PDA

Виж пълна версия : PM to SMS

Дара
10.03.03 г., 15:31
Има ли начин да получавам смс за нов PM без това да минава през e-mail-а ми?

Paparac
10.03.03 г., 18:55
Няма начин да стане тази работа, без да минава през майла. По никакъв начин, ъхъ:) :D Ам какво пречи като минава през него, много бързо се пълни ли?? За друга причина не се и сещам де..

Дара
11.03.03 г., 10:15
Originally posted by paparac
Няма начин да стане тази работа, без да минава през майла. По никакъв начин, ъхъ:) :D Ам какво пречи като минава през него, много бързо се пълни ли?? За друга причина не се и сещам де..
роблема е, че от пощата смс-ите пристигат по всяко време на денонощието,въпреки че съм посочила тишина от 22 до7ч.-така цяла нощ телефона ми припява до главата.

V I P E R
11.03.03 г., 11:15
Originally posted by wild rain
роблема е, че от пощата смс-ите пристигат по всяко време на денонощието,въпреки че съм посочила тишина от 22 до7ч.-така цяла нощ телефона ми припява до главата.
Ами защо не гасиш телефона :conf: :conf: :conf: или поне звуците.

Дара
11.03.03 г., 11:29
Originally posted by V I P E R
Ами защо не гасиш телефона :conf: :conf: :conf: или поне звуците.
Защото той ме събужда.Е, има ли начин да не минава през пощата?Не ме разпитвайте, а ми кажете има ли начин.

Ba4o Kiro
11.03.03 г., 11:48
Няма...

V I P E R
11.03.03 г., 11:54
Originally posted by wild rain
Защото той ме събужда.Е, има ли начин да не минава през пощата?Не ме разпитвайте, а ми кажете има ли начин.
А будилник нямате ли си :) ?
Моя GSM и като си е изключен пак ми звъни алармата, твоя каква марка е? Ами защо не си изключиш звуците само на СМС-ите и готово.

Дара
11.03.03 г., 11:54
Originally posted by Ba4o Kiro
Няма...
Благодаря:mad: :mad:

Paparac
11.03.03 г., 13:37
Я да се върнем отначало, искаш смс-ите да не минават през майла, за да не се будиш. Имаш гореописаните възможности, другата е да си спреш уведомяването за майл на gsm-а.

Ама и само да питам, има ли значение, дали смс-а ще е от майла или не, ако искаш да разбереш писал ли ти е някой във форума или на майла, не е ли все едно откъде ще идва уведомяването, като все ще се събуждаш. Махни си, ако по цяла нощ ти отговарят на темите тогава, уведомяването по майл, че си получила отговор. ТАКА ЩЕ СПИШ СПОКОЙНО:D :D :D