Виж пълна версия : В знак на протест!
Заради изтриването на темата ми в "Общи" за фалшивите ревюта, НАПУСКАМ Форумите на Хардуер.бг.
В тази тема посочих КОНКРЕТНО ревю с КОНКРЕТНИ лъжи с цел да предпазя потребителите от заблуда, а и защото мразя да ме правят на балък. Темата бе ЗАТВОРЕНА, а съдържанието й - ИЗТРИТО. Не съм плюл никого, просто говорех с факти и цифри. Нормални мотиви за тази крайна мярка така и не прочетох.
Не виждам с какво толкова темата наруши правилата, в нея нямаше обиди, а възмущение.
Не съм съгласен с подобна политика.
Пожелавам успех на заместника ми.
P.S. Всеки който се интересува за КОЕ точно ревю става въпрос и на кой сайт, да пита Ba4o Kiro. Втора тема няма да пускам.
Dark Skywalker
18.03.03 г., 23:07
Тъпа ситуация, неприятно ми е от това, което е станало, но Stan в случая реагира твърде обидчиво. Видях въпросната тема, както и отговорите по нея. Даже и аз щях да напиша нещо, но по стечение на обстоятелствата се забавих доста и Ба4о Киро вече я беше премахнал, когато се върнах.
Колкото повече обмислям ситуацията, толкова повече съм склонен да се съглася с мотивите на Б4К за премахването на въпросната тема. В случая обаче трябва да отбележа, че действията му бяха оправдани не толкова от гледна точка на самия post на Stan, а от неприятната полемика, която щеше да се разрази след нея.
Надявам се Stan да размисли и след по-кратка или по-продължителна почивка да се върне в нашия форум. И хайде малко по-сериозно, напоследък всяка втора реплика във форума се превърна в задявка със собствениците!
:smack:
gaburko
18.03.03 г., 23:13
Най-страхотно е когато накой модератори се правят на по-светци от Папата и колят и бесят за спам, за щяло и нещяло. Но когато ОЧЕВИДНО има проблем - всъщност няма проблем - ние си правим каквото си искаме така ли? Мислех да поствам по тази тема, но после реших, че това е задължение на "властеимащите". На тях (ВАС) обаче май акъла не им (ВИ) стига.
Жалка, жаааааалка гледка сте, повярвайте ми....
Лека вечер.
Originally posted by Stan
В тази тема посочих КОНКРЕТНО ревю с КОНКРЕТНИ лъжи с цел да предпазя потребителите от заблуда, а и защото мразя да ме правят на балък. Темата бе ЗАТВОРЕНА, а съдържанието й - ИЗТРИТО. Не съм плюл никого, просто говорех с факти и цифри. Нормални мотиви за тази крайна мярка така и не прочетох.
Точно там ти е проблема, моето момче! Говориш без да знаеш за какво иде реч - не може да си компетентен навсякъде и всичко да ти е ясно, т'ва е! :bua:
Paparac
19.03.03 г., 00:12
Бачо Киро, защо ти изчезнаха постовете в тази тема и може ли и обикновените юзери да разберем за какво е ставало въпрос?
Ba4o Kiro
19.03.03 г., 00:20
Originally posted by gaburko
Най-страхотно е когато накой модератори се правят на по-светци от Папата и колят и бесят за спам, за щяло и нещяло. Но когато ОЧЕВИДНО има проблем - всъщност няма проблем - ние си правим каквото си искаме така ли? Мислех да поствам по тази тема, но после реших, че това е задължение на "властеимащите". На тях (ВАС) обаче май акъла не им (ВИ) стига.
Жалка, жаааааалка гледка сте, повярвайте ми....
Лека вечер.
Приемам критиката, няма "двоен стандарт" по отношение на SPAМ-а, затова го трия...
Creep нямаше нужда да пише по темата, след като му обясних какво се е случило. Както и аз нямам извинение, че му отговорих...
Темата беше изтрита защото съдържаше "конфликтен заряд" ако мога да се изразя така...
Щом Stan се е почувствал обиден от това което направих, след като му обясних защо съм го направил, негово право е да постъпи както пожелае за добре.
Не мисля че това е начина да се каже нещо!
За жалост ще продължа да говоря с "недомлъвки" защото ако отново напиша това което Stan беше пуснал като тема, все едно нищо не съм направил (изтрил).
Просто имаше много различни начини да постигне исканото от него. Самият му начин на поднасяне на информацията беше агресивен и неуместен. Не казвам че това което е казал не е вярно, но начина на поднасяне беше прекалено агресивен!!!
Ba4o Kiro
19.03.03 г., 00:21
Originally posted by Mollov
Точно там ти е проблема, моето момче! Говориш без да знаеш за какво иде реч - не може да си компетентен навсякъде и всичко да ти е ясно, т'ва е! :bua:
Тодоре, тук не си прав и ще те помоля да не "плюеш" срещу Stan защото той има голяма доза основание за това което беше написал! просто го беше написал по погрешен начин!!!
Dark Skywalker
19.03.03 г., 00:34
Mollov, и аз видях написаното от Stan и твоя - най-меко казано - неаргументиран отговор. Затова недей да разпалваш повече темата....
Originally posted by Dark Skywalker
Mollov, и аз видях написаното от Stan и твоя - най-меко казано - неаргументиран отговор. Затова недей да разпалваш повече темата....
Очаквам да чуя вашите ОБОСНОВАНИ доводи, с които можете да покажете, че знаете повече от мен по въпроса и можете да докажете, че аз не знам повече от вас по въпроса.
Dark Skywalker
19.03.03 г., 00:40
Не, няма да ги чуеш, и то по същата причина, поради която Ба4о Киро изтри предишната тема. Ако много държиш да научиш мнението ми по въпроса - а то определено няма да ти хареса - заповядай на ICQ 6158911.
Баста!
Ba4o Kiro
19.03.03 г., 00:49
Ок, няма да пиша нищо...
G-Point
19.03.03 г., 01:20
Еееее стига се спорили за глупости дееееее, почвате пак да навлизате в хлъзгави полета и ще стане пак каша, въздържайте се моля Ви...
ми кво? аз като съм изпуснал какво да правя сега?!? :) даже страна не мога да взема... ееййй... един ден да ме няма и ще да се избиете ей... ;) :D
Авторски права на vBulletin