PDA

Виж пълна версия : как се правят по 172 507 179 511 194 515 218 ВУ-та на ден?!?

alexz
06.03.03 г., 14:05
1) CiNEMAN® 75 54 58 59 61 71 73 46179 63.0 -
2) Plamen Siarov - The Best In Bulgaria 172 507 179 511 194 515 218 27870 = 346.3 <- това е средно на ден?!?

някой знае ли ги тези хора да ми кажат как става това?!?

astromi
06.03.03 г., 14:42
Много просто, с n брой компютри, като това n явно е трицифрено число :rolleyes:

Valio
06.03.03 г., 23:50
[QUOTE]Originally posted by alexz
[B]1) CiNEMAN® 75 54 58 59 61 71 73 46179 63.0 -

Ми той CiNEMAN® си има сайт ако знаеш. Ей тва е (http://cineman.hit.bg)
Доста е запален по "идеята" човека... ама пак си е внушителна статистиката! Тука (http://cineman.hit.bg/stats.htm) може да видиш с какви машини смята. Единственото, което не мога да си обясня е откаде ги намират тия машини да са свободни по цял ден, та да ги товарят по цял ден със СЕТИ:cool:

astromi
07.03.03 г., 10:20
Originally posted by Valio
...
Единственото, което не мога да си обясня е откаде ги намират тия машини да са свободни по цял ден, та да ги товарят по цял ден със СЕТИ:cool:

Много просто — по мои лични наблюдения има хора които ползват PC-то само да напишат 2-3 писма, да се "ровят" в интернет, ... и това е :D Та я помисли колко ще усети има ли Сети на компютъра или не :D В смисъл, че няма да му пречи на работата. Но пък звучи гордо да имаш компютър на бюрото си, нали? За тях де! Голяма работа, че ползва само 0.1% от ресурса му.
Друг е въпроса, че единствено морала ме спира да впрегна още сили, ползвам техника достъпна само на мен, инак сега щях да съм ... е ей-й-й-й :cool:

alexz
07.03.03 г., 10:26
mene Plamen mi e po-interesen...

Metanoia
07.03.03 г., 11:12
Хехе, май навих шефовете да сложат SETI на 11хDuron1300. :D За съжаление едва ли ще смята за HardwareBG, но иде Hotgate Team. ;)

Stonefish
07.03.03 г., 12:48
Plamen Siarov
Има още един акаунт на който смята, така че при него машинете трябва да са матриците в софия примерно, защото и другият ми акаунт е активен и прави подобни сметки на ден. Множко ми се вижда все пак.

Bloody
07.03.03 г., 14:27
Малък откъс от сайта на Cineman, който според мен обяснява откъде са машините...

"Създател съм на група, която се казва на най-великият научно-фантастичен разказ на всички времена на Айзък Азимов - "Фондацията" - The Foundation. Там има около 25 члена, но не всички са активни."

Stonefish
07.03.03 г., 16:21
До колкото си спомням Синеман беше админ в НБУ и машините са му оттам. Защото едва ли секретарките натоварват процесора кой знае колко :) А и аз се чудех за Пламен Сяров или както там се казва момчето.

morf
07.03.03 г., 16:25
Грешиш. Маргео, който сега е трети и не смята от няколко месеца е админ в НБУ. Синеман е от Казанлък и се занимава с компютърна поддръжка, най-общо казано...

morf
07.03.03 г., 16:31
Originally posted by Bloody

"Създател съм на група, която се казва на най-великият научно-фантастичен разказ на всички времена на Айзък Азимов - "Фондацията" - The Foundation. Там има около 25 члена, но не всички са активни."

Групата вече е с 55 члена :), но никой от тях не смята на акаунта на Синеман (в това съм 98% сигурен ;)).
Машините на Синеман идват от приятели, клиенти, и 1-2 компютърни клуба...
А Сяров наистина е интересен - 200-300 юнита на ден и то на двата му акаунта. Може би прави по около 400-500 юнита общо на ден

Stonefish
07.03.03 г., 16:42
Е. като ти гледам локацията ти сигурно знаеш за какво става въпрос :) Явно съм се объркал. А тези където са в групата няма начин да смятат на негвият акаунт. Сетито щеше да ги вижда като Синеман, а не като хора от групата му, ако бяха с неговият акаунт.

Морф нещо постовете са ти намалели драстично?!? Да не би форума да е поурязал нещо?? Или пак съм се заблудил.

morf
07.03.03 г., 17:01
Със Синеман-а се познаваме и горе-доло знам как са нещата...
Иначе имам 100 и няколко поста, но на два пъти при 'профлактиките' на форумите загубих по няколко дестки поста, ама карай.. :);)

Stonefish
07.03.03 г., 17:27
Ясно за постовете. Аз реших, че мене ме режат персонално защото не съм и симпатичен :) Тебе явно не е успял да включи в своето сети:)

alexz
08.03.03 г., 02:55
Originally posted by Stonefish
Plamen Siarov
Има още един акаунт на който смята, така че при него машинете трябва да са матриците в софия примерно, защото и другият ми акаунт е активен и прави подобни сметки на ден. Множко ми се вижда все пак.

знам го, и него го е кръстил най-бързият в БГ... :) ето го:
37) Plamen Siarov - The Fast In Bulgaria 6139 2.489 years 3 hr 33 min 06.1 sec

3ч и 33 минути средно време...ясно = това са най-бързите му машини само... :) пък било то и в Матрицата да е...

http://setiathome.berkeley.edu/stats/country_890.html

не само че е множко... по статистика ще детронира Синеман за около 2 месеца... :) а после?!? :)

http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Plamen+Siarov+-+The+Best

Stonefish
08.03.03 г., 07:44
Хех, е той може да си направи на този принцип и един акаунт AMD forever,един only Pentim 4, че и по чипове да почне да ги разделия :) Не знам къде е админ той, ама бая машини трябва да имат. Някой да е чувал наскоро за хаос в някое голямо държавно учреждение??? ;)

morf
10.03.03 г., 09:04
Originally posted by Stonefish
Тебе явно не е успял да включи в своето сети:)

Пробвал е :)

BTW ние с теб сме в една група :) Аз съм точно зад теб, но скоро няма да те стигна :( :)

Bloody
10.03.03 г., 12:11
Незнам кой точно е админ в НБУ, но много често на машините там има пуснато СЕТИ в доста от залите...

alexz
11.03.03 г., 00:28
това е разговора ми със СИНЕМАН от тази вечер... :)

alexzv: maraba...
CiNEMAN®: zdr
alexzv: kak e seti-to? shte te detronirat li skoro?!? :(
CiNEMAN®: ua ia eaeai?
alexzv: uf, ne cheta kirilica sorry
alexzv: http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7638
tuka sam te nameshal i tebe... : ) moje da otgoworish ako iskash... : )
CiNEMAN®: shte me kakwo kazwash?
alexzv: detronirat = zagubish parwoto mqsto, svalqt ot trona v BGria... :)
CiNEMAN®: i koj shte go naprawi??
;-)
alexzv: plamen siarov.... :) http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7638 cheti de... :) tam i linkove sam dal... : )
CiNEMAN®: cheta go tozi forum
alexzv: chetesh ama ne pishesh... : )
CiNEMAN®: njamam vreme za takiwa neshta. Ne sym tolkowa free a i njama kakwo da pokazwam/dokazwam
alexzv: ok, chao ti.. : )
alexzv: moga li da te citiram vav foruma?!? naprawo cut&paste na razgowora ni?!? :)
CiNEMAN®: da, az njamam kakwo da krija
a i mozhesh da dobawish che saita mi sys statistikite e star - ima pone oshte 20 komputera, koito ne sym vkaral
alexzv: ok, 10x... bye

е това е... :) за сега...продължавам да издирвам Пламен... :) хехе
:D

Stonefish
11.03.03 г., 12:12
като го издириш, дай му и на него един линк към сайта, че е любопитно кой е, какво е :):) Ако и аз имах 40 000 юнита и аз нямаше да искам да доказвам нищо ;)

jay
11.03.03 г., 23:28
вие съвсем сте се вманиачили :)

Stonefish
12.03.03 г., 12:56
трябваше да видиш в началото, когато найстина повечко хора си лягаха и ставаха с тази мисъл ;) А и сега повече вече сме си разрешили проблемите със сетито и то си бачка безпроблемно :) скука...

morf
13.03.03 г., 13:05
Originally posted by alexz
знам го, и него го е кръстил най-бързият в БГ... :) ето го:
37) Plamen Siarov - The Fast In Bulgaria 6139 2.489 years 3 hr 33 min 06.1 sec

3ч и 33 минути средно време...ясно = това са най-бързите му машини само... :) пък било то и в Матрицата да е...

Всъщност не е The Fast In Bulgaria. Има двама които са по-бързи: X-Ray и Baba Meca.

BuK0
13.03.03 г., 14:07
s kakwi ma6ini smetat tiq pi`owe bre .... :D :D :D

Stonefish
13.03.03 г., 14:23
по-добре 300 бр. Р3@500 отколкото 10 бр. Р4 на 3.06. Вярно, че в единият случай времете ще ти е доста ниско, но резултата откъм юните ще бъде нещо като 120 срещу 600 за бавните машини :) :) :) Сега някой да не заспори за цифрите? Казвам ги малко или много наслуки.;)

Ами някой АМД процесор на към 2400+ 2600+ или пък интел в този порядък. Който обаче не се ползва за друго :)

alexz
20.03.03 г., 07:27
Originally posted by [morf]
Всъщност не е The Fast In Bulgaria. Има двама които са по-бързи: X-Ray и Baba Meca.

X-Ray го бях пропуснал... ама той не е активен... :( така че не се зачита... :)

morf
20.03.03 г., 08:20
еее, защо да не се зачита... :)
нищо, че не е активен от много време, все пак някога ги е смятал тези юнити и резултата му е по-добър от този на Сяров ;):)

ktsolov
20.03.03 г., 15:10
Kojto tyrsi, namira:

Ето още малко инфо за Пламен Сяров:

http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_154597.html

Има си група...

А и межбду другото, той се е писал "бързия", а не "най-бързия"...

morf
14.04.03 г., 12:50
mene Plamen mi e po-interesen...

След кратко издирване из Нет-а разбирам, че Пламен е от Бургас, на около 30 години...това е единствената информация засега.
Всъщност се споменава и някаква компания 'Anet'... може би от там идват компютрите му или пък от някой ДОСТА голям клуб. В Бургас имаше ли 'Виртуален свят' или клуб от подобен мащаб?

Stonefish
15.04.03 г., 12:47
Originally posted by morf
В Бургас имаше ли 'Виртуален свят' или клуб от подобен мащаб?
Доколкото знам, Виртуален свят са именно бургаски клубове. Май имат няколко виртуални свята :D Обаче да споделят бургазлийте дали е така.

alexz
16.04.03 г., 11:08
Originally posted by ktsolov
Kojto tyrsi, namira:

Ето още малко инфо за Пламен Сяров:

http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_154597.html

Има си група...

А и межбду другото, той се е писал "бързия", а не "най-бързия"...

аха, така е... все пак дали да не се присъединя към отбора му и той да се свърже с мене?!? :) а може би не, но поне ще се пробвам... :) :D

morf
16.04.03 г., 11:25
аха, така е... все пак дали да не се присъединя към отбора му и той да се свърже с мене?!? :) а може би не, но поне ще се пробвам... :) :D

Той си има ICQ. Защо не пробваш така? ;)

ktsolov
18.04.03 г., 09:42
Originally posted by morf
Той си има ICQ. Защо не пробваш така? ;)

Къде му го пише ICQ-to?

morf
18.04.03 г., 18:39
Originally posted by ktsolov
Къде му го пише ICQ-to?

Потърси в ICQ директориите и ще го намериш...;)

alexz
22.04.03 г., 00:03
ми намерих го в ИЦЯ... :) писах му, да видим какво/дали ще ми отговори сега, ще му пратя и тази тема тука... :) като линк да го заинтересуваме... :):D току виж дошъл в нашият отбор... :)

ktsolov
25.04.03 г., 19:49
Не ме питайте как разбрах, но мисля, че Пламен Сяров работи или има нещо общо с www.e-card.bg
...

alexz
28.04.03 г., 08:29
още 3-4-5 дни и ще имаме нов лидер в България...така като гледам... в СЕТИ де...

http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Plamen+Siarov+-+The+Best+In+Bulgaria

OgiDogi
29.04.03 г., 20:02
Така като гледам с какви темпове смятаме и колко неактивни юзъри имат Малайзия, до месец-два ще ги изпреварим.

paint
29.04.03 г., 20:21
тука имам една машинка на 200mhz ще можели seti@home
да работи на нея .
ако стане ще баца по 24 часа

OgiDogi
29.04.03 г., 20:25
Originally posted by paint
тука имам една машинка на 200mhz ще можели seti@home
да работи на нея .
ако стане ще баца по 24 часа
Ми аз навремето първите WU ги правих на Ciryx 233 (на 188 МHz). Би трябвало да работи без проблеми.

Fo
30.04.03 г., 06:54
Ще работи, сигурно по WU на ден ще прави.

OgiDogi
30.04.03 г., 09:33
Ако му махнеш скрийнсейвъра и минимизираш всичко, може и повече да изкара за денонощие. Моя навремето го бях оставил на скрийнсейвър, (щото кой ти пасъл вълци, да знае как се доят) и изкара един WU за 32 часа.
Всъщност след това го зарязах и почнах преди около месец отново и вече съм ударил към 160 WU.

Metanoia
05.05.03 г., 02:32
Originally posted by OgiDogi
Ако му махнеш скрийнсейвъра и минимизираш всичко, може и повече да изкара за денонощие. Моя навремето го бях оставил на скрийнсейвър, (щото кой ти пасъл вълци, да знае как се доят) и изкара един WU за 32 часа.
Всъщност след това го зарязах и почнах преди около месец отново и вече съм ударил към 160 WU.
САМО КОНЗОЛЕН! И то със SETI Driver... ;)

Satanail
05.05.03 г., 03:12
Originally posted by Metanoia
САМО КОНЗОЛЕН! И то със SETI Driver... ;)
.....ъхъ, по добро нема! И аз сега съм с него, смятам за HWBG Team. Поднових смятането преди една седмица, иначе имам повече от 300WU сметнати за тима. Сега смятам юнитите по към 18-20 часа - т`ва животно FlashGet напаво ми изцежда процесора! Иначе има и още някой който смята за тима (май само още един) смяташ с подобна на моята скорост. Жалко. :(
едно време бяхме на 13-сто място.......

Иначе най-доброто ми време е под 7 часа - 6часа 58 мин.
за такъв процесор много добре... ;)

OgiDogi
05.05.03 г., 15:32
Originally posted by Satanail
Иначе най-доброто ми време е под 7 часа - 6часа 58 мин.
за такъв процесор много добре... ;)
С къв процесор?
Ако погледнеш дневната статистика на Тор 1000 за България (в момента съм към 660 място), ще видиш че правя по 7-8 дневно. Имам и едно 10, ама тогава просто не се прибрах и не съм работил нищо на компютъра. В момента съм го пуснал на 180х11.5 с 1.6V заради жегите.
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Ogi

Satanail
05.05.03 г., 23:32
с 566.....и по бързо може, ама трябва ново дъно......:(

OgiDogi
06.05.03 г., 15:32
Originally posted by OgiDogi
http://www.setiatwork.com/cgi-bin/bulgaria.cgi?name=Ogi
Смотаната страница почнала да ми смята WU-тата към някъв друг Ogi, дето вчера го застигнах, щото май не е активен - имаше само нули за предните дни. Иначе са ми толкова, колкото дава за него - към 198.

Metanoia
07.05.03 г., 02:02
Originally posted by Satanail
с 566.....и по бързо може, ама трябва ново дъно......:(
Бе не го ли счупи този крак най-накрая! :rolleyes:

Satanail
07.05.03 г., 02:15
Originally posted by Metanoia
Бе не го ли счупи този крак най-накрая! :rolleyes:
Не, щото ако не тръгне оставам без щайга! Иначе ако имах 30 бъкс да не мислиш че щях да се колебая, а???! Пък и нямам време сега да се занимавам с него, а ако ти се намира малко паста, дай насам, че отдолу вече ни паста, ни нищо! Иначе пак ще пробвам да разширя сокета и вече ако са идосам, почвам да творя с клещите!:ind:

EDIT: Майка му жална на тоя процесор! Ши го унищожа!