Виж пълна версия : как се правят по 172 507 179 511 194 515 218 ВУ-та на ден?!?
1) CiNEMAN® 75 54 58 59 61 71 73 46179 63.0 -
2) Plamen Siarov - The Best In Bulgaria 172 507 179 511 194 515 218 27870 = 346.3 <- това е средно на ден?!?
някой знае ли ги тези хора да ми кажат как става това?!?
astromi
06.03.03 г., 14:42
Много просто, с n брой компютри, като това n явно е трицифрено число :rolleyes:
[QUOTE]Originally posted by alexz
[B]1) CiNEMAN® 75 54 58 59 61 71 73 46179 63.0 -
Ми той CiNEMAN® си има сайт ако знаеш. Ей тва е (http://cineman.hit.bg)
Доста е запален по "идеята" човека... ама пак си е внушителна статистиката! Тука (http://cineman.hit.bg/stats.htm) може да видиш с какви машини смята. Единственото, което не мога да си обясня е откаде ги намират тия машини да са свободни по цял ден, та да ги товарят по цял ден със СЕТИ:cool:
astromi
07.03.03 г., 10:20
Originally posted by Valio
...
Единственото, което не мога да си обясня е откаде ги намират тия машини да са свободни по цял ден, та да ги товарят по цял ден със СЕТИ:cool:
Много просто — по мои лични наблюдения има хора които ползват PC-то само да напишат 2-3 писма, да се "ровят" в интернет, ... и това е :D Та я помисли колко ще усети има ли Сети на компютъра или не :D В смисъл, че няма да му пречи на работата. Но пък звучи гордо да имаш компютър на бюрото си, нали? За тях де! Голяма работа, че ползва само 0.1% от ресурса му.
Друг е въпроса, че единствено морала ме спира да впрегна още сили, ползвам техника достъпна само на мен, инак сега щях да съм ... е ей-й-й-й :cool:
mene Plamen mi e po-interesen...
Metanoia
07.03.03 г., 11:12
Хехе, май навих шефовете да сложат SETI на 11хDuron1300. :D За съжаление едва ли ще смята за HardwareBG, но иде Hotgate Team. ;)
Stonefish
07.03.03 г., 12:48
Plamen Siarov
Има още един акаунт на който смята, така че при него машинете трябва да са матриците в софия примерно, защото и другият ми акаунт е активен и прави подобни сметки на ден. Множко ми се вижда все пак.
Малък откъс от сайта на Cineman, който според мен обяснява откъде са машините...
"Създател съм на група, която се казва на най-великият научно-фантастичен разказ на всички времена на Айзък Азимов - "Фондацията" - The Foundation. Там има около 25 члена, но не всички са активни."
Stonefish
07.03.03 г., 16:21
До колкото си спомням Синеман беше админ в НБУ и машините са му оттам. Защото едва ли секретарките натоварват процесора кой знае колко :) А и аз се чудех за Пламен Сяров или както там се казва момчето.
Грешиш. Маргео, който сега е трети и не смята от няколко месеца е админ в НБУ. Синеман е от Казанлък и се занимава с компютърна поддръжка, най-общо казано...
Originally posted by Bloody
"Създател съм на група, която се казва на най-великият научно-фантастичен разказ на всички времена на Айзък Азимов - "Фондацията" - The Foundation. Там има около 25 члена, но не всички са активни."
Групата вече е с 55 члена :), но никой от тях не смята на акаунта на Синеман (в това съм 98% сигурен ;)).
Машините на Синеман идват от приятели, клиенти, и 1-2 компютърни клуба...
А Сяров наистина е интересен - 200-300 юнита на ден и то на двата му акаунта. Може би прави по около 400-500 юнита общо на ден
Stonefish
07.03.03 г., 16:42
Е. като ти гледам локацията ти сигурно знаеш за какво става въпрос :) Явно съм се объркал. А тези където са в групата няма начин да смятат на негвият акаунт. Сетито щеше да ги вижда като Синеман, а не като хора от групата му, ако бяха с неговият акаунт.
Морф нещо постовете са ти намалели драстично?!? Да не би форума да е поурязал нещо?? Или пак съм се заблудил.
Със Синеман-а се познаваме и горе-доло знам как са нещата...
Иначе имам 100 и няколко поста, но на два пъти при 'профлактиките' на форумите загубих по няколко дестки поста, ама карай.. :);)
Stonefish
07.03.03 г., 17:27
Ясно за постовете. Аз реших, че мене ме режат персонално защото не съм и симпатичен :) Тебе явно не е успял да включи в своето сети:)
Originally posted by Stonefish
Plamen Siarov
Има още един акаунт на който смята, така че при него машинете трябва да са матриците в софия примерно, защото и другият ми акаунт е активен и прави подобни сметки на ден. Множко ми се вижда все пак.
знам го, и него го е кръстил най-бързият в БГ... :) ето го:
37) Plamen Siarov - The Fast In Bulgaria 6139 2.489 years 3 hr 33 min 06.1 sec
3ч и 33 минути средно време...ясно = това са най-бързите му машини само... :) пък било то и в Матрицата да е...
http://setiathome.berkeley.edu/stats/country_890.html
не само че е множко... по статистика ще детронира Синеман за около 2 месеца... :) а после?!? :)
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Plamen+Siarov+-+The+Best
Stonefish
08.03.03 г., 07:44
Хех, е той може да си направи на този принцип и един акаунт AMD forever,един only Pentim 4, че и по чипове да почне да ги разделия :) Не знам къде е админ той, ама бая машини трябва да имат. Някой да е чувал наскоро за хаос в някое голямо държавно учреждение??? ;)
Originally posted by Stonefish
Тебе явно не е успял да включи в своето сети:)
Пробвал е :)
BTW ние с теб сме в една група :) Аз съм точно зад теб, но скоро няма да те стигна :( :)
Незнам кой точно е админ в НБУ, но много често на машините там има пуснато СЕТИ в доста от залите...
това е разговора ми със СИНЕМАН от тази вечер... :)
alexzv: maraba...
CiNEMAN®: zdr
alexzv: kak e seti-to? shte te detronirat li skoro?!? :(
CiNEMAN®: ua ia eaeai?
alexzv: uf, ne cheta kirilica sorry
alexzv: http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7638
tuka sam te nameshal i tebe... : ) moje da otgoworish ako iskash... : )
CiNEMAN®: shte me kakwo kazwash?
alexzv: detronirat = zagubish parwoto mqsto, svalqt ot trona v BGria... :)
CiNEMAN®: i koj shte go naprawi??
;-)
alexzv: plamen siarov.... :) http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7638 cheti de... :) tam i linkove sam dal... : )
CiNEMAN®: cheta go tozi forum
alexzv: chetesh ama ne pishesh... : )
CiNEMAN®: njamam vreme za takiwa neshta. Ne sym tolkowa free a i njama kakwo da pokazwam/dokazwam
alexzv: ok, chao ti.. : )
alexzv: moga li da te citiram vav foruma?!? naprawo cut&paste na razgowora ni?!? :)
CiNEMAN®: da, az njamam kakwo da krija
a i mozhesh da dobawish che saita mi sys statistikite e star - ima pone oshte 20 komputera, koito ne sym vkaral
alexzv: ok, 10x... bye
е това е... :) за сега...продължавам да издирвам Пламен... :) хехе
:D
Stonefish
11.03.03 г., 12:12
като го издириш, дай му и на него един линк към сайта, че е любопитно кой е, какво е :):) Ако и аз имах 40 000 юнита и аз нямаше да искам да доказвам нищо ;)
вие съвсем сте се вманиачили :)
Stonefish
12.03.03 г., 12:56
трябваше да видиш в началото, когато найстина повечко хора си лягаха и ставаха с тази мисъл ;) А и сега повече вече сме си разрешили проблемите със сетито и то си бачка безпроблемно :) скука...
Originally posted by alexz
знам го, и него го е кръстил най-бързият в БГ... :) ето го:
37) Plamen Siarov - The Fast In Bulgaria 6139 2.489 years 3 hr 33 min 06.1 sec
3ч и 33 минути средно време...ясно = това са най-бързите му машини само... :) пък било то и в Матрицата да е...
Всъщност не е The Fast In Bulgaria. Има двама които са по-бързи: X-Ray и Baba Meca.
s kakwi ma6ini smetat tiq pi`owe bre .... :D :D :D
Stonefish
13.03.03 г., 14:23
по-добре 300 бр. Р3@500 отколкото 10 бр. Р4 на 3.06. Вярно, че в единият случай времете ще ти е доста ниско, но резултата откъм юните ще бъде нещо като 120 срещу 600 за бавните машини :) :) :) Сега някой да не заспори за цифрите? Казвам ги малко или много наслуки.;)
Ами някой АМД процесор на към 2400+ 2600+ или пък интел в този порядък. Който обаче не се ползва за друго :)
Originally posted by [morf]
Всъщност не е The Fast In Bulgaria. Има двама които са по-бързи: X-Ray и Baba Meca.
X-Ray го бях пропуснал... ама той не е активен... :( така че не се зачита... :)
еее, защо да не се зачита... :)
нищо, че не е активен от много време, все пак някога ги е смятал тези юнити и резултата му е по-добър от този на Сяров ;):)
ktsolov
20.03.03 г., 15:10
Kojto tyrsi, namira:
Ето още малко инфо за Пламен Сяров:
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_154597.html
Има си група...
А и межбду другото, той се е писал "бързия", а не "най-бързия"...
mene Plamen mi e po-interesen...
След кратко издирване из Нет-а разбирам, че Пламен е от Бургас, на около 30 години...това е единствената информация засега.
Всъщност се споменава и някаква компания 'Anet'... може би от там идват компютрите му или пък от някой ДОСТА голям клуб. В Бургас имаше ли 'Виртуален свят' или клуб от подобен мащаб?
Stonefish
15.04.03 г., 12:47
Originally posted by morf
В Бургас имаше ли 'Виртуален свят' или клуб от подобен мащаб?
Доколкото знам, Виртуален свят са именно бургаски клубове. Май имат няколко виртуални свята :D Обаче да споделят бургазлийте дали е така.
Originally posted by ktsolov
Kojto tyrsi, namira:
Ето още малко инфо за Пламен Сяров:
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_154597.html
Има си група...
А и межбду другото, той се е писал "бързия", а не "най-бързия"...
аха, така е... все пак дали да не се присъединя към отбора му и той да се свърже с мене?!? :) а може би не, но поне ще се пробвам... :) :D
аха, така е... все пак дали да не се присъединя към отбора му и той да се свърже с мене?!? :) а може би не, но поне ще се пробвам... :) :D
Той си има ICQ. Защо не пробваш така? ;)
ktsolov
18.04.03 г., 09:42
Originally posted by morf
Той си има ICQ. Защо не пробваш така? ;)
Къде му го пише ICQ-to?
Originally posted by ktsolov
Къде му го пише ICQ-to?
Потърси в ICQ директориите и ще го намериш...;)
ми намерих го в ИЦЯ... :) писах му, да видим какво/дали ще ми отговори сега, ще му пратя и тази тема тука... :) като линк да го заинтересуваме... :):D току виж дошъл в нашият отбор... :)
ktsolov
25.04.03 г., 19:49
Не ме питайте как разбрах, но мисля, че Пламен Сяров работи или има нещо общо с www.e-card.bg
...
още 3-4-5 дни и ще имаме нов лидер в България...така като гледам... в СЕТИ де...
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Plamen+Siarov+-+The+Best+In+Bulgaria
OgiDogi
29.04.03 г., 20:02
Така като гледам с какви темпове смятаме и колко неактивни юзъри имат Малайзия, до месец-два ще ги изпреварим.
тука имам една машинка на 200mhz ще можели seti@home
да работи на нея .
ако стане ще баца по 24 часа
OgiDogi
29.04.03 г., 20:25
Originally posted by paint
тука имам една машинка на 200mhz ще можели seti@home
да работи на нея .
ако стане ще баца по 24 часа
Ми аз навремето първите WU ги правих на Ciryx 233 (на 188 МHz). Би трябвало да работи без проблеми.
Ще работи, сигурно по WU на ден ще прави.
OgiDogi
30.04.03 г., 09:33
Ако му махнеш скрийнсейвъра и минимизираш всичко, може и повече да изкара за денонощие. Моя навремето го бях оставил на скрийнсейвър, (щото кой ти пасъл вълци, да знае как се доят) и изкара един WU за 32 часа.
Всъщност след това го зарязах и почнах преди около месец отново и вече съм ударил към 160 WU.
Metanoia
05.05.03 г., 02:32
Originally posted by OgiDogi
Ако му махнеш скрийнсейвъра и минимизираш всичко, може и повече да изкара за денонощие. Моя навремето го бях оставил на скрийнсейвър, (щото кой ти пасъл вълци, да знае как се доят) и изкара един WU за 32 часа.
Всъщност след това го зарязах и почнах преди около месец отново и вече съм ударил към 160 WU.
САМО КОНЗОЛЕН! И то със SETI Driver... ;)
Satanail
05.05.03 г., 03:12
Originally posted by Metanoia
САМО КОНЗОЛЕН! И то със SETI Driver... ;)
.....ъхъ, по добро нема! И аз сега съм с него, смятам за HWBG Team. Поднових смятането преди една седмица, иначе имам повече от 300WU сметнати за тима. Сега смятам юнитите по към 18-20 часа - т`ва животно FlashGet напаво ми изцежда процесора! Иначе има и още някой който смята за тима (май само още един) смяташ с подобна на моята скорост. Жалко. :(
едно време бяхме на 13-сто място.......
Иначе най-доброто ми време е под 7 часа - 6часа 58 мин.
за такъв процесор много добре... ;)
OgiDogi
05.05.03 г., 15:32
Originally posted by Satanail
Иначе най-доброто ми време е под 7 часа - 6часа 58 мин.
за такъв процесор много добре... ;)
С къв процесор?
Ако погледнеш дневната статистика на Тор 1000 за България (в момента съм към 660 място), ще видиш че правя по 7-8 дневно. Имам и едно 10, ама тогава просто не се прибрах и не съм работил нищо на компютъра. В момента съм го пуснал на 180х11.5 с 1.6V заради жегите.
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Ogi
Satanail
05.05.03 г., 23:32
с 566.....и по бързо може, ама трябва ново дъно......:(
OgiDogi
06.05.03 г., 15:32
Originally posted by OgiDogi
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Ogi
Смотаната страница почнала да ми смята WU-тата към някъв друг Ogi, дето вчера го застигнах, щото май не е активен - имаше само нули за предните дни. Иначе са ми толкова, колкото дава за него - към 198.
Metanoia
07.05.03 г., 02:02
Originally posted by Satanail
с 566.....и по бързо може, ама трябва ново дъно......:(
Бе не го ли счупи този крак най-накрая! :rolleyes:
Satanail
07.05.03 г., 02:15
Originally posted by Metanoia
Бе не го ли счупи този крак най-накрая! :rolleyes:
Не, щото ако не тръгне оставам без щайга! Иначе ако имах 30 бъкс да не мислиш че щях да се колебая, а???! Пък и нямам време сега да се занимавам с него, а ако ти се намира малко паста, дай насам, че отдолу вече ни паста, ни нищо! Иначе пак ще пробвам да разширя сокета и вече ако са идосам, почвам да творя с клещите!:ind:
EDIT: Майка му жална на тоя процесор! Ши го унищожа!
Авторски права на vBulletin