PDA

Виж пълна версия : motorola C300

dimuska
25.02.03 г., 10:50
Какво ще кажете за новия телефон офертиран от Germanos. Някой има ли впечатления от самия телефон и дали си заслужава парите. Искам да направя подарък на жената.

GAINER
25.02.03 г., 21:11
Човече, жена ти ще умре от кеф:D Това бижу си струва цената, че и отгоре,м/у другото в европа и русия струва 150$. Телефон4ето е варха, малко е, сребърно, удобно, невероятно син екран с много голиама резолюция, прекрасен интерфеис, фул екстри - много дори за телефон от висок клас: Гласово набиране, групи, присвояване на каринки кам хора от фонбука, анимации, скриинсеивари, GPRS, EMS и много други гъдели :D Всяка жена умира от кеф, като го види. А как почва да свети като звани, бедна ти е фантазията:D Аз взех такав на моята, а тя е такава кукона, и се размаза:D

Valeri
25.02.03 г., 23:04
Originally posted by GAINER
Това бижу си струва цената, че и отгоре,м/у другото в Eвропа и Русия струва 150$...

Ти не бързай... Купих си скоро Motorola C332, която ми струва 0$ при договор за само 6 месечни такси на оператора, които се плащат помесечно и включват часове разговори. Този тип телефони като машинка не струват повече от 40-50$, иначе са шаренки и малки. Ако го стисна ще се натроши в ръката ми, чувствителността му е под средната, 20 от мелодиите му са толкова смешни, че и жена би се замислила, бутоните му са много малки и не реагират веднага на всяко натискане, гласовото набиране е проблемно... абе евтина играчка. Ползваш 6-12 месеца и го изхвърляш, той затова е направен. Тези WAP, GPRS и т.н. са пълна безсмислица, според мен, също както и разни игри, супернеудобен калкулатор, chat и т.н.

http://www.worldwide-pcs.com/wireless/images/phones/motorola_c332b.jpg

Iosif
25.02.03 г., 23:30
GAINER ти този телефон го издигна в култ направо.

GAINER
26.02.03 г., 13:41
Valeri, двата телефона нямат нищо общо, не излагай. Парво е доста по-голям, по-грозен и не е с син екран. Ако не вярваш за цената, провери сам, колко струва в Русия и Европа.

Иосиф, не го издигам в култ, човече, просто не очаквах такова бижу за парите си. Наблюдениата ми са, че жени, които трудно се впечатляват, т.е. доста разглезени, от тия дето не можеш да минеш с какавто и да е подарак, се размазват от това телефонче, а нали целта на човека е такава, да впечатли жена си. Гаранциата е пълна.

Valeri
26.02.03 г., 20:55
Valeri, двата телефона нямат нищо общо, не излагай. Парво е доста по-голям, по-грозен и не е с син екран. Ако не вярваш за цената, провери сам, колко струва в Русия и Европа.[/B]

Първо не е по-голям (двата телефона са с еднакви размери, еднакво тегло, еднакви параметри и много подобен софтуер), второ дали е по-грозен е въпрос на вкус, трето дисплеят на С332 свети в бяло, което на мен лично повече ми харесва, четвърто C300 въобще не е нов модел (10.2002). Цената от 150$ за такъв entry level телефон е силно завишена (с пъти), без значение колко дилъри го продават на тази цена. Както казах по-горе, този тип телефони много доставчици просто ги подаряват при сключване на договор 6-12 месеца. Иначе щом е доволна жената - ОК.

dimuska
26.02.03 г., 21:51
жена ми е практичен човек и не се интересува от гъзариййки а да е удобен и сигурен телефон. в смисъл че гъзарийките са на второ място. моля ви ако някои може да даде сведение по първите два показателя а го направи

GAINER
26.02.03 г., 23:38
Ами прави си сам изводите Валери, пред фактите всички малчът:
http://www.reviewcentre.com/reviews3990.html:
Motorola C300

Sort by Respect | Show Expert Reviews
Review 17455 Review by mel 9th Feb 2003 10/10
It's a really cool phone and it's light and small to keep in your pocket. I'd recommend it to anyone ... Read Full Review

Respect: -1
Review 17414 Review by Luke 8th Feb 2003 10/10
Firstly everything is good about this phone. It is small lightweight (80g), cool design, the reception is very good for a mobile (England,N-Lincs). I've only had it 2 days and I Know it like the back ... Read Full Review

Respect: 0
Review 16659 Review by hoppy 20th Jan 2003 9/10
This phone is gorgeous, and so light and small you can hardly notice it's in your pocket. There are problems with downloading stuff (ringtones, screensavers) in that most websites cater only for Noki ... Read Full Review

Respect: -1
Review 15485 Review by Bernie 23rd Dec 2002 10/10
Good size fone, really good fun features exellent buy for the price. ... Read Full Review

http://www.cellularitalia.com/images/motorolaC300b.jpg
Модель Motorola C300
Вес: 80 г.
Размеры 106х44х16,5 мм
Стандарт: GSM 900/1800
Время работы:
- в режиме ожидания: до 80 ч.
- в режиме разговора: до 150 мин.
Графический высококонтрастный дисплей, до 4 строк текста по 16 символов, строка служебной информации
Хранители экрана, заставки
Память телефонной книги на 100 номеров
Память на 10 SMS-сообщений
27 тонов и мелодии звонка, возможность создания до 5 своих мелодий звонка
Возможность загрузки мелодий в формате iMelody
Виброзвонок
Различные варианты работы виброзвонка, схемы
Голосовой набор (до 10 меток)
SMS
EMS (ver. 5.0)
Ввод текста iTap
SMS-Chat
Автоматическая конвертация Nokia Smart Message в формат EMS при получении
25 шаблонов типичных сообщений
WAP 2.0
Календарь, дата, часы, будильник
Органайзер
Игры

Motorola C332
http://www.gsm.sms-bg.com/images/motorola/c332.jpg
Тегло: 84 гр.
Размери:
Височина: 107 мм
Широчина: 46 мм
Дебелина: 22 мм
Модел: 2002 г.
Система: GSM 900 / GSM 1800
Дисплей:
5 реда
Батерия:
Тип: Li-Ion
Време на разговор: до 6 ч.
Време на готовност: до 250 ч.
Мелодии:
Вградени: 35
Допълнителни: 35
Полифонични мелодии
Композиране на мелодии
SMS:
SMS съобщения (получаване,изпращане)
Мелодии през SMS (получаване)
Картинки през SMS (получаване)
Разширени съобщения (EMS)
Екстри:
WAP версия 1.2.1
Вибрация
Часовник
Будилник
Калкулатор
Конвертор на валути
Гласово набиране
Игри:
MotoGP
Snood 21
Astrosmash
Факс и данни:
GPRS
Допълнителни функции:
Changeable housings
Downloadable ringtones, wallpapers and screensavers
16 polyphonic ringtones
4 shades of grey
White backlight

Valeri
26.02.03 г., 23:53
Ами прави си сам изводите, Валерий, пред фактите всички мълчaт...

:conf:
Че по тези "факти" (особено по техническото описание) аз бих предпочел втория телефон! Аз твърдя, че двата телефона не струват като машинка повече от 40-50$ и C300 на цена 150$ е >100% "далавера" за продавача. Останалото е въпрос на вкус и лични предпочитания... Аз предпочетох C332 на цена 0$ пред аналогична Nokia, която ми предлагаха за 100$...

G-Point
27.02.03 г., 02:59
Хахахаха това ли е прословутия телефон С300, едни мои познати бяха накупили такива телефончета на децата си, че това си е абсолютно детски телефон. Бях виждал тяхните хлапета да ми се перчат с този телефон (с разните му глупави картинки), ама не очаквах че човек ще подари такова НЕЩО на съпругата си. :laugh: :ghi: :lol: :super: :box: :devil: :shock: :cry:

Stan
27.02.03 г., 03:22
Мдааа... този прехвален телефон С300 е абсолютна смешка, прилича на играчка от "Зрънчо"... Gainer, като погледнах "ревютата", които си посочил, паднах от смях! :lol:

И ти наричаш тази играчка "бижу"? :conf:

GAINER
27.02.03 г., 13:21
Явно нямате вкус, хора!!! Май само в българия не се харесва този телефон. Телефона е прекрасен, но това се разбира когато като го хванеш в рака. Не ви убеждавам, не сам рекламен агент на Моторола, даже ми е кеф, 4е по малко хора ще виждам с него:D

Valeri
27.02.03 г., 18:06
Явно нямате вкус, хора!!! Май само в българия не се харесва този телефон. Телефона е прекрасен, но това се разбира когато като го хванеш в рака. Не ви убеждавам, не сам рекламен агент на Моторола, даже ми е кеф, 4е по малко хора ще виждам с него:D

Абе C332 е по-красив от C300, няма какво да спорим... и да свети в бяло екранът е по-добре, отколкото в синьо... и също иконките на C332 са по-красиви от тези на C300... и да имаш >2 пъти по-дълги времена на talk и stand-by е >2 пъти по-добре... айдееее, у лево с тоя C300 за 150$! :D

GAINER
27.02.03 г., 21:21
Valeri, 4owe4e, ti si bil adsol\ten estet-inwalid!!! Ta toia C332 e tolkowa otwratitelen, 4e prosto ne go widqh!!!-pogleda mi go zaobikalq awtomati4no za da ne mi se izkriwi 4uwstvoto za estetika! Prosto edna ot mnogoto za6titni reakcii na psihikata! A twardeniato ti za cweta na ekrana e prosto absurdno!!! Abe kwo se razpraviam s teb, malko ti e kasno we4e za promqna na esteti4eski wazpriatq kam krasiwo, stilno i fino. :mad:
Powe4e nqma da postwam po tazi tema.
Ako te zatrudnqwa 4eteneto iztrii posta:mad:

Valeri
27.02.03 г., 21:36
Valeri, 4ove4e, ti si bil adsoliuten estet-invalid!!! Ta toia C332 e tolkova otvratitelen, 4e prosto ne go vidiah!!!-pogleda mi go zaobikalia avtomati4no za da ne mi se izkrivi 4uvstvoto za estetika! Prosto edna ot mnogoto za6titni reakcii na psihikata! A tvardeniato ti za cveta na ekrana e prosto absurdno!!! Abe kvo se razpraviam s teb, malko ti e kasno ve4e za promiana na esteti4eski vazpriatia kam krasivo, stilno i fino. :mad:
Pove4e niama da postvam po tazi tema.
Ako te zatrudniava 4eteneto iztrii posta:mad:

Не се нерви бре човеко, не си се минал само ти... я виж по-горе G-Point пише за още някакви, които са си купили такъв телефон! ;)

P.S. Нагледал съм се на сини, зелени, оранжеви и какви ли не дисплеи, по-естествена светлина от бялата няма. Аз искам да ми е удобно аз да виждам какво има на дисплея, а не да светкам цветно на другите да виждат какъв ми е телефона...

:drink:

dimuska
10.03.03 г., 01:05
otkazah se ot S300 a wzeh edna V66i ot mobiltel na lizing. opredeleno e po hubava :rolleyes:

TQ_
10.03.03 г., 21:47
от 2-3 седмици съм с С300
най точнаат дума за телефона е "играчка"
като го хване6 и започне6 да натиска6 бутончетата, оатаваш с впечетлението че си си купил от онези "пеещи" играчки дето ги подаряват на 3- годишните деца. Единственото нещо което би се харесало на някои (на мен лично не ми допадна) са светлините при звънене.

но все пак всеки си има мнение, на някои може да им допадат подобни продукти.