PDA

Виж пълна версия : Смятате ли Stan за груб модератор?

stani
09.03.03 г., 04:14
Ами това е, интересно ми е какви са мненията на членовете на форума. Правя този poll за да се изясни какви са настроенията в форума към модераторите и да се намали напрежението.

JoZ
09.03.03 г., 05:46
stan <> stani ?

Защо правиш poll за един човек, а пишеш, че искаш да се
изясни мнението за модераторите? Как с отговорите би
се намалило напрежението?

Valeri
09.03.03 г., 09:41
Позволих си да променя първата точка на poll-a. Оригиналният текст на stani беше такъв:
"Да, Stan е груб модератор и с действията си обижда членовете на форума"

Направих го сега, докато не са се насъбрали гласували за това, че Stan цели да обижда някого, което едно не смятам за вярно, второ не е противоположно по значение на втората точка на poll-а.

Също задавам въпросите на JoZ към stani. Този poll нито ще даде отговор за мнението за модераторите, нито ще намали напрежението във форума, доколкото има такова. Че Stan последно време се е изнервил го виждам и аз, но че не е лош човек го знам, защото го познавам лично. Ако се питате какво съм гласувал - не съм.

Stan
09.03.03 г., 10:15
:D Гласувайте си със здраве... "За форума" се превърна в най-интригантския раздел - каква я мислихме, каква стана. Тук всеки може да разпъне на кръст всеки, да му иска сметка, да пуска poll-ове срещу всеки и т.н.... Няма лошо, давайте напред и се гордейте с постиженията.

G-Point
09.03.03 г., 10:46
Аз гласувах че Стан не е груб модератор, може на моменти да е малко краен в действията си към определени членове на форума но мисля че тези членове не са си взели никаква поука от забележките които са им правени. Така че подкрепям напълно Стан, дори ми се струва че напоследък по-малко упражнява модераторските си права.

Plam
09.03.03 г., 13:21
Originally posted by Stan
:D Гласувайте си със здраве... "За форума" се превърна в най-интригантския раздел - каква я мислихме, каква стана. Тук всеки може да разпъне на кръст всеки, да му иска сметка, да пуска poll-ове срещу всеки и т.н.... Няма лошо, давайте напред и се гордейте с постиженията.
това със здравето и многоточието - не ми е много ясно
гласуване за един модератор считам също за пресилено

Stan
09.03.03 г., 13:32
Ами точно затова е здравето и многоточието... защото ми е много странно, другарски съд ли е това, какво е, от друга страна е демокрация и всеки има право да си изразява мнението. Но в един момент ми стана смешно, затова е и смайлито отпред, затова е и многоточието. Нямам намерение нито да трия, нито да едитвам, просто гласувайте като искате, обсъждайте ме, лошо няма.

gaburko
09.03.03 г., 14:44
аз гласувах, че Stan е груб модератор, но това го изисква форума. Аз самият съм привърженик на по-твърдата ръка и мисля, че Stan подхожда адекватно по отношение на задълженията си като модератор. Имайте предвид, че съм имал "сблъсък" с него, (макар и малък) но за разлика от други членове, неговата "грубост" е подплатена с факти и поне аз не съм се чувствал засегнат.

айде

Satanail
09.03.03 г., 17:33
:D Кой е па тоя??? :D

EDIT: Просто си гледа работата човека и не трябва да бъде винен за това, че понякога е краен с определени индивиди (субекти) от форума, които могат да изкарат от нерви дори и мен!
P.S. Известен съм с железните си нерви. ;)

pav
09.03.03 г., 18:00
Гласувах за точка 2 , като мисля , че съм прав :D .

GeniusLoci
09.03.03 г., 18:36
Нещо изобщо не е както трябва тоя poll..че аз на нито един от отговорите не мога да дам положителен отговор, демек да гласувам....

pip00
10.03.03 г., 00:01
Аз гласувах за: “Да, Stan е груб модератор, но действията му са оправдани от обстановката във форума”
Преди известно време бях на малко по-друго мнение, но май не съм бил прав. Като гледам има нужда точно от такива модератори или Каквото повикало, такова се обадило.

Stonefish
10.03.03 г., 14:23
Номер 3.
Не, Stan не е груб модератор и действията му са нормални.

Metanoia
10.03.03 г., 15:06
Originally posted by pip00
Аз гласувах за: “Да, Stan е груб модератор, но действията му са оправдани от обстановката във форума”
Преди известно време бях на малко по-друго мнение, но май не съм бил прав. Като гледам има нужда точно от такива модератори или Каквото повикало, такова се обадило.
Ашколсун дет` викат братята мюсюлмани. (един от най-добрите ми приятели е турчин ама така и не се научих поне малко на този език :( )

alexz
11.03.03 г., 00:42
номер 3 съм аз и май благодарение на мене го направих (ме) от "добрите" :) модератори... :) хехе майтап да става, нали така Stan?

Mollov
11.03.03 г., 02:23
Ето и моето мнение ( явно различаващо се с това на някои ли повечето тука ) - цитирам се дословно както му го написах по ICQ преди време:

"Мнооооооооооооого грубо.......... тоя Bobo здраво си го срязал....... Абе не знам това, но не се прави така, да знаеш.......... самата реакция на Григор да не направи това, което ти си направил мисля трябва да ти подскаже........

За такова чудо лично аз бих ти спрял правата"

VentzY
12.03.03 г., 23:38
Stan ako towa koeto si napisal `e wseki move da si pi[e kakwoto poiska teb otdawna da te nqma ;) Ei `owe`e kefi[ otwsqkyde , nikoga li ne si wesel i w dobro nastroenie ? Ti si nqkakyw winagi obiden ot ne]o , winagi napada[ horata i t.n. abe uspokoj se malko bahti , wiv sega az ne celq da te obidq s ne]o i ne taq lo]i `uwstwa kym teb , hi` ne me interesuwa[ ama towa e malko liri`esko otklonenie.Sywetwam te da otide[ na psihiatyr.Taka de viweem edin viwot.Gadno e cql viwot da viwee[ w zabluda i da ne osyznawa[ kakyw si wsy]nost i da ne razbira[ `e ima tolkowa mnogo hubawi ne]a w viwota.}e se molq za spasenieto ti , za]oto mislq `e move[ da byde[ edin `udesen i gotin `owek stiga da iska[ , kopleksite se oprawqt.Ajde obi`ajte se ;)

Ba4o Kiro
13.03.03 г., 00:21
Мале мила... dyankof, ти пък излезе голям психолог, чак го пращаш на психиатър Stan... :rolleyes:
Тая тема за "грубостта" на Stan беше пусната доста отдавна, вече не е толкова актуална...
В едно мога да те уверя - Stan не е някакво злобно джудже-гоблин, което само гледа как и кой да "пореже"! С много грешно впечатление си останал...
Това го казвам за да не се разрази пак полемика.

VentzY
13.03.03 г., 00:28
hi hi ;) I az neznam we`e kakwo da si mislq za Stan , trqbwa da pusnem tema - kakwo e Stan ;)

Metanoia
13.03.03 г., 01:06
Originally posted by dyankof
hi hi ;) I az neznam we`e kakwo da si mislq za Stan ,
Едно оффтопик предложение - спри да мислиш за това, за което не ти е работа. Ако искаш обяснение защо ще ти го дам на РМ или IRC или ICQ...

GeniusLoci
13.03.03 г., 12:30
Originally posted by Ba4o Kiro
Мале мила... dyankof, ти пък излезе голям психолог, чак го пращаш на психиатър Stan... :rolleyes:
Тая тема за "грубостта" на Stan беше пусната доста отдавна, вече не е толкова актуална...
В едно мога да те уверя - Stan не е някакво злобно джудже-гоблин, което само гледа как и кой да "пореже"! С много грешно впечатление си останал...
Това го казвам за да не се разрази пак полемика.
КЪРТИШ! - казвал съм ти го, ама това за "джуджето-гоблин" ме разби ... :bow:
Ари стига с тая тема - ...психиатър..леле - dyankof - тиии, нещоо - :insane: :laugh: ?

VentzY
13.03.03 г., 23:12
Joint Rullzz ;P
Predi malko gledah How High
btw Dark Skywalker-e `estito ti moderatorstwo