Виж пълна версия : Продавам PSP и PS2
xeofreestyle
24.01.06 г., 13:05
Значи PSP-o е версия 1.50 с инсталиран софтуер да се играе през мемори стика:badevil: (не от оргинален диск) някои ако иска може да вземе с него и 1гб MS струва колко 180лв цената на самото PSP e 620лв и 1гд гаранция :D
PS2 slim(наи-малката конзола) e със вграден чип и чете всякакви игри има опция за превключване към оргиналния:ghi: цената е 416лв(стандартна окомплекотвка)
ето и няколко игри за PSP всичките са на цена 94лв(оргинални естествено..)
Spider-man 2
Street2 Unleashed
Coded Arms
NBA
Twisted Metal
за повече инфо тука,на ПМ или на icq-o ми 320751519
Scorpion
26.01.06 г., 00:26
АКО ИСКАШ МОГА ДА ТИ ДАМ 300 ЛЕВА ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ДАМ ЗА КОНЗОЛА ТОВА СА МИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ :p
ps2 -to ново ли е ? Стандартната окомплектовка включва ?? (специално ме интересува дали има мемори карта)
да ново е:)окомплтектовката включва един джоистик,захранващ,кабел кабел към тв-о,литература и самото PS2 без мемори карата е може да се земе но е отделно;)btw те са няколко PS2 :D
antoni-1971
26.01.06 г., 11:36
За PSP - кога е купено/към кого е гаранцията/колко умрели пиксела има ?
преди месец е внесено напълно изрядно е и гаранцията е към мен:)
Значи казваш PS2 slim-а е нова, има чип, стандартна окомплектовка и гаранция ...колко и по-точно към коя фирма?
PS2 са без гаранция заради чипа ;)
PS2 са без гаранция заради чипа ;)
Какъв модел е чипът, че да е без гаранция? Къде са го слагали или сам си го запоявал?
не съм го запоявал.. така съм ги купил пробвал съм ги всичките нямат проблем с оргинални и записани игри или филми 12 съм продал до сега нямам рекламация смятам че са на ред просто на мен никои не ми дава гаранциа за това и аз не давам... :)
P.S. начи обадих се и ми казаха че чипа бил magic но не разбрах точно какво :ghi:
хео искам това можеш ли да го доставиш ?
http://uk.playstation.com/hardware/hardware.jhtml?id=1000000006&generationId=2
да мога но и ти може да си го вземеш в софия ги има:)
hudaitaly
14.02.07 г., 11:38
ПЛС,кажете ми губи ли се гаранцията като си ъпгейднал софтуера от 2.71 на 3.02ОЕ-В?
ПЛС,кажете ми губи ли се гаранцията като си ъпгейднал софтуера от 2.71 на 3.02ОЕ-В?
:mad: Тук ли намери да питаш??
Докато си с неофициален - нямаш гаранция.
Ако се върнеш до официален 3.х, не би трябвало да имаш проблем.
Продаваш ли игрите по отделно? Ако да, колко искаш за Twisted Metal?
tihichkoto
20.04.07 г., 14:49
Приемаш ли бартер XBOX срещу PSP-to?
kiro777
21.04.07 г., 19:23
Имам чувството че темата е доста остаряла ама все пак да питам.Продават ли се още ps2 и на каква цена?
tihichkoto
05.06.07 г., 16:04
Още ли продаваш PSP-то. Ако го продаваш и си от Пловдив може да се разберем.
Авторски права на vBulletin