PDA

Виж пълна версия : Форума не се отваря?

Goro
10.03.03 г., 23:01
Пускам тази тема поради зачестилите оплаквания, че на места форума не се отваря, който има данни за такива инциденти нека да сподели за да могат да се опитат да бъдат решени.

Papesha
10.03.03 г., 23:19
При мене много бавно се отваря. Отначало като сменихте хоста беше супер, но от няколко дена е направо ад. Не знам, дали не е от ISP-то, щото и те имат нещо напоследък проблеми...

Goro
10.03.03 г., 23:43
Originally posted by Papesha
При мене много бавно се отваря. Отначало като сменихте хоста беше супер, но от няколко дена е направо ад. Не знам, дали не е от ISP-то, щото и те имат нещо напоследък проблеми...

Аз не мога да кажа къде може да е проблема защото при мене от време на време е трагедия.

lubb
11.03.03 г., 01:10
през последните два дни не се отваря при мен-пробвах с карта от eurocard.net и от internet bulgaria, както и друг доставчик-визио. единствено се отваряше с интернета на 0134200.днес нямам проблеми, дано и утре е така.

Dark Skywalker
11.03.03 г., 08:15
Понякога срещам трудности с DNS Resolve на домейна hardwarebg.com. Когато въведа направо ІР адреса на сайта, нямам проблеми с отварянето. Мисля, че и Stan имаше подобни затруднения, така че явно има проблем през мрежата на cablebg.

Paparac
11.03.03 г., 09:01
И аз често имам проблеми с отварянето на форума. В повечето случаи не отваря ако да речем искам да пусна search за нещо, поне докато не му дам 2-3 рефреша. Другото, за което искам да попитам, защо след като 2-3 минути не съм гледал нещо във форума, после, ако речем искам да постна нещо, разбирам, че вече не съм логнат??

Loshia_NIKJAM
11.03.03 г., 10:24
И аз не мога да ог отварям директно в къщи
та пиша 213.145.100.249/forum/ и няма проблем. Доставчика е карта на БГнет. Предполагам че проблема не при вас понеже има някой други сайтове който в офиса се отварят а у нас не могат.

GeniusLoci
11.03.03 г., 10:59
Originally posted by paparac
И аз често имам проблеми с отварянето на форума. В повечето случаи не отваря ако да речем искам да пусна search за нещо, поне докато не му дам 2-3 рефреша. Другото, за което искам да попитам, защо след като 2-3 минути не съм гледал нещо във форума, после, ако речем искам да постна нещо, разбирам, че вече не съм логнат??
В настройките трябва да си пуснал...
Automatically login when you return to the site? (uses cookies)...;)

Paparac
11.03.03 г., 15:45
Originally posted by GeniusLoci
В настройките трябва да си пуснал...
Automatically login when you return to the site? (uses cookies)...;)

Знам бре, човеко:), нарочно съм я спрял, защото ако съм тая настройка, като седна на някоя машина в офиса и вляза във форума и постна нещо, следващият като седне на пц-то и ще влезе с моя ник, дори и не умишлено, ако реши да пише във форума. И я си представи после като постне пак тема от сорта на "Как се мери шина на harddisk?"Ще се спукате от смях, а нали знаеш вица , като кажат, че сестра ти е....., ти после обяснявай, че нямаш. Та затова, мислех, че веднъж като се логна, преди да съм затворил страницата няма да ме "забрави"...

Благодаря все пак :laugh: :laugh: :laugh:

Metanoia
11.03.03 г., 16:39
Originally posted by paparac
Знам бре, човеко:), нарочно съм я спрял, защото ако съм тая настройка, като седна на някоя машина в офиса и вляза във форума и постна нещо, следващият като седне на пц-то и ще влезе с моя ник, дори и не умишлено, ако реши да пише във форума. И я си представи после като постне пак тема от сорта на "Как се мери шина на harddisk?"Ще се спукате от смях, а нали знаеш вица , като кажат, че сестра ти е....., ти после обяснявай, че нямаш. Та затова, мислех, че веднъж като се логна, преди да съм затворил страницата няма да ме "забрави"...

Благодаря все пак :laugh: :laugh: :laugh:
А пък ти да си чувал за log out? :hi:

Paparac
11.03.03 г., 18:08
Originally posted by Metanoia
А пък ти да си чувал за log out? :hi:

ЪХЪ:D , ама да е 2-3 минути не очаквах;)

IPOC
11.03.03 г., 21:45
Originally posted by Dark Skywalker
Понякога срещам трудности с DNS Resolve на домейна hardwarebg.com. Когато въведа направо ІР адреса на сайта, нямам проблеми с отварянето. Мисля, че и Stan имаше подобни затруднения, така че явно има проблем през мрежата на cablebg.

Имам идентичен проблем !

Също така имам и по-бавна скорост на зареждане , както каза и Papesha , като се има в предвид , че ползвам нет от мобиком . Друг е въпроса , че и с кеша на сървъра имам , но форума не е виновен за това :)

Valeri
11.03.03 г., 22:15
Влизам само по IP, иначе DNS Error. Преди няколко дни се отваряше добре, но сега скоростта е наполовина. Пак си чакам 10-15 сек. да почне да зарежда темата, а до показването на всички постове може и 1 мин. да мине. Гледам доста време "кисне" и на www.asp.com, докато им зареди банера. Явно всички имат проблеми с външната връзка.

Goro
12.03.03 г., 01:23
Originally posted by Valeri
Влизам само по IP, иначе DNS Error. Преди няколко дни се отваряше добре, но сега скоростта е наполовина. Пак си чакам 10-15 сек. да почне да зарежда темата, а до показването на всички постове може и 1 мин. да мине. Гледам доста време "кисне" и на www.asp.com, докато им зареди банера. Явно всички имат проблеми с външната връзка.

Лоша работа и при мене взе да става трагично :(

lini
12.03.03 г., 01:28
и през нетиссат(АУБ) и през спнет нямам проблеми, напротив: форума се зарежда светкавично:?

Computer
12.03.03 г., 01:32
Дсотавчик techno-link (кабелен абонат) никакви проблеми. Форума се зарезда за отрицателно време; докато премигнеш :)

Pesho®
12.03.03 г., 12:02
През Орбител (офиса) и Контакт (вкъщи) също не съм имал никакви проблеми.

Metanoia
12.03.03 г., 21:42
SP-NET varna и Vega никакъв проблем. Сега ако излезе това значи и през мобиком ISDN няма проблеми, но наистина имам чувството, че кеша не работи както трябва... :(