PDA

Виж пълна версия : Въпрос от чисто любопитство...

Dark Skywalker
28.01.03 г., 17:58
Някой ще ми обясни ли каква е разликата между администраторите, супер модераторите и обикновените модератори във форума? Защо един и същ участник може да бъде включен едновременно в повече от една от тези категории?

(Не съм наясно как това познание ще ме обогати, но нали съм си любознателен...)

QWERTY
28.01.03 г., 21:31
Абе това разделяне е по-скоро историческо, отколкото функционално. Едно време не знаеха как да правят обикновенни модератори и затова ги правеха супермодератори. Супермодератора може да пипа по всички раздели, докато модератора само в определени. Администраторите имат права да пипат и по вградените административни функции на форума. Има и "истински" администратори, които пипат по базата, скрипта и "квото там дойде".

Това, което е описано като функции във "forum leaders" не отговаря съвсем точно на истинските функции на участника (повече не ти трябва да знаеш), но така има известна доза загадъчност и прави форума по-интересен...:p

... не знаеш с кой мародератор като се "заиграеш" какво може да ти се случи... :p :p ;) (шега)

Valeri
28.01.03 г., 22:18
Originally posted by QWERTY
... не знаеш с кой мародератор като се "заиграеш" какво може да ти се случи... :p :p ;) (шега)

... като при това някои, за да те "забодат" изненадващо, под никовете са си написали маскиращото Senior Member. Тези са "най-гадните", имай го предвид... :argh:

Повече :bow: на такива и ще има повече :drunk: ...

Dark Skywalker
28.01.03 г., 22:19
Абе исках така завоалирано да подпитам кой мЪдератор колко може да ми насини канчето, че онзи щурият от Канада напоследък все повече ме заплашва с деактивация на nick-а....
:ghi:

Valeri
28.01.03 г., 22:24
Originally posted by Dark Skywalker
Абе исках така завоалирано да подпитам кой мЪдератор колко може да ми насини канчето, че онзи щурият от Канада напоследък все повече ме заплашва с деактивация на nick-а....
:ghi:

Той този от Канада мисли да се обади на един нов мембър тука във форума (с който ти нагло спореше наскоро), който да ти обясни някои неща... от физиката, примерно погасяване на кинетична енергия...

:devil:

Dark Skywalker
28.01.03 г., 22:28
Той този от Канада мисли да се обади...Валерий, стари приятелю.... Не искаш ли да обсъдим този въпрос някъде другаде, например в ICQ, все пак той касае само нас двамата?

QWERTY! Ти баща, ти брат.... бързо затваряй темата и трий постовете, че Валерий се готви да ме хвърли на вълците тука!!!

:cry:

Ba4o Kiro
28.01.03 г., 22:37
Ха QWERTY затворил, ха аз отворил :devil: :naughty:...
Те и "вълците" трябва да си имат занимавка - от ти "Тъмнии Ходещ по Звездите"...

Dreamer
29.01.03 г., 03:12
А тия дето се водят нормални юзъри, а могат да пипат у еф-ти-пи-то как им викат? :D

Valeri
29.01.03 г., 04:00
Originally posted by Dreamer
А тия дето се водят нормални юзъри, а могат да пипат у еф-ти-пи-то как им викат?

На тия им викат "нежелани гости"... :lol:

Dreamer
29.01.03 г., 11:38
Май съм разочарован :) Нещо по-интересно мислех да чуя ама явно май грейт експектейшънс файлд...

:cool:

QWERTY
29.01.03 г., 16:00
Originally posted by Valeri
На тия им викат "нежелани гости"... :lol:

Може и "пипачи" (е.ч. пипач)...:p

Dreamer
29.01.03 г., 17:02
Е... аз мога ама не пипам :P Значи пак не става така :)

GrigorBG
31.01.03 г., 13:17
"Skriti limonki" im vikam....

Dreamer
31.01.03 г., 17:08
хихи, това вече ми харесва :)

Ba4o Kiro
01.02.03 г., 00:18
Originally posted by Dreamer
хихи, това вече ми харесва :)

Време е да си смениш "описанието" май :devil: :naughty: ...

Zavaliata
01.02.03 г., 03:21
Между другото, как се сменя надписът под ника?

Metanoia
01.02.03 г., 04:02
Originally posted by Zavaliata
Между другото, как се сменя надписът под ника?
User CP/Edit Profile/Custom User Text

lubb
01.02.03 г., 04:39
Originally posted by Metanoia
User CP/Edit Profile/Custom User Text

ммм на теб ти е лесно с тези 1к поста да говориш:D
ми ние дето нямаме по триста поста, та да ни се появи тази опцийка в менюто;)
дай малко бройки насам.
Завалията стегни се и пиши много, за да стигнеш 300 поста.след това пиши каквото душа ти иска над аватара:)

в момента с този пост се приближам с една бройка към пост №300:p

Dreamer
01.02.03 г., 06:32
Originally posted by Ba4o Kiro
Време е да си смениш "описанието" май :devil: :naughty: ...
Yeah :)

Metanoia
01.02.03 г., 17:58
Originally posted by lubb
ммм на теб ти е лесно с тези 1к поста да говориш:D
ми ние дето нямаме по триста поста, та да ни се появи тази опцийка в менюто;)
дай малко бройки насам.
Завалията стегни се и пиши много, за да стигнеш 300 поста.след това пиши каквото душа ти иска над аватара:)

в момента с този пост се приближам с една бройка към пост №300:p

Поправка - реалното число на постовете ми е към 1200 сигурно, но с това изпадане на данните от SETI и т.н спаднаха сериозно. ;) Не че ми трябват толкова много... ако може бих раздавал на всеки, който има нужда за нещо...

А иначе повече спам ако пишеш, моето момче, далеч ще стигнеш... :D

Zavaliata
03.02.03 г., 15:54
А бе аз за Левски сигурно ще пиша нещо....:D :D :D