Виж пълна версия : Подарък за всички HWBG администратори/модератори.
:D Надявам се да влезе в употреба
http://setcom.bg/news/newsimages/new/searchbeforeask.gif
Не беше уцелил раздела, че го местя в "За форума"...
ADMIN EDIT!!! - Държиш се като 7 годишен!
kris, какво пише на дъската? Не се чете.
Originally posted by QWERTY
kris, какво пише на дъската? Не се чете.
А?? Що да не се чете бре?
Пише:
I will search the HWBG forum's database before publishing stupid posts
:))
Originally posted by Valeri
Не беше уцелил раздела, че го местя в "За форума"...
ADMIN EDIT!!! - Държиш се като 7 годишен!
Много благодаря, GrigorBG, че слугуваш на kris и ми изтри поста... Дано последния се сети какво е пропуснал в новината на SetCom за добавката на кирилизатор към форума на SetCom... Някой да яде чужда баничка случайно?
GrigorBG
05.03.03 г., 17:24
"Много благодаря, GrigorBG, че слугуваш на kris и ми изтри поста... Дано последния се сети какво е пропуснал в новината на SetCom за добавката на кирилизатор към форума на SetCom... Някой да яде чужда баничка случайно?"
МОЛЯ?!?!?!?!?!?
Валерий, определено прекаляваш! Гарантирам ти, че търпението ми няма да е безкрайно! Никой не отрича какво наеш и колко си направил, но това не значи, че после можеш да се изсереш на метеното - определено НЯМА да стане!
Ако Чав има някакви претенции към Крис и/или Сетком - да си каже - аз ще му съдействам 100%. Предполагам че и Крис. НО ТИ ДА МИ СЕ ПРАВИШ ДА ИНТЕРЕСЕН НЯМА ДА СТАНЕ! ПРЕДЕЛЕНО МИ Е ЯСНО, ЧЕ АКО НЯКОЙ ДРУГ БЕШЕНАПИСАЛ ТОВА НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКЪВ КОМЕНТАР, НО ЩОМ КАТО Е КРИС ( С КОЙТО ИМАШ СТАРА ВРАЖДА ) ГО ПИШЕ ТИ РЕШЕВАШ ДА СТАНЕШ "ДОБРАТА САМАРЯНКА" - ТОВА НЕ ГО ДОПУСКАМ!!!!!!!!!
СЧИТАЙ СЕ ПРЕДУПРЕДЕН! И не си прави труда да ми отговаряш - вече ти чух доводите по ICQ.
Аз каквото имаше да кажа го бях казал и доводите ми бяха написани тук, а ти ги беше изтрил още преди да разбереш какво имам предвид, само след като kris ти се беше "оплакал" по ICQ. Затова се наложи да ти пиша пак по ICQ какво съм имал предвид. Мисля много добре разбираш, че казаното от мен е истина, но предпочиташ да триеш и после да увърташ. Chavv няма да се оплаче, но че идеята беше негова е факт. Линк бях дал, че и на SetCom беше пуснал такава тема, може да помниш. Не смятам за правилно някой да събира овациите за нещо, за което първоначално е бил против (доказателство искаш ли?), след това е изказал съмнения, че ще работи (доказателство искаш ли?), след това е искал нашия код от QWERTY (доказателство искаш ли?), накрая го е вградил в собствения си форум (вярно друг софт). Аз не смятам тези неща за правилни и затова ги пиша, пък ти ако мислиш, че всичко е ОК - трий, макар и против правилата на форума.
P.S. Пусни ми PM да разбера в какво точно съм предупреден и какви са условията, че така малко неясно.
Paparac
05.03.03 г., 22:49
Originally posted by GrigorBG
[Bно това не значи, че после можеш да се изсереш на метеното - определено НЯМА да стане!
[/B]
Ама какво е това сега, не искам хич даже да се бъркам, ама тука ми намирисва на лична война. Добре, ама как може модератори и админи да пишат правила за нормално общуване, а тука да се пишат такива работи?? Какъв пример се дава на обикновените юзери като мен, аз ако взема да напиша изсе... на метеното ще ми дърпате ушите, тогава защо се пишат такива работи, хем от хора, от които трябва да взимаме пример. Не бъдете такива, каквито не искате ние да сме, при все , че форума си е ваш, визирам Григор, или поне го правете така, че другите да не могат да го видят.
Originally posted by paparac
Ама какво е това сега, не искам хич даже да се бъркам...
Добре, добре... айде стига... каквото - такова, кой какво писал и защо да не става тема за коментари, защото както се вижда става дума за конкретни неща, между конкретни хора... толкова!
Картинката между другото е добра и бих я сложил като шега (с голяма доза истина в нея) в правилата на форума, но това бих направил малко по-късно, когато се реши дали ще се променят те за кирилицата/spam-a или не. Още не са изтекъли poll-овете за това, май... Нека поутихнат и малко страстите около това кой какво бил трил в "Хардуер" и защо... има време за всичко.
Ba4o Kiro
06.03.03 г., 01:54
Така...
Искам да помоля всички "властоимащи" да карат по-полека!
Григор и Валерий - я се вземете в ръце!!!!
И двамата...
За съжаление не съм успял да прочета какво е написал Валерий в първият си пост по темата. Григор го е затрил прекалено бързо...
Както и да е - ако е било "заяждане" или "в страни" от темата, може би е имал основание.
Kris е решил да се пошегува, не виждам какво толкова лошо има в това. На мен лично ми е весела картинката, без да се засягам по какъвто и да е било начин и да захващам странични въпроси.
За Григор и Валерий - говориме че форума трябва да "върви към по-добро", а вие двамата ПОСТОЯННО се стараете да постигнете точно ОБРАТНОТО! Било то на базата на лични нападки и лични конфликти и заяжданици помежду ви или с трети лица. Хайде да се държим малко повече "като възрастни", а?! Моля, недейте да се захващате и за моите думи и да започнете нов конфликт (по-скоро да продължите стария). И двамата сте меко казано "срам за форума" в момента...
Originally posted by Ba4o Kiro
За Григор и Валерий - говориме че форума трябва да "върви към по-добро", а вие двамата ПОСТОЯННО се стараете да постигнете точно ОБРАТНОТО!
Абе не е вярно...
1. Към GrigorBG нямам никакви лоши чувства, ние си спорим за какво ли не откакто се срещаме на HWBG, но не мисля да има проблем от това. Вчера ми изтри един пост (по молба на kris, макар всичко да си беше на кирилица и аргументирано достатъчно), ама той който трябваше го е прочел... нищо, че може да не е разбрал какво имам предвид. Случва се...
2. Това по-горе е било вчера... сега закусвам и пия кафе, така че не ме занимавай да мисля за вчерашни работи. :) Ако ти е интересно ще ти кажа какво не ми харесва и какво е било написано, макар да можеш да се досетиш за какво става дума от текста малко по-горе. На мен като не ми харесва нещо го пиша директно, знаеш, а ако то се отнася до kris ми е като спорт... не го харесвам, също знаеш.
Айде PEACE, както казваш... няма проблем. ;)
Ba4o Kiro
06.03.03 г., 04:48
OK, разбрахме се...
Мисля че никой няма да се разсърди ако затворя темата вече...
Както обичам да казвам :D :D :D PEACE...
P.S. помниш ли "сините" и "жълтите" "идиотчета"? A помниш ли кой беше със сините и кой с жълтите :lol: :lol: :lol: ...
Авторски права на vBulletin