Виж пълна версия : EPoX 8RGA+ - първи впечатления...
Ba4o Kiro
13.02.03 г., 19:29
Ако имате въпроси и мнения за конкретното дъно, или нещо за казване по темата или ревюто, тук е мястото където можете да го направите. Надявам се ревюто да ви е харесало.
За да прочетете ревюто натиснете ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/Epox/8rga+/8rga+01.html)
Creep: линка вече работи! ;)
Няма никой ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/Epox/8rda+/8rga+01.html) бре.
Ba4o Kiro
13.02.03 г., 21:02
Вече има :devil:
Кажете с кои видове памет дъното има проблеми ? И като цяло освен пробелмите които са описани в ревюто иам ли други фрапиращи пробелми ? Btw да питам и за 2D-то - толкова ли е лошо ? И какво според вас е висока резолюция - абе кажете до каква резолюция е добре 2D-то и на колко вече почва да се влошава ?
Всичко добро.
От мен е това засега иначе дъното страшно ми харесва.А и ревюто е мн добро.Все пак три глави мислят мн по-добре от една ...
P.S.Сри за поста прочетох частта където е описано за проблемите с паметта - извинявам се ...
Ba4o Kiro
14.02.03 г., 02:46
В самото ревю има отговори на всичките ти въпроси...
За паметта - сам си видял. Просто ще е добре да се "съоръжиш" с по-добра памет. TwinMOS CAS 2 за предпочитане. Памети с "Winbond BH6" чипове или още по-добре "BH5" ще ти свършат идеална работа.
Конкретни модели с такива чипове:
- TwinMOS DDR333 CAS2
- TwinMOS DDR400
- Kingston KVR333
- Kingston KVR400
- Kingston HyperX DDR333
- Kingston HyperX DDR400
- Corsair XMS (всички модели)
Това е при положение че ще ползвате вграденото видео. Ако не го ползвате и по-обикновени памети ще свършат работа.
Резолюция - ами според мен (а и според доста хора) над 1280х1024 вече е "висока резолюцията".
Видеото "помътнява" точно от тази резолюция нагоре. Иначе на нея и по-надолу е OK.
Чети по-внимателно...
Бре при мен ли е проблема?
Не мога да видя Flash резултатите от тестовете?
Уж всичко си имам инсталирано........ бас мас..... :rolleyes:
Ba4o Kiro
14.02.03 г., 04:58
Originally posted by Mollov
Бре при мен ли е проблема?
Не мога да видя Flash резултатите от тестовете?
Уж всичко си имам инсталирано........ бас мас..... :rolleyes:
Всичко си "арбайтен" при мен бе Тоше (а и в Григор, Creep, съквартиранта ми...)... Ако имаш инсталиран Flash Player 6 не би трябвало да има проблеми.
Изчакай малко повече да се заредят. Бели "прозорци" ли виждаш или нещо друго??
Originally posted by Ba4o Kiro
Всичко си "арбайтен" при мен бе Тоше (а и в Григор, Creep, съквартиранта ми...)... Ако имаш инсталиран Flash Player 6 не би трябвало да има проблеми.
Изчакай малко повече да се заредят. Бели "прозорци" ли виждаш или нещо друго??
Flash 6 имам качен, други Flash сайтове бачкат..... само бели прозорци виждам, дори и след 10мин. чакане.... :rolleyes:
И на мен не ми ги показва.
Ba4o Kiro
15.02.03 г., 20:21
А в другите ревюта как е? Виждате ли графиките??? Да речем на 8K5A2+?
Не е нормално да не ги виждате при положение че имате Flash плеър инсталиран...
Повредата определено е във вашите "талавизори" щот' вчера и днес минах през 10-тина компютъра да видя и на всичките работеше... При това инсталирах нов WindowsХР на втория ми хард диск и пак всичко работеше. Има нещо гнило в Дания...
Аз съм бил с Flash 5.0 r48 ще пробвам с 6
С Flash 6.0 r69 се виждат.
GeniusLoci
16.02.03 г., 22:58
При мене никак не се виждат...сега пак ще погледна че за последно онзи ден (в петък май) гледах...
и то само на това ревю!
...Е, сега се виждат, чудесно..нещо от браузърите е сигурно..
Авторски права на vBulletin