PDA

Виж пълна версия : Problem s foruma ...

VentzY
23.02.03 г., 13:58
Ne moje da se vleze v Control Panel-a !!!

genn
23.02.03 г., 14:06
мдааа... и при мене е така

cuci_
23.02.03 г., 14:15
И при мен също..

Paparac
23.02.03 г., 14:18
и аз не мога да вляза, ама сигурно е временно...

Neotrace
23.02.03 г., 14:27
There seems to have been a slight problem with the HardwareBG Forums database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

И аз така:)

Ba4o Kiro
23.02.03 г., 14:52
Работи се по въпроса...

Баш-админ GORO го оправя :)...

Ba4o Kiro
23.02.03 г., 15:14
Форума вече работи, и PM-те работят, но са а малко по-стара дата. Извиняваме се за "загубата" но "интервенцията" се наложи от независещи от нас причини...

Goro
23.02.03 г., 15:17
Проблема се оказа че една от таблиците на базата данни се е коруптнала(скапала) и сега върнахме стар бакъп от преди две седмици.(само на private messages е върнат бакъп-а всичко друго си е новото)

pav
23.02.03 г., 18:35
Сърча нещо не бачка . Дава само , че няма съвпадения . Пробвах даже и с AMD и пак така .....

VentzY
23.02.03 г., 19:19
aide uspeh vi jelaq dano se opravi 4e sramota nai-qkiq forum za hardware v bg da ne ba4ka kakto trqbva ae peace batka ;P

Goro
23.02.03 г., 20:43
Originally posted by Pavlin
Сърча нещо не бачка . Дава само , че няма съвпадения . Пробвах даже и с AMD и пак така .....

Search-a е спрян временно.

Metanoia
23.02.03 г., 23:52
Originally posted by dyankof
Ne moje da se vleze v Control Panel-a !!!
За този проблем и аз съм споменал в друга тема.
А между другото cuci_, ти получи ли ми съобщенията т.е. прочете ли ги? Бях ти пратил 2 или 3... Аз имам записани двете, ако не си... Важно е ;) .

deltalink
25.02.03 г., 02:13
Чудно ми е: на всеки трийд има писано ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ, а форума е с тема на на английски (всички бутони и запазени думи са на енг.). Бе няма ли най-сетне да сложите една тема на български тогава и няква по-нова версия на PHPBB.

Пък за базата... МИИИИ ТОЙ MYSQL-а толкова може ;)

GeniusLoci
25.02.03 г., 09:28
За това дали форума да остане с английската тема имаше цяла тема - и мисля че ефекта ще е нулев ...

http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=5933&perpage=25&pagenumber=1

Аз също съм твърдо зад мнението че тази с надписите на английски си е по-добра. Нещо компютри+преведени на български неща ми докарва само нервно разтройство....;)

Kayso
25.02.03 г., 17:09
Кога ще го оправите сърча бре :(.
Не ще да работи и това е, пък бая имам да чета ;)
Айде като го оправите, пуснете едно съобщение, че да знаем.

zero
25.02.03 г., 18:55
Originally posted by GeniusLoci
За това дали форума да остане с английската тема имаше цяла тема - и мисля че ефекта ще е нулев ...

http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=5933&perpage=25&pagenumber=1

Аз също съм твърдо зад мнението че тази с надписите на английски си е по-добра. Нещо компютри+преведени на български неща ми докарва само нервно разтройство....;)
По същата логика защо да пишем на кирилица като всеки който може да чете латинеца може да прочете писания писани на латинеца.
Според мен трябва да се кирилизира форума ама основния проблем май е мързела? :)

Loshia_NIKJAM
25.02.03 г., 19:09
Предлагаш да го направиш или......?
Имаше дискусия във форумя преди време и всички казаха да остане така само участниците да пишат задължително на кирилица. Причината да се изисква песане на кирилица е улеснение на четене на постовете. Пробвай да прочетеш 20 реда български на кирилица и на латиница и сам си направи извода кое е по лесно за разчитане.

IPOC
25.02.03 г., 21:13
А защо да не пишем на Английски ;) :D :D :D

Goro
25.02.03 г., 22:00
Originally posted by zero
По същата логика защо да пишем на кирилица като всеки който може да чете латинеца може да прочете писания писани на латинеца.
Според мен трябва да се кирилизира форума ама основния проблем май е мързела? :)

Ако ти се чудиш какво да правиш по цял ден аз не се чудя!

Dreamer
25.02.03 г., 23:06
Не'а да случите на хост...