Виж пълна версия : Вземам си почивка
Dark Skywalker
03.03.03 г., 10:47
Привет на всички!
Не можах да не забележа, че през последно време нашият форум се превърна в една пълна каша: повсеместно неспазване на правилата, междуличностни конфликти, администраторо-модераторски безумия...
Май трябва всички да се вземете в ръце, да спрете да пишете (глупости) и да си дадете сметка какви са целите на форума и как се спазват напоследък. За себе си мога да кажа, че разхождането из форума вече не ми носи никакво лично удовлетворение, а нещата започват поразително да приличат на форумите в data.bg, dir.bg и други места, с които до скоро и през ум нямаше да ми мине да правя сравнение.
Официално си вземам почивка от форума на HardwareBG. Кога (и дали) ще се върна - не знам. Нещо се загуби тръпката.
Времето навън е прекрасно и не си заслужава да го прахосвам по подобен начин....
The Bandit
03.03.03 г., 13:00
Най-добрата идея, която прочетох тук в последните дни/седмица... Безмислените караници, прерастващи в лични вражди, обиди и произвол мисля да не са приятни никому и предполагам никой не влиза тук, за да се затормозява психически с тях, смисълът на цялата хубава идея се позагуби...
Отивам да се порадвам на слънцето и пролетта...
Чао и от мен!
Аз също излизам в отпуск. Не мога да се оправям сам в Хардуер, вече станахме много участници, за някои неща просто нервите ми не издържат.
Ами ти к'во искаш хем , всичко да е наред , хем да няма караници ! Ами аз като направя забележка на някой , що никой не ме подкрепя , ами всички си мълчат и гледат как някво ламе , дето хич не е за тука ми се репчи и спамва форума с неговите невъобразими глупости :mad:??
Pavline, кажи все пак към кой се обръщаш, защото аз специално също съм привърженик на твърдата линия и не съм казал, че ще стане без караници, просто вече трябват още хора...
Подкрепям Dark Skywalker ! Време е за почивка !
Аз се стараех само да чеда и гледам да не се меся , но вече няма и да чета !
Форумът стана една голяма БОЗА !!!
Ba4o Kiro
03.03.03 г., 16:56
Пичове,
И аз искам да си взема почивка, ама не става...
Защо вместо да дрънкаме врели некипели, да не помислим как да оправим положението.
До преди месец-два въобще не ми се е налагало да всизам в ролята на "администратор", но откакто членовете на форума нарастнаха от ~1000 на ~1600 (за два три месеца) положението доста се промени.
Новите участници само питат за неща на които могат да намерят и сами отговора с един прост Search във форума или в Google, или само "дърдорят" глупости в "общи" или и двете. Старите участници пък се дразнят прекалено лесно и много за "глупостите" на новите и се стига до конфликти.
Призовавам всички, и стари, и нови членове на форума към по-толерантно поведение и по-умерени изказвания.
Определено във форума има нужда от "свежа кръв" под формата на модератори!
Затова първата кандидатура която Аз, Григор и Creep издигаме е на Dark Skywalker.
Най-учтиво го питаме - Искаш ли да си навлечеш тази беля на главата, да станеш Power Moderator във Форумите на HardwareBG.com?!
За нес ще е голяма чест, ако приемеш!
Приемеме и други предложения (имаме няколко в предвид), но мисля че ще е добре хората от форума да решат кой е най-подходящ за целта...
Можеш да отговориш както намериш за добре - ICQ, Mail, PM или тук!
P.S. С риск да ти "прекъснем" отпуската ;)...
Satanail
03.03.03 г., 17:57
Много на зле отиват нещата напоследък - Валерий на нова работа и няма време, вие ми казвате че отивате в отпуск - е то какво ще стане???
Правете и Павлин модератор, "белким" малко се пооправят нещата!(не за друго, а защото много добре подрязва крилцата на многознаещите)
P.S Не знам колко юзъра влизат в този раздел, но като че ли не са много.
Originally posted by Ba4o Kiro
Определено във форума има нужда от "свежа кръв" под формата на модератори!
аа-а-а-а-а-а-ам-м-м--м-м-м-м-м, а аз може ли? :D :D :D :D
Винаги съм си мечтал да съм модератор тук, а, може ли, може ли? :D :D
Но като сте тръгнали да оправяте положението е добре да се замислите и за сайта ! Много рядко и много малко новини се пишат на страницата ! Не е моя работа да се меся , но на останалите бг сайтове ежядневно се пишат (преписват) новини .
П.С. Mollov в момента даваш пример какво не трябва да се прави ! Точно заради такива изказвания се стигна до тук ! Всеки дрънка глупости ( с повод и без повод , та дори и аз ) и на никой не му пука , че останалите ги четът !
Originally posted by IPOC
П.С. Mollov в момента даваш пример какво не трябва да се прави ! Точно заради такива изказвания се стигна до тук ! Всеки дрънка глупости ( с повод и без повод , та дори и аз ) и на никой не му пука , че останалите ги четът !
Напротив!
Опитвам се да разведря обстановката малко, че всеки си дрънка каквото иска..... да не говоря за изявлението на Dark, което официално е пуснал.... тц тц тц.... :rolleyes:
Т'ва ако всеки така официално почне да обявява, че излизал в отпуска и т.н. ще се препълни мястото за форума от изявления на тоя и ония...
Dark Skywalker
03.03.03 г., 21:21
Mollov, извинявай че ти прекъсвам разведряването на атмосферата, ама за разлика от всички други, които са дали мнение по темата, ти звучиш така, сякаш хич не си вдянал какъв е смисълът на моя пост....
Dreamer
03.03.03 г., 21:26
Originally posted by Mollov
аа-а-а-а-а-а-ам-м-м--м-м-м-м-м, а аз може ли? :D :D :D :D
Винаги съм си мечтал да съм модератор тук, а, може ли, може ли? :D :D
Я па тоя, де се буташ между шамарите. BNN ми предложи аз да стана... тъй че да се мащаш :) няма да ми заемаш бленуваното място :D
Originally posted by Dreamer
Я па тоя, де се буташ между шамарите. BNN ми предложи аз да стана... тъй че да се мащаш :) няма да ми заемаш бленуваното място :D
Добре бе, добре - аре влачи :D
Е на тва му се вика двама тъпаци :p :ghi: Развалихте едничката останала , хубава тема :mad:
Originally posted by IPOC
Развалихте едничката останала , хубава тема :mad:
TEMA?!? На това тука викаш тема?!? :insane:
gaburko
03.03.03 г., 22:54
Dark Skywalker - имайки предвид личната свобода на всеки да идва или да не идва, си мисля обаче, че всеки от нас дължи по малко на този форум. И когато този форум буквално се нуждае от хората които са го направили такъв какъвто е (или такъв какъвто беше допреди 2 дена) мисля, че всеки е ако не длъжен да го направи, то поне има някакъв морален ангажимент. Знам, че това звучи банално и патетично, но това е НАШИЯТ форум и той е такъв какъвто си го направим. Помислете за това. Ако сега си "тръгнем" всички - замисли се над това което ми каза в събота - за хората със сходни интереси и със сходни ценности. Този форум е естествен израз на едно такова търсене - на себеподобни, на хора които имат подобно отношение към "железарията". Ако сега "изоставим" този форум - това ще означава една капитулация пред самите нас. Никой не ни е направил проблем, никой не ни е пречил - ние ще сме си виновни. Това ще означава ли, че сме просто някаква банда комплексари които не могат да са разберат ОЩЕ ПОВЧЕ КОГАТО НЕ Е ИМАЛО ВЪНШЕН НАТИСК. Май така ще излезе, а аз съм далеч от мисълта, че сме такива. Ето, аз се слагам във една категория със хора които са ми много далечни и които дори предполагам изобщо не ме харесват по една или друга причина. Но имаме какво да си кажем, имаме нещо общо. И форумът е медиума. Далеч съм от мисълта да поучавам хората, още по-малко теб. Но мисля, че просто трябва да се преборим със това. Че това дори не е камък който може да обърне колата - ние го направихме такъв. Съжалявам за дългият пост, умишлено няма да го "прегледам" с надеждата, че ще му придам това което мисля най-добре.
Dark Skywalker
03.03.03 г., 23:13
Gaburko, разбрах какво искаш да ми кажеш и точно заради това приех предложението на Ба4о Киро, Creep и Григор. Като че ли твоето мнение най-точно отразява състоянието на нещата...
The Penalty
04.03.03 г., 15:30
Originally posted by Dark Skywalker
Gaburko, разбрах какво искаш да ми кажеш и точно заради това приех предложението на Ба4о Киро, Creep и Григор. Като че ли твоето мнение най-точно отразява състоянието на нещата...
Милия, как те нагласиха?!... :D :D
Ми айде честито тогава! ;)
Originally posted by The Penalty
Милия, как те нагласиха?!... :D :D
Ми айде честито тогава! ;)
Присмял се хърбел на щърбел ;) ;) ;)
(И на теб сме ти намислили злото, Stan си те е заплюл!) ;)
The Penalty
04.03.03 г., 21:17
Originally posted by Creep
Присмял се хърбел на щърбел ;) ;) ;)
(И на теб сме ти намислили злото, Stan си те е заплюл!) ;)
Ха-ха... е за това не се бях сетил, направо ме уби :D
Само требе да ме сбарате мъртвопиян, припаднал и вързан с 3 корабни въжета :lol: :lol: :lol:
а други кандидатури приемат ли се?!?
Ba4o Kiro
05.03.03 г., 11:39
Приемат се предложения, след обсъждане ще решим кой "става" и ще му предложим...
Metanoia
05.03.03 г., 13:45
Аз казах в една друга тема - V I P E R. Това ми е най-сериозното предложение. QWERTY трябва да се направи модератор и в Хардуер.
GrigorBG
05.03.03 г., 13:46
Аааа.. смял съм се от сърце на тази тема :-)
Наистина май това е една от най-свежите теми тук през последните дни..
Споко,
Ние ( всички участници ) създадохме този форум, ние сме на косъм да го скапем, но също така НИЕ ще си го оправим!
V I P E R
05.03.03 г., 15:19
Originally posted by Metanoia
Аз казах в една друга тема - V I P E R. Това ми е най-сериозното предложение. QWERTY трябва да се направи модератор и в Хардуер.
Благодаря за предложението, но го отказвам. Едвам смогвам да пиша от време на време новини на сайта, а пък и нямам нерви да се разправям. Пък и сега подготвям нещо което ще зарадва всички потребители на форума така че нямам никакво време. Айде и умната че да не се налага да се оправя форума :D щото ако се развали оправия няма.
Предлагам Metanoia . Отделя много време на форума . От достатъчно време е в него , че да усети атмосферата на форума и как най-добре трябва той да съществува и мисля , че ще служи вярно на страна... ъъъъъъ форума си :) .
Авторски права на vBulletin