Виж пълна версия : Lindows инсталация
Аз реших да го пробвам този Lindows , та въпроса ми е към тези който вече са го пробвали .
Пише ми , че не може да се инсталира на NTFS , това значе ли , че трябва да си конвертна диск към Fat или има и друг начин ?
Може ли да се инсалира като втора ОС и прави ли някакви бъгове с Win 2000/XP и има ли значения на кой дял от диска ще се инсталира ?
И последно - колко място взема ?
Нека някой да помогне . Ще му бъда благодарен !
Originally posted by IPOC
Нека някой да помогне . Ще му бъда благодарен !
Ако пишеш в "Общ софтуерен форум", а не в Linux може да
има по-голям шанс да ти помогне някой. Това за което пишеш
не е Linux и явно не е за тук :-) imho
JoZ и аз така си помислих , но вече бях постнал темата . А това което ме накара да я постна тук беше една тема , малко по-назад , свързана с Lindows .
dream_toto
17.03.03 г., 01:40
Ами днеска си го инсталирах за първи път.Имах едно свободно устройство на харда.Имам и XP на ц-то :).Всичко протече идеално, посочих му на кой дял да се инсталира и най-накрая
си ми дава да си избирам коя операционна система да буутва :).Обаче устройството си го форматира във формат за линукс.
Sashooo
17.03.03 г., 11:05
Абе направи си един дял на FAT или пък RAW дял -неформатиран и му дай при инсталацията да си направи ext2 или ext3 или каквато му е на линдоуса дефолтната файлова система, защото всеки линукс вкл. и линдоус работи по-добре на неговата си файлова система, а не на фат.
Ок ! Благодаря за отговорите !
Ако е само за тва да го видиш кво представлява (дето си мисля че е така), земи си свали някво virtual PC и си го инстални кат пич. И ще си го стартираш под Win, и си работи без проблем (малко лагва де все пак всичко е soft).
Авторски права на vBulletin