бъда честен ИЗОБЩО НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МОДА).
Това от което изходих за да помоля (най-учтиво) за нов скин е продиктувано от чиста проба желание за още малко удобство (при вас май му викат ергономичност). Сега, ако не те изпълва максимално новия скин, ами - не си го слагай, ама не виждам защо трябва да оревеш орталъка, защото НА ТЕБ не ти бил харесвал... нали се сещаш, че тук има още няколко стотин активни потребители които МОЖЕ и да не мислят като теб??

Аре марш да забваш канадки и недей повече да ни разваляш lamer-ската явка!! :D :D
Пийс брадър! :p

BNN
21.03.03 г., 23:02
Валерий, ти си разумно момче. Защо трябва да разваляш кефа на овчарчето (кастратора) да си сложи нов SKIN бре? Може да е единствения който да го ползва ама нарпави му кеф на човека. виж само колко малко иска от живота.:D :D :D

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 23:09
Муа ха ха...

Дядо Валерий, ти си "светлият лъч" във моя (вече) тъмен форум (под "моя форум" имам предвид - форума, така както изглежда на моя компютър :D).
Всеки "прави" свежинка казваш?! Ами да "плеснеме" един зелен форум, с червени и жълти букви?! Така ще е най-свежо и пролетно, нали?!
Между другото, кое според теб е "свежото" на черните букви на бял фон?!
При "създаването" на новия скин, никога не съм целял да е "свеж", а да не ми уморява очите, а той ги уморява в пъти по-малко отколкото "Default" и "VB" скиновете. При първия контраста "не стига" и понякога ми се налага да се взирам, а при втория от белият фон ме заболяват очите на 10-тата минута.
За "лесно за използване" - форума с новият скин е точно толкова лесен за използване, колкото и с някой от другите два. Това дето го приказваш са "nonsence" - позасмукан от пръстите ти.
За CAD/CAM и графичните програми - има причина AutoCAD-а да е "черен с бели означения", както и 90% от останалите CAD/CAM приложения. Тя е, че всичко се вижда много по-отчетливо на черен фон с бели линии, отколкото на бял фон с черни линии, да не говориме че ако на даден архитект/дизайнер му се наложи да се взира 10 часа в бял монитор с 10 черни линии ще му се наложи да си почива на всеки 15мин. или да сложи "слънчеви очила" на третия час (от опит го говоря). На това му викат "ергономичност"...
Колкото до графичните програми - при тях целта е да се борави с изображения и цветове. И по-точно как ще изглеждат "отпечатани" конкретните неща. При положение, че 99% от печатните издания се издават на бяла хартия - такъв ще е и "бекграунд"-а на графичните програми. Тук бих казал, че ти даваш неудачни и недомислени примери!
ЗА "търсене на оправдание" ли чух да говориш?!!! За какво? Какво съм сгрешил, че да се оправдавам???
Колкото до "миризмата". И на мен (като почти дипломиран дизайнер) не ми харесва "миризмата" на "Default VB" скина, с това "лилЯво" околовръстие, но щом на теб ти харесва, няма да седна да те убеждавам, че е гадно. Гледай си го, нервите и очите са си твои :lol: :lol: :lol:...
BTW - мисля че разбирам от дизайн и ергономия повече от теб. Най-малкото защото това съм учил през последните 4-5 години (макар и още да не ми стига желаниято да седна да си допиша дипломната работа :D).
Колкото до "модните течения" - както знаеш "малката черна рокля" никога не е излизала и няма да излезе от мода ;)...
Пък и защо трябва да сме като "всички останали"?!

Както и да е - забравих защо продължаваш да спориш, имаш си "Default VB" скин - ползвай си го него! Ааа, забравих, трябва винаги ти да си последната инстанция, даже и по въпросите "какво ни е приятно да гледаме и как да го гледаме". Сега ще ми кажеш, че не не хубаво да си падам по цветнокожи мадами, защтото кожата им е тъмна а очите и зъбите бели :D...

Valeri
21.03.03 г., 23:19
Originally posted by The Penalty
Това от което изходих за да помоля (най-учтиво) за нов скин е продиктувано от чиста проба желание за още малко удобство (при вас май му викат ергономичност). Сега, ако не те изпълва максимално новия скин, ами - не си го слагай, ама не виждам защо трябва да оревеш орталъка, защото НА ТЕБ не ти бил харесвал... нали се сещаш, че тук има още няколко стотин активни потребители които МОЖЕ и да не мислят като теб??

Аре марш да забваш канадки и недей повече да ни разваляш lamer-ската явка!! :D :D

1. "Изходих" я случая е много правилна дума... съвпада изцяло с резултата от действията на Ba4o Kiro, може би и с миризмата...

2. Новият скин не ме изпълва никак. Погледнах го за около 10 sec и го забърсах. По-горе съм казал от какви съображения, просто не го намирам за удобен...

3. Този скин по мое мнение не е удобство, а възможност за избор. Избор и ергономичност не се покриват като понятия, нито "при нас", нито "при вас".

4. Аз си казвам мнението като всички останали по тази тема. Явно "орталъка" ви е прекалено малък, щом може да се ореве само от моето мнение...

5. Не знам какво е това действие "забване", но много вероятно е да нямам такива намерения. Виж, мисля другата седмица да отскоча да видя жена си и дъщеря си, които са за малко в друг град...

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 23:32
Originally posted by Valeri
1. "Изходих" я случая е много правилна дума... съвпада изцяло с резултата от действията на Ba4o Kiro, може би и с миризмата...

Твое лично мнение.
Иначе много ми харесва начина ти на изразяване!
Както казах - щом не ти харесва, недей да го ползваш. За човек който "и абер си нема" от "цветознание" и "ергономия" се изказваш много компетентно.
Както и да е - скоро мисля да "делна" "VB" скина че да ти е гадно :D...

Valeri
21.03.03 г., 23:33
Както и да е - забравих защо продължаваш да спориш, имаш си "Default VB" скин - ползвай си го него! Ааа, забравих, трябва винаги ти да си последната инстанция, даже и по въпросите "какво ни е приятно да гледаме и как да го гледаме".

Не, казвам си мнението и явно 5-имата от орталъка се чувстват длъжни да му се противопоставят... когато човек е губил позиции често го прави по инерция... нямам нищо против да си ползвате и черни букви на черен фон, но мнението си ще казвам винаги, независимо дали ви харесва или не. Аз не коментирам кой на колко години е, какво разбира и какво е учил, тъй че такива опити за защита на позицията да не се пробутват. Сигурно не знаеш, но още когато не си предполагал какво е дизайн имам първа награда за София по дизайн, някъде далечната 1987 година май беше... пред 12 човека жури. Той че айде да не пробутваш предположения кой какво знаел и какво можел... Скинът според мен е изключително небалансиран цветово и несъобразен с никакви норми на ергономията. Оставам на Default vB skin, точка. Ползвайте си го със здраве вашия!

:drink:

За човек който "и абер си нема" от "цветознание" и "ергономия" се изказваш много компетентно.

Мисля споменах да не се ползват аргументи по предположения... като гледам цветовата гама на HWBG и ми ставя ясно кой колко разбира и от какво. На Default vB skin-а си спомняш, че искаше ти да направиш логото горе в ляво, нали? Не очаквах да залепиш синьо(лилаво) + оранжево, но нищо не казах! Нали си специалист... Излишни опити да се обиждаме не съм правил дотук, казах само, че не ми харесва резултата! Какво си се запънал ти да се доказваш като разбирач и да определяш останалите какви били? :o

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 23:41
Мнение може да се изкаже и по много други начини, а не с изрази като:

"1. "Изходих" в случая е много правилна дума... съвпада изцяло с резултата от действията на Ba4o Kiro, може би и с миризмата..." и "Новият скин не suxxx, ами е направо УЖАСЕН..."
Много аргументирани отговори, на субективните ти лични предпочитания... :o
Нещо от сорта на - "На мен не ми харесва", би било много по-на място... При това няма да е обида към създателя му, който е вложил поне малко труд в "творението" си.

Цветовата гама на HWBG, не съм я избирал аз, ако бях аз, нямаше да изглежда така. Но ми е необходимо доста време да убедя и Григор че това не е най-удачния вариант. Пък и скоро ще има кардинални промени по сайта (като минеме на PHP).

Колкото до "логото" на VB скина - гледах да се "придържам" към оригиналното лого на сайта, и същевременно да го "вградя" в цветовете на самия скин. Това което се получи ми отне около 20мин. включвайки и времето по откриването и конфигурирането на точните цветове. Това за мен си е и беше "кръпка". Никога не съм харесвал цветовата гама на VB скина, просто не беше много на място отгоре да стои VB логото и трябваше да се действа бързо.

И наградата за дизайн на какво беше?! Честно да ти кажа не съм особено впечатлен (а по-скоро потресен) от външният вид на 99% от изделията произвеждани в България, надявам се да не си един от "виновниците" за това!

Valeri
21.03.03 г., 23:48
Виж по-горе как дописах поста си и спирай с опитите да ми доказваш колко е хубав скина... Казах ползвайте си го, няма проблем.

Наградата по дизайн беше за домашна стерео система, единствената такава разработка на конкурса. Външното оформление правих в едно ателие към някаква организация по THTM, защото нямаше никакви материали по магазините. Отне ми около 1 месец. Електрониката вътре беше на универсални печатни платки с много от компонентите, вадени от други платки... по същата причина. Подариха ми една книга и не искаха да ми върнат системката, че 2 седмици се разправяхме след това... след това участвах с един цифров честотомер, но си го прибрах преди да го оценяват, че ми струваше 28 лева и не ми се разправяше пак. В България "българските работи" са навсякъде... конкурса спечели някаква "идея" за туба за шампоан, доколкото помня.

OK, разбрахме се...
Да не си помисли някой, че се караме нещо, затова:

PEACE! :)

Ba4o Kiro
21.03.03 г., 23:55
Ок... Спирам да говоря, просто не ми беше приятен начина на изразяване. Все пак - аз съм го правил, губил съм си времето.
А ти и Creep - "мирише", "suxx" и т.н.
Малко ми стана криво, че се занимавах цял ден за да получа такива коментари (при това напълно субективни)...

PEACE...

lubb
22.03.03 г., 02:00
До вчера бях с Default vB skin, ама сега вече съм с B4K.На мен скинът ми харесва и смятам да си го ползвам!Благодаря на Бачо Киро за това, че мисли как по малко форумът да вреди на очичките ми ;)

GeniusLoci
22.03.03 г., 11:35
И на мен както казах много си ми хареса - даже и приятелката каза, че е най-добрия и не я сърбяли очите като стои повече време (облъчвах я с "мишия" доста време:D )

Георги
22.03.03 г., 11:50
Киро, не знаех че толкова ще се засегнеш, човече, просто първото ми впечатление за скина не беше добро и като видях че няма и критика, реших че е време да проверя само на мен ли не ми харесва... след като прочетох, че си се засегнал, реших пак да превключа на B4K скина и видях, че всъщност идеята ти никак не е лоша, просто човек трябва да свикне. Обаче продължавам да твърдя че "обяснителните надписи" (дето са под името на подразделите) пр. "Всичко за софтуера" и т.н. са IMHO с неправилно избран много светъл цвят, така те изпъкват над основното, което е по-важно, а именно името на подраздела пр. "Общ софтуерен форум".

P.S. Трябва да кажа че след по-дълга работа с B4K скина, свикнах с него, и когато реших да се върна към любимият ми HardwareBG default скин пак ми трябваше време за да "превключа". Съгласен съм, че определението "suxxx" беше доста пресилено, извинявам се! ;) ;) ;)

Valeri
22.03.03 г., 12:13
Originally posted by Creep
Съгласен съм, че определението "suxxx" беше доста пресилено, извинявам се!

Вярно... може би Creep не трябваше да слага последните две "x"... така и аз се подведох и ето сега Ba4o се засегна... само "sux" по-бива... :lol: :lol: :lol:

P.S. Оценявам усилията ти и времето ти Ba4o! Извинявай и от мен, ако си се обидил нещо! На който му харесва новия скин, да си го ползва със здраве. Нека има възможности за избор. Ако добавите още скинове, дори да не ми харесат на мен лично пак, ще е още по-добре.

Dark Skywalker
22.03.03 г., 12:20
Предлагам вместо порицание Creep и Valeri да направят по един собствен скин и да го качат на форума, за да могат и техните творения да бъдат разкритикувани/одобрени публично....

Георги
22.03.03 г., 12:38
Ех, недей с тия идеи моля ти се, щото ако аз направя скин, то няма да има смисъл да има други, просто защото всеки ще ахне по моя и ще го ползва с охота! И понеже знам, че ще се получи така, предпочитам да не се захващам! :lol: :lol: :lol:

bobytt
20.11.04 г., 15:59
Ползвам на БачоКиро скина ... много ме кефи!

Svetlix
20.11.04 г., 18:41
Originally posted by bobytt
Ползвам на БачоКиро скина ... много ме кефи!

Аз от самото си регистриране тука съм си с него и с другите всичко ми изглежда странно и дразнещо :rolleyes:

The Penalty
20.11.04 г., 19:21
Сега може да кажете по едно благодаря на Киро (защото го направи) и на мен (защото навремето вдигнах джабала да го има) :D

Още тогава имаше хора които твърдяха, че повечето хора са с ЛЦД монитори и не е нужно да има скин със светли букви на тъмен фон :p

Не знам за него, но аз пия всичко което струва над 40 долара бутилката :rolleyes:

Митака
20.11.04 г., 20:36
А кого да почерпим за гугуткино-сивото ( както го определи една позната) с оражевкото ? :ghi:

Смятам и за bobytt трябва да има, дето подсети кой-какво...

Иначе аз си ги сменям, за разнообразие.
И още ако има, пак ще е добре...
Повод за почерпка:D

Valeri
20.11.04 г., 20:53
Ако темите във форума гниеха, то от тази щяха да са останали само отделни линийки от рамката. Не мога да си обясня що за ексхуматорски стремежи карат някого да пише по тема без активност над 1.5 години?

:conf:

Ged
20.11.04 г., 20:59
аз гледам да нямам нищо общо със скиновете че са много, ходят на групи и бият

gkirilov
20.11.04 г., 22:11
koj ot otgoworite e skina kojto e ozaglawen s B4K

Fo
21.11.04 г., 14:44
Темата е от преди Б4К скина...

Twistеr™
21.11.04 г., 18:49
Но вече сички са със скина на Бачо Киро :D . Както и аз :good:

gtzvetkov
21.11.04 г., 19:28
Защото B4K skin rulezzz (ъъъ, не казвам, че Киро е скин, а че скина му е готин) :lol: :lol: :lol:

Roland
23.11.04 г., 18:02
Originally posted by Ged
аз гледам да нямам нищо общо със скиновете че са много, ходят на групи и бият
:bow: :bow: :bow:
Razbi me `owe`e :)
Ina`e - i az ot samoto registrirane sym s B4K drugite me draznqt i mi umorqwat o`te mnogo byrzo

Дара
24.11.04 г., 17:42
Аз използвам някакъв тъмен със светли букви. Не знам как се казва.:rolleyes:

bobytt
24.11.04 г., 17:44
@ Dara B4K
тва е скина :) като се върна в Бг за малко ше го черпавам по бира :)

:) това на аватара ти кой е? да не е The Рenalty когато се връща от среща с приятели почерпен с бира две и се опитва да те съблазни :)

Дара
24.11.04 г., 17:46
Мерси. И аз установих, че е В4К. Този харесвам най-много.

XaMaB
24.11.04 г., 17:51
от къде ги дерете тези кожи?

The Penalty
24.11.04 г., 18:03
User Control Panel -> Edit Options -> Style Set

Metanoia
25.11.04 г., 17:17
Originally posted by gtzvetkov
Защото B4K skin rulezzz (ъъъ, не казвам, че Киро е скин, а че скина му е готин) :lol: :lol: :lol:
Всъщност Бачо киро не беше ли с гола глава в последно време. :D

mitku
06.12.04 г., 17:58
Ползвам default "сивия" скин... аз и по принцип съм задал такива цветове на компира си - сив фон, 0% яркост на монитора, 40-50% контраст и т.н. - просто така не ми "вади очите". Даже не бях гледал к'ви други "кожи" има форума, сега пробвах и другите за да знам за к'во гласувам - дефолтната си е най-добра, точно в мой стил е.
За съжаление - гласувах грешно... подведох се по думата default и гласувах с втория вариант, а трябваше да е първия - ако някой модератор иска - да прехвърли един глас от втория, към първия отговор.

Ellis
10.12.04 г., 15:53
B4k skina мдаа ;)