PDA

Виж пълна версия : Nokia 3510

pileto
19.02.03 г., 16:32
Какво ще кажете за този модел на Nokia?
Някакви лични впечатления?
Предварително благодаря.

Psychopompos
19.02.03 г., 23:40
Ами като функционалност изглежда доста добре, а 3510i е един от най-евтините телефони с цветен дисхлей, може би само Sony-Ericsson T300 е по-евтин. Размерите на този телефон обаче наистина са ужасямащи. Той е несравнимо по-голям дори от Нокиа 3310, което си е наистинан постижение, едва ли е лесно да се правят толкова големи телефони. Следващият недостатък е факта, че това е Нокиа 3ххх и това при всякакви обстоятелства крие големи рискове. Все пак нека някой, който има лични впечатления от телефона да сподели мнение, защото винаги информацията от първа ръка е най-достоверна.

Jumpi
20.02.03 г., 10:36
според мене избягваи ноките аз лично сега мисля да си зимам но тя ще е 7650 тая с камерата и с рекламата с мечката много здрава поне тва знам

Iosif
20.02.03 г., 10:50
3510 е с нормален дисплей...
3510i е с цветен дисплей...
ти за коя питаш?

King Nothing
21.02.03 г., 19:44
От скоро съм с такъв телефон. Размерът му изобщо не ме плаши. Единственият недостатък, който ми направи впечатление веднага е, че съобщенията, които пишеш са в режим "кирилица" т.е. до 70 знака, независимо дали пишеш на български или на английски. И картинките, които са в него са безбожно тъпи. Други косури не са ми направили впечатление.

Iosif
21.02.03 г., 23:51
Това с картинките не го признавам за проблем
Щом имаш цветен дисплеъ логично е да си купиш кабел за ПК
и да си сложиш собствени.

King Nothing
22.02.03 г., 01:40
Originally posted by Iosif
Това с картинките не го признавам за проблем
Щом имаш цветен дисплеъ логично е да си купиш кабел за ПК
и да си сложиш собствени.
Ти май още не си закопчал, че става въпрос за 3510.

Iosif
23.02.03 г., 22:18
Мда, чакай да се закопчая че ми е студено и съм и на антибиотик тея дни....мраззззззззз3510

alex_matrix
24.02.03 г., 12:30
Нокия 3310
Тегло: 133 гр.
Размери:
Височина: 113 мм
Широчина: 48 мм
Дебелина: 22 мм

Нокия 3510i
Тегло: 106 гр.
Размери:
Височина: 118 мм
Широчина: 50 мм
Дебелина: 17 мм
http://www.gsm.sms-bg.com/images/nokia/3510.jpg

от скоро съм с последния

до сега имах 8110, 7110 и 6210

за размерите може да дискутираме цял ден
но има едно нещо наречено ергономия
но дори и да има някакъв стандарт то различните хора имат различни предпочитания

аз намирам 3510i за много удобен,
1. екрана е много добре осветен
/ недостатък е че не се вижда добре когато не е осветен не ми е ясно но може би е заради самата технология на екрана /

2. клавиатурата е невероятно осветена и четлива удобна за боравене вероятноста да натиснеш друго копче клони към 0
удобство е да можеш да си светнеш някъде когато потрябва
ето снимки на моята
http://free.techno-link.com/Matrix/3510/1.JPG http://free.techno-link.com/Matrix/3510/2.JPG http://free.techno-link.com/Matrix/3510/3.JPG
3. менютата са стандартни за нокия
4. полифоничен звук на базата на MIDI а не на WAV формат
което позволява голям набор от мелодии в телефона
5. wallpaper + operator logo
6. JAVA - игри или полезни програмки до 218кв total
7. MMS - send , receive - не че го потдържат в BG

воъбще мисля че телефона с размерите си е повече сполучлив отколкото лош с класи е над 3310 воъбще не ги сравнявайте

някои предпочитат по големи копчета по масивен телефон защото боравенето с него е по лесно

например аз нямам кебабчета вместо пръсти но смятам че нокия 6510 е адски неудобен телефон и ако нямам маникюр незнам как ще натискам някои копчета направо си ме заболя ръката/ и то са най неудобни онези копчета дето най много се ползват 5-те функционални бутона са наблъскани за световно/, но пък на други им харесва
въпрос на предпочитания

давам пример 6510 щото ми е най пресен като усещане
иначе има и други

http://www.gsm.sms-bg.com/images/nokia/6510.jpg

6510
Тегло: 84 гр.
Размери:
Височина: 97 мм
Широчина: 43 мм
Дебелина: 20 мм

alex_matrix
24.02.03 г., 12:43
Мда, чакай да се закопчая че ми е студено и съм и на антибиотик тея дни....мраззззззззз3510

закопчал е
и е на антибиотик точно заради 3510

IOSIF-e съжалявам, извинявам се отново

pileto
24.02.03 г., 13:49
Абе купих си я миналата седмица и какво да ви кажа-май съм доволен:p
P.S. Е има малки кусури (примерно няма композитор на мелодии; като си изпратиш мелодия от 3310-ка тя свири ужасно щото няма как да и кажеш на машинката да не се мъчи да я просвирва полифонично и т.н.т.)
Ама няма пълен кеф нали знаете!!!:D

Iosif
25.02.03 г., 00:17
Не, не съм болен заради теб, аз отпреди това бях болен още.

Jumpi
25.02.03 г., 01:13
Нокиа Съкс ... Стига бе аз се обарках само някви числа не мога да разбера тия нокиа секи ден пускат нов модел аз вече загубих мярката

най-клас модел на Нокиа го водят 6210
а след това е 7650 така че се правете извод ако не вярвате Хи-Ком а сега по добра може да е тая новата 7210 ли и аз вече незнам цветната

Jumpi
25.02.03 г., 01:18
Alex_matrix:

давам пример 6510 щото ми е най пресен като усещане
иначе има и други

Me: Ми виш сега беше ми изпаднал един такав телефон абе сичко се свиква от начло не можех да го пипам ама след 1 час работа просто си свикваш

Iosif
26.02.03 г., 09:20
Да бе аз ли трябва да свиквам към телефона или той към мене?
За кво съм давал пари ако ще трябва да се мъча докато свикна.

alex_matrix
26.02.03 г., 13:52
Да бе аз ли трябва да свиквам към телефона или той към мене?
За кво съм давал пари ако ще трябва да се мъча докато свикна.

БАСИ точно това щях да напиша и аз