PDA

Виж пълна версия : Предложение за нов раздел.

Loshia_NIKJAM
08.03.03 г., 14:09
Така или иначе постоянно се пита какво и от къде да си купя няма ли да е по-добре да се направи раздел кайто да се занимава с това.
Съвети кое е най-доброто на пазара и обсъждане на фирмите продаващи хардуер. Нямам идея как точно да се кръсти раздела все още преди малко ми дойде идеята.
Ползата е че ще може да се свали малко вниманието на всеки който иска да си купи нещот сериозния раздел "Хардуер" и донякъде би спомогнало за ограничаването на спама в него.
Друга полза е че ще се концентрират впечатленията от фирмите продаващи хардуер.

stani
08.03.03 г., 15:03
Един глас ЗА :)

GeniusLoci
08.03.03 г., 15:52
Eдин глас ПРОТИВ - питанията откъде и какво са точно за HW!
Това че се пита "от коя фирма" е едно на ръка - готов отговор има - нещата които се продават в магазина на сайта могат да си ги купят и оттам. Останалите неща все ще се намери кой да каже отде може да се купят, и не мисля че спорадичнит подобни питания пречат на някой, още повече се стремя да им отговарям достатъчно бързо и точно, така че да си отиват назад...

Дара
09.03.03 г., 02:52
Originally posted by GeniusLoci
Eдин глас ПРОТИВ - питанията откъде и какво са точно за HW!
Това че се пита "от коя фирма" е едно на ръка - готов отговор има - нещата които се продават в магазина на сайта могат да си ги купят и оттам. Останалите неща все ще се намери кой да каже отде може да се купят, и не мисля че спорадичнит подобни питания пречат на някой, още повече се стремя да им отговарям достатъчно бързо и точно, така че да си отиват назад...
Напълно те подкрепям GeniusLoci.Пита се тук и после се търси на пазара предпочетеното.

Loshia_NIKJAM
09.03.03 г., 03:10
Напълно те подкрепям GeniusLoci.Пита се тук и после се търси на пазара предпочетеното.

E аз не казвам да не се пита. Да питат хората но да е в отделен раздел а не Дари да обяснява как си е направил фреоново охлаждане а преди и сред неговата тема да има питания какво дъно да си купя за 80$.

Valeri
09.03.03 г., 09:56
ПРОТИВ

В правилата на форума директната реклама на фирми е забранена. Никой не прави проблем обаче, ако кажеш на някого "отиди еди-къде си, обади се на еди-кой си, той ще ти свърши работа", но ми се струва с такъв раздел специално за питане и отговаряне на такива въпроси скоро ще се появят "кухи" въпроси с "мнооого подробни" отговори. На почти всички е ясно, че вносителите в BG се броят на пръсти, всички останали са прекупвачи. Ценови листи колкото искаш - печатни, в интернет, тук някой ще ти каже цена... от къде ще го купиш е въпрос на лична преценка. Един го минали, друг доволен, на трети се скарали, четвърти има проблеми с гаранцията, пети работи в някоя фирма и се хвали... не искам да създаваме условия за обсъждане кой какъв и защо.