PDA

Виж пълна версия : Siemens SL45(i)

Sabre
16.02.03 г., 14:35
Имам телефон SL45 с fw43, има java и всичко е ок .искам да задам следния въпрос : Има ли смисъл да си обновявам fw и какви опасности крие това , освен че ще си загубя гаранцията от jeff която е около7-8 месеца още ? Доскоро си мислех ,че версията ми е fw52 и си казвах какво пък толкова версията е нова и добра , но след последните разкрития които направих се оказа ,че е 43 , което малко ме смути. Изтеглих си наи-новия 56fw и сега съм на кръстопътя какво да правя. Като гледам маи е проста работа , пускаш ехе фаила и старт, но знае ли човек ... . . .Та другият въпрос е може ли да се прецака работата по някакъв начин при обновяването? И все пак кажете вашите съвети !!Някои може ли да конкретизира и посочи разликите между fw43, fw49, fw52, fw54, fw56 А ако има някои които се интересува от темата сл45 ще се радвам да си споделяме материали , javi , програми , логота, аним,. . . . . .. ... ..

The Bandit
16.02.03 г., 15:50
Ее, щом си с 43 тогава вече бих казал, че има смисъл да минеш на 56. 43 беше първата java версия (за sl45i). Аз минах направо на 52-ра и не мога да направя пряко сравнение, но от това, което изчетох преди това, общото мнение на всички беше, че при 49-та и 52-ра джава енджина е по-бърз от 43-та, както и смс четенето (въпреки, че остава далеч от желаното). 54-та добавя само поддръжка за 128 ММС, а при 56-та, с която съм в момента така и не открих какво е подобрението (като изключим, че за 3 месеца при цялото бъзикане, телефонът не е забил ни веднъж). Така че по принцип преход от 52 -> 56 няма смисъл, но от 43 -> 56 вече ще усетиш някакво подобрение. Иначе не би трябвало да има някакви проблеми при флаш-а (стига само да не спре тока), а колкото до гаранцията...те Джеф имат такъв сервиз, че аз лично дори и да имах гаранция при тях, щях да си плащам на друг сервиз да ми оправят и най-дребния проблем, отколкото да се занимавам с тях... :insane:

Empy2Strah
21.02.03 г., 22:57
Въпроса ми еможе ли да се ъпдейтне Firmware по IrDA
Защото съм си затрил някаде кабела за данни.
И от къде мога да си изтегля това ЕХЕ-неце за updatе-а
В момента съм с вер. 52
и ми забива редовно при работа с ММС-са при upload най-вече.

Sabre
23.02.03 г., 12:50
не, неможеш да си го обновиш през ir , задължително през COMx , а еxe то може да го свалиш от ТУК (http://www.legnicka.stream.pl/jacek/pliki/) ;)

Empy2Strah
24.02.03 г., 02:39
Originally posted by Gogo4
не, неможеш да си го обновиш през ir , задължително през COMx , а еxe то може да го свалиш от ТУК (http://www.legnicka.stream.pl/jacek/pliki/) ;)

Gogo4 имаш една бира от мен , ако отделиш 5 минути да дойда у вас и да ми заредиш новия firmware.

Sabre
24.02.03 г., 10:16
от моя страна няма проблем ,но аз съм от пловдив , ако и за теб няма проблем ще се срещнем (наи-добре през weekend) и ще го направим!!!

Empy2Strah
25.02.03 г., 03:33
Недоглеждане :) :)
Мерси но нямам път към Пловдив скоро.

А някоти друг от София със Siemens SL45i, който да се навие да ми флашне новия Firmware?