PDA

Виж пълна версия : Motorola C 332

Meto_Style
15.03.03 г., 19:27
Незнам дали на този пост му е тука мястото, но все пак ще си питам. Някой има ли напредстава от каде могат да се свалят или намерат Драйвери за Motorola C 332, за да може да се закачи на USB-то. Когато го закачим го разпознава че има нов хардуер, но нямяме драйвери, та ако някой може да каже нещо па въпроса да действа.

Благодаря ви предварително:bow:

Valeri
15.03.03 г., 19:53
Кабелчето се продава в комплект с едно CD. На него има необходимия софтуер. За съжаление CD-то ми остана в друг град, че не мога да ти пратя софтуера в момента, пък и някакви MB бяха, доколкото помня.

P.S. Най-добре не се вживявай много с този телефон, ползвай го докато върши работа и след това в кофата. Това е някаква играчка. Взех го само защото ми го дадоха без пари от оператора. Вкъщи нямам почти никакъв сигнал, докато на колегата Nokia-та си работи OK, т.е. като чувствителност не е много добър. Освен това като го стисна леко и "пука на куха пластмаса", което не ме радва особено. Батерията му е перманентна и като се скапе няма смяна, което потвърждава май идеята за телефон тип "еднодневка". Иначе е приятен на вид и много малък/лек, това ми харесва. С тези овални форми вече 3 пъти го хвърлям на земята, но як излезе, признавам.

Paparac
15.03.03 г., 21:15
Originally posted by Valeri
вече 3 пъти го хвърлям на земята, но як излезе, признавам.

:bow: :bow: :bow:
Умишлено ли??? Хвърляш??

Ееее, де тука да ги раздаваха без пари
:D :D

Valeri
16.03.03 г., 09:13
Originally posted by paparac
Умишлено ли??? Хвърляш??

Ееее, де тука да ги раздаваха без пари

Не, изпускам го вече 3 пъти, той един такъв малък и се пързаля. Аз не обичам телефона да ми е в някакви калъфчета... те хората са го направили да се ползва, а не да се пази 10 години да не се одраска. Особено тези евтините няма за какво да ги пазя. Пък и за 12-15$ има капаци за тези телефони, така че няма проблем. Кеф ти червен, син, черен, шарен... какъвто поискаш. Дали ги раздават free - не! Трябва да направиш договор за поне 6 месечни такси на оператора, тогава ти дават телефона. Може и някоя скъпа Nokia да ти дадат, ако направиш договор за 24 месеца. Не можеш да се откажеш обаче. Ако тръгнеш да се отказваш, плащаш по около 15-20$ за всеки месец, който ти остава по договор.