PDA

Виж пълна версия : Atachments

Goro
14.03.03 г., 11:45
Нещо май не работят атачмантите ;)

Goro
14.03.03 г., 11:49
яя

Goro
14.03.03 г., 11:52
Sony Sux!

BNN
14.03.03 г., 15:03
:shock: :shock: :shock:

V I P E R
14.03.03 г., 15:14
Originally posted by Goro
Sony Sux!
Yeahhh I love SONY :D.

Ba4o Kiro
14.03.03 г., 17:42
Sony Sux!

Не е верно - още не са "засмукали"... Сега е "прелюдията"... :D

The Penalty
14.03.03 г., 17:47
...бе и аз не мога да атачвам (зад HW firewall съм) ????????

Goro
14.03.03 г., 20:38
Originally posted by The Penalty

Това не е реална пречка.

JoZ
14.03.03 г., 23:29
Originally posted by The Penalty

Атааа-аач! И аз съм зад firewall.

P.S. Cisco Pix 515

Mollov
15.03.03 г., 01:06
A може ли едно рационално предложение?

Да се направи attached снимки директно да се визуализират, а не да стоят като линк..... щото така сега е тъпичко.... :rolleyes:

GeniusLoci
15.03.03 г., 16:02
я зарежи..по добре линкове - хич неща да гледам промишлени количества простотии..хъхъ.
Не, наистина не е нормално да "изскачат" като не ги ща..

Goro
15.03.03 г., 16:33
Originally posted by Mollov
A може ли едно рационално предложение?

Да се направи attached снимки директно да се визуализират, а не да стоят като линк..... щото така сега е тъпичко.... :rolleyes:

Ако ти предпочиташ да пренапишеш функцията за атачмънтите нямам напротив :D

Metanoia
15.03.03 г., 19:27
Сега и с това ли ще ме карате да се занимавам? :ghi:

Сериозно - ако ми пратите кода на форума бих могъл да се опитам да го направя, както и споменатия на друго място превод на английските надписи по форума, но трябва предварително да се реши какво точно и със сигурност се иска като промяна та да знам какво да правя и дали ще имам време да го направя цялото... :rolleyes:

Еdit - JoZ, котенцето ти е много сладко. ;)

Goro
16.03.03 г., 00:42
Originally posted by Metanoia
Сега и с това ли ще ме карате да се занимавам? :ghi:

Сериозно - ако ми пратите кода на форума бих могъл да се опитам да го направя, както и споменатия на друго място превод на английските надписи по форума, но трябва предварително да се реши какво точно и със сигурност се иска като промяна та да знам какво да правя и дали ще имам време да го направя цялото... :rolleyes:

Еdit - JoZ, котенцето ти е много сладко. ;)

Всичко опира до време е и до желание :)

Ba4o Kiro
16.03.03 г., 02:02
Goro

Можеш ли да "отсееш" софтуера на форума, и в частност, това което му трябва на Metanoia за да преведе "регистрационните форми" на Български, а ако иска да се "заиграе" и с други неща.
Аз ще направя "кирилските" бутони (не че е голяма философия, но от програмиране не разбирам, виж от Photoshot-да ;) ). След това ще ги "имплантираме", като ще се погрижа и за един два нови скина на форума...
Извинявай че те занимавам - знаеш че ако имах представа кое точно му трябва на Metanoia сам щях да го направя...

10x предварително...

Goro
16.03.03 г., 02:16
Originally posted by Ba4o Kiro
Goro

Можеш ли да "отсееш" софтуера на форума, и в частност, това което му трябва на Metanoia за да преведе "регистрационните форми" на Български, а ако иска да се "заиграе" и с други неща.
Аз ще направя "кирилските" бутони (не че е голяма философия, но от програмиране не разбирам, виж от Photoshot-да ;) ). След това ще ги "имплантираме", като ще се погрижа и за един два нови скина на форума...
Извинявай че те занимавам - знаеш че ако имах представа кое точно му трябва на Metanoia сам щях да го направя...

10x предварително...

Виж то човек от всичко не може да разбира :)
ще видя какво може да се направи ама да земе да прати едно ицеку(ICQ) ако има за да му обясня каква е хавата точно.

QWERTY
16.03.03 г., 03:06
Абе мисля, че аз съм го ръчкал най-много тоя софтуер... ICQ-то ми го знаете...

Никаква работа няма да му свърши сорса, защото всички неща, които се показват като страница, се намират в базата.

Принципно не е кой знае каква философия да преведеме всичко. Това обаче ще значи стабилно да разръчкаме софтуера на форума, а възможност за грешки има винаги. Струва ми се малко опасно да клатиме и без това не много стабилния софтуер на форума. Не съм противник на идеята, само искам да сме наясно с рисковете. Точно поради същата причина се отказах да пробваме с Goro да вкарваме изчезналите постове от софтуер (от срива преди няколко месеца). Не че не е ясно как трябва да се направи...

Metanoia
16.03.03 г., 14:53
ICQто на работа ми е 171414069. Не знам точно какво ми трябва от кода на форума, признавам си точно с това не съм се занимавал, но мисля, че при по-сериозно разучаване ще се справя. Естествено няма да стане за ден-два. Ще проуча всичко много внимателно и тогава ще пипам.
Лошото е, че няма как да се дебъгне предварително, да се тества и т.н. Иначе съм готов да се позанимая по-подробно със софтуера. Когато някой е свободен и му се обяснява - да ме потърси. Ако е някой колега на работа ще ви каже кога може да ме намерите...

lini
18.03.03 г., 23:46
абе я пуснете един пул преди да правите каквото и да било. Може да има много хора на бавна връзка, които няма да са радостни от промяната щото теми от типа на "тема на картинката" ще се зареждат всеки път по 30 мин а те искат примерно само последната(най-нова) снимка да видят.

Mollov
19.03.03 г., 00:40

Интересно ми е как на всички останали форуми с този софтуер няма нужда от пренаписване..... :rolleyes:

GeniusLoci
19.03.03 г., 14:23
Originally posted by lini
абе я пуснете един пул преди да правите каквото и да било. Може да има много хора на бавна връзка, които няма да са радостни от промяната щото теми от типа на "тема на картинката" ще се зареждат всеки път по 30 мин а те искат примерно само последната(най-нова) снимка да видят.
Няма какво анкета да правим - това ако стане ще е пълна дивотия - аз не съм на dial up ама пак не искам да ми се зареждат картинки..да не говорим и за това че някои хора ги пляскат ей така - по 100+ КВ..(изобжо да не споменавам по-големите..)

Goro
19.03.03 г., 17:38
Originally posted by Mollov
Интересно ми е как на всички останали форуми с този софтуер няма нужда от пренаписване..... :rolleyes:

Тодоре довечера ще ти го пратя на е-майл-а(соурса на форума де) да видиш как става и да ни светнеш нас неуките.