PDA

Виж пълна версия : Относно последната профилактика!

Pentagramm
03.03.03 г., 23:59
Моля ви отговорете ми защо толкова старателно натрупаните бройки постове (като съм внимавал много какво пиша в повечето от случаите), чиято бройка много беше наближила заветното число 50 (около 46-7) в момента са спаднали на 31 ?
Моля ви обяснете на лаик като мен какви биха могли да бъдат причините за тази рецесия.

Благодаря!

alex_matrix
04.03.03 г., 14:01
Originally posted by Pentagramm
Моля ви отговорете ми защо толкова старателно натрупаните бройки постове (като съм внимавал много какво пиша в повечето от случаите), чиято бройка много беше наближила заветното число 50 (около 46-7) в момента са спаднали на 31 ?
Моля ви обяснете на лаик като мен какви биха могли да бъдат причините за тази рецесия.

Благодаря!

и аз забелязах същото даже прилагам доказателство :D
човека се радва но е върнат в първи клас

gaburko
04.03.03 г., 14:06
включвам се към групата на "питащите". Не че ме вълнува в интерес на истината, просто ми е интересно

QWERTY
04.03.03 г., 14:42
И на мен ми липсват 30-40 поста. Предполагам, че на всички е така. Вероятно е станало нещо при последните поправки по форума. Виждам, също така, че целият софтуерен подраздел е останал без модератори... :rolleyes:

dancho
04.03.03 г., 15:09
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7500

Да не би да са започнали лошите батковци вече да прилагат наказанията за спам :)

Paparac
04.03.03 г., 15:17
Originally posted by dancho
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7500

Да не би да са започнали лошите батковци вече да прилагат наказанията за спам :)

Бе нещо са умотали работата, питах и Ba4o Kiro и Stan с ПМ, ама никой нищо не отговаря, но се надявам да ни просветят. Че са трити постове, трити са, но не е наред. В темата за СПАМЕРИТЕ бяха над 60, вижте сега колко са...;) :(

Забравих да кажа, че за постовете забелязах и питах още снощи, но отговор ъъ.:D

Pesho®
04.03.03 г., 15:32
Мдаaaaa... за втори път ми изчезват 50-тина поста... яко :super: :bow: :cool: :shock: :no: :lol: :insane: :weep: :drunk:

Adrian
04.03.03 г., 18:37
Е какво ви пука за някакви постове?
За това ли сте тука?

Metanoia
04.03.03 г., 18:47
Аз пък мисля, че на всичкини трябва да се смали числото на постовете наполовина според новите правила за писане на спам във форума... ако не на всички, то поне на 99% от редовните посетители.

JoZ
04.03.03 г., 20:30
Искам да питам какво е станало и дали е във връзка с грешка в
db, или е нарочно? Не зная колко поста съм имал и не ме
интересува, но бях забелязал (ако не греша), че бяха около
100+. Сега ми направи впечатление, че са под 100. Без
значение е колко са били и колко са, но искам да зная ако е
възможно по каква причина липсват постове като цяло?

Благодаря предварително за отговора/ите!

gaburko
04.03.03 г., 20:53
има вече такава тема
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7556

макар, че "твоята" е на правилното място - "за форума" а не "общи приказки" ако питаш мен.

Иначе "официален" отговор няма :-))

IPOC
04.03.03 г., 20:57
Да и моите постове са намалели :conf:

Satanail
04.03.03 г., 21:02
Originally posted by Metanoia
Аз пък мисля, че на всичкини трябва да се смали числото на постовете наполовина според новите правила за писане на спам във форума... ако не на всички, то поне на 99% от редовните посетители.
Ъъъ, и моите ли? Вчера спамнах веднъж за 300-ния си пост! Нарочно!:D

JoZ
04.03.03 г., 21:06
Originally posted by gaburko
има вече такава тема
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7556

макар, че "твоята" е на правилното място - "за форума" а не "общи приказки" ако питаш мен.

Иначе "официален" отговор няма :-))

Не съм поглеждал в "Общи приказки" за нещо свързано с
форума.

Проблем с броя постове за мен специално няма. По-скоро
въпрос дали е имало проблем и ако 'да' какъв?

IPOC
04.03.03 г., 21:13
Имам изчезнал(и) пост(ове) от вчера вечерта !Това определено ме дразни ! Някой да има логично обяснение какво става ?

QWERTY
04.03.03 г., 21:24
Слепил съм двете теми. Да не се чудите какво става.

Проблемът вероятно е в базата данни. Трябва да изчакаме Goro да каже, защото той прави последната профилактика.

Goro
04.03.03 г., 21:30
Ако някой има чак толкова претенции за постовете си ще му добавя "изгубените" постове. Аз не виждам проблем с постовете освена ако някой иска да си смени титле-то под името си.

JoZ
04.03.03 г., 21:52
Не мисля, че някой има проблеми с бройката постове, но мисля,
че питаме какво е положението принципно, а отговор няма!

Георги
04.03.03 г., 22:07
Originally posted by JoZ
Не мисля, че някой има проблеми с бройката постове, но мисля,
че питаме какво е положението принципно, а отговор няма!

Ами просто целия раздел Software снощи позачезна та се наложи Goro да го възстановява от backup-a. Благодарение на него раздела си е на мястото вече (да си жив и здрав, адаш! :beer: ), но пък бройката на пост-овете (която е намаляла) не се е възстановила. Според мен обаче по-важното в случая е, че постовете в раздела са отнова на мястото си, отколкото това, че те в момента не са отчетени като "бройка" на пишештите.

JoZ
05.03.03 г., 00:24
Благодаря за отговора и за усилията за възстановяването на
Software. Не вярвам някой да се интересува от бройката... imho.

Pentagramm
06.03.03 г., 18:03
Майко мила! От едно питане каква беля стана! Извинявам се ако сум подразнил някого, но:
1. Доста се старах моите постове да не са спам;
2. Старах се да са повече от 50 заради аватара -- 'щото ме дразни че примерно 4-5 юзъра ползват един и същ и малко или много първосигналната система на човек, който не обръща голямо внимание на всички детайли би му подсказала погрешно, че това е един и същи човек.

Както и да е. Аз не се оплаквам, а само си питам (нали такова бях оставил заглавието на трийта). Колкото до жеста с възстановяването -- наистина няма смисъл, защото най-малкото няма да е честно спрямо останалите юзъри.

Отново се извинявам ако съм обидил, разсърдил или подразнил някого с въпроса си.

Айде лека и весела!!

Salve!
DSM