PDA

Виж пълна версия : Молба към модераторите на HW

GeniusLoci
08.03.03 г., 13:13
Вземете съберете всичките (или почти) теми за Gigabyte VAX - направо може да се гръмне човек като пусне един сърч.."1700+ и VAX", "1800+ и VAX", RAM и VAX", 2хRAM и VAX"...и т.н, и т.н....списъка е безкраен направо..

Dark Skywalker
08.03.03 г., 21:30
Знам ли... сега поне се виждат по-лесно (защото са няколко). Ако ги обединим, още утре някой симпатяга ще пусне нова тема по въпроса. Аз направо почвам да си мисля, че е необходим раздел на форума, озаглавен "За собствениците на Gigabyte 7VA/7VAX/7VAXP". Или може би направо отделен форум?

:p

Goro
08.03.03 г., 22:14
Originally posted by Dark Skywalker
Знам ли... сега поне се виждат по-лесно (защото са няколко). Ако ги обединим, още утре някой симпатяга ще пусне нова тема по въпроса. Аз направо почвам да си мисля, че е необходим раздел на форума, озаглавен "За собствениците на Gigabyte 7VA/7VAX/7VAXP". Или може би направо отделен форум?

Може би да направиме един форум "Хардуерните експерименти на Gigabyte" :p

stani
09.03.03 г., 03:55
Originally posted by Goro
Може би да направиме един форум "Хардуерните експерименти на Gigabyte" :p

Ееее, айде без обиди :)
Какво да се прави като някой се надяваме да си купим читаво дъно с мноого екстри за 80$ и да го овърклокнем поне с 50% отгоре :weep:

Goro
09.03.03 г., 12:58
Originally posted by stani
Ееее, айде без обиди :)
Какво да се прави като някой се надяваме да си купим читаво дъно с мноого екстри за 80$ и да го овърклокнем поне с 50% отгоре :weep:
Нещо май и тях съм ги сложил в моят черен списък :)

GeniusLoci
09.03.03 г., 18:38
Originally posted by Dark Skywalker

Прав си - най добре един..раздел в раздела..хехе..то се оплакваха от темите за YUAN, ама това е по-зле - GB, GB и т.н. - всяка 3-та - 4-та тема..

Stonefish
10.03.03 г., 14:27
Е, аз имам точно тези два прословути продукта и нямам оплаквания. То си се знае, че като даваш малко пари не може да очакваш да разбиеш по бенчове тея дето са дали 2-3 пъти повече от тебе и са прекарали n пъти повече време пред РС-то. Иначе, обединяване и стикване му е майката :)