PDA

Виж пълна версия : Пролетната умора или как да скапем един форум

alex_matrix
05.03.03 г., 16:44
Пускам нова тема тук относно нещата които се случват във форума. Имаше няколко подобни теми, но отново и отново се стигаше до разправии.
Аз съм част от екипа на HWBG и съответно не ми харесва на къде отиват нещата във форума.

Хора, разберете че това което имаме тук е уникално като място за събиране и споделяне на информация, не го разваляйте - това е като една библиотека на опита, на знанието, а много добре знаем, че в библиотека не се вика, нали. Имам предвид, че форума се превърна едно поле за битки, за личностнна изява и много спам във всичките му форми.

ОТПРАВЯМ ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ СЪВЕСТНИ УЧАСТНИЦИ

1. МОЛЯ ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ГНЕВНИ КОМЕНТАРИ - дори и да ви зясегне някой с мнението си не се чуствайте длъжни да отговаряте /нее вече въпрос за лично достойнство а че така се унищожава смисъла и темата на дадения пост/ - просто затворете форума и отидете да изпиете нещо с приятели, МОЛЯ ВИ!

2. МОЛЯ ДА НАМАЛИТЕ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ПОСТОВЕТЕ СИ НЕ ПО ТЕМАТА И КОГАТО ВИДИТЕ ЧЕ ТЕМАТА СЕ Е ИЗЧЕРПАЛА ПРОСТО НЕ ПИШЕТЕ ПО НЕЯ И ТЯ ЩЕ МИНЕ В ИСТОРИЯТА - така ще улесним работата на модераторите, а както знаем те са хора приели тази задача не защото им се плаща, а за идеята и общото благо

3. МОЛЯ, НОВИТЕ УЧАСТНИЦИ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ КОМЕНТАРИ И ДА ОБИЖДАТ ИЛИ ДА СКАЧАТ ГНЕВНО СРЕЩУ ОСТАНАЛИТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО ДРУГИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ СА ПО-ОТДАВНА /дори и по старите участници да не са прави, моля погледнете точка 1/ спирайки по този начин гневните изказвания ще намалим постовете не по темата

ЗА МОДЕРАТОРИТЕ
/знам, че тази тема е "за форума", но тук идват повече участници и ще могат да видят и съответно надеждата ми е да се поучат и да направиме така, че престоя във форума да е много приятен и поучителен /

gaburko
05.03.03 г., 16:54
аз се подписвам, че съм напълно съгласен с това :-)
подпис: ники

stani
05.03.03 г., 19:34
Подпис и от мене, поддържам всичко на 100%. И аз искам да кажа че в последно време в форума няма спокойствие и разбиране между модераторите и останалите потребители, а по-скоро всички са на тръни и се дебнат един друг.

Zygot
05.03.03 г., 19:45
Напълно съм съгласен с всичко казано от alex_matrix .
За новите участници : аве момчета стойте си на г@з# и четете, посещавам форума от близо година и половина и не се сещам за тема която не е разглеждана.
Който няма с какво да допринесе за развитието на форума да си мълчи(както правя аз).
Чао
Георги

V I P E R
05.03.03 г., 20:28
Напълно подкрепям идеята. НЕ трябва да разваляме НАЙ-ДОБРИЯ ФОРУМ В БЪЛГАРИЯ (лично мнение, на който не му изнася да се разправя с мен с ПМ или ICQ а не тук).
Доста време е граден за да се събере тази информация от която и аз съм се научил на много неща и е срамота така да се отнасят някои хора. Пак казвам трябват ПО-СТРОГИ мерки за затягане на положението, защото нещата почват леко да излизат извън контрол. Моля Stan и Valeri да се стегнат защото сте най-отговорните, пък и най-трезво мислещите - не се отказвайте защото форума за два-три дни откакто ви няма и заприлича на кочина. И само едно съветче пак към Stan и Valeri - не се стягайте толкова, а режете повече нарушителите :).

ToHu
06.03.03 г., 00:04
Дааа и аз днес това споменах ама ....

Paparac
06.03.03 г., 00:30
Originally posted by V I P E R
Напълно подкрепям идеята. НЕ трябва да разваляме НАЙ-ДОБРИЯ ФОРУМ В БЪЛГАРИЯ (лично мнение, на който не му изнася да се разправя с мен с ПМ или ICQ а не тук).
Доста време е граден за да се събере тази информация от която и аз съм се научил на много неща и е срамота така да се отнасят някои хора. Пак казвам трябват ПО-СТРОГИ мерки за затягане на положението, защото нещата почват леко да излизат извън контрол. Моля Stan и Valeri да се стегнат защото сте най-отговорните, пък и най-трезво мислещите - не се отказвайте защото форума за два-три дни откакто ви няма и заприлича на кочина. И само едно съветче пак към Stan и Valeri - не се стягайте толкова, а режете повече нарушителите :).

А пък моето мнение, макар и да съм нов тука е, че не само Stan и Valeri трябва да се стягат, ми те са си стегнати и достатъчно активни, по-скоро останалите модератори, вкл. и новите трябва да допринесат за качеството на наистина най-добрия форум в България;)

JoZ
06.03.03 г., 00:58
Originally posted by paparac
А пък моето мнение, макар и да съм нов тука е, че не само Stan и Valeri трябва да се стягат, ми те са си стегнати и достатъчно активни, по-скоро останалите модератори, вкл. и новите трябва да допринесат за качеството на наистина най-добрия форум в България;)
Ми да, а теб ще те сложат да връзваш червените връзки.

Valeri
06.03.03 г., 01:52
Originally posted by V I P E R
Моля Stan и Valeri да се стегнат защото сте най-отговорните, пък и най-трезво мислещите - не се отказвайте защото форума за два-три дни откакто ви няма и заприлича на кочина. И само едно съветче пак към Stan и Valeri - не се стягайте толкова, а режете повече нарушителите :)

Аз като вляза във форума почти всичко за мен е ново. Някои неща, по които са се водили спорове, са чак на 2-ра страница. Това е така, защото влизам тук обикновено на 2 дни веднъж, ползвайки почивката си. Нямам желание да се карам на никого и затова просто като видя нещо нередно го поправям, но пък не мога да прочета всичко. Не искам да се трият теми и да се пишат ултиматуми с червено. Гледам откъдето съм минал с Edit/Move да не си личи. Ако някой прекалява особено много, просто ще затварям темата и ще я оставям, че да видят другите какво не е добре да се прави. Така хем няма да си губя излишно времето, хем няма да се създават излишни напрежения. Правя каквото мога според правилата и когато мога, а ако някой види нещо нередно (според него) и направено от мен, нека пита с PM или в "За форума", ще му обърна внимание.

И все пак тази тема е за "За форума".
Ще я преместя и ще оставя линк в "Общи".

Satanail
06.03.03 г., 01:54
Ами след всичко написано до тук, най добре е да прочета правилата!!!:rolleyes:

astromi
06.03.03 г., 13:03
Ами аз направих точно това което препоръча Satanail - прочетох правилата :)
Смело мога да твърдя, че всички проблеми произлизат от неправилното четене, а може пък и дори от нечетене, именно на правилата.
Ами че то всичко си е заложено много точно в правилата, ама кой да ги спазва :mad:
ОБРЪЩАМ ВАШЕТО ВНИМАНИЕ, или по-скоро Ви моля - нека всеки прочете още веднъж изброените по-доле точки от Правилата и да помисли за себе си с какво e помогнал за хаоса който цари във форума!

1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
1.10
2.3
2.7
2.10