Виж пълна версия : Conexant 56k int. drivers for linux
значи имам такъв модем - Conexant 56k int. и се чудя дали има начин да го подкарам под ред хат 7.3 ... ?!?!??
Има. Обикновено трябва да тръгне още при инсталацията, но ако не, май ще трябва да прекомпилираш ядрото заедно с драйверите за този модем. Може и да стане с модул, който се зарежда допълнително без да прекомпилираш цялото ядро.
не го намери при инсталацията ... 6те търса тогава тия работи ...
Зззначи :) Нормално е при инсталация да го открива, но не в истинския смисъл на думата :) Повечето линукс дистрибуции които съм слагал го откриват като съществуващо устройство но не слагат необходимите драйвери.
тук : http://www.mbsi.ca/cnxtlindrv/hcf/downloads.html има необходимите драйвери за RH 7.1 + i za MDK i SuSE.
мерси ама аз реших да разкарам модема и да си прекарах лан нет :D
Браво бе ! тзтз. Аз толкова време ти търсих тия неща из нета и а ти какво ? :)
хех, бъзикам се донякъде. Доста време търсих такива драйвери но за мен и когато ги открих разбрах че при най- малкото натоварване на мизерния ми процесор модема дропи като невидял.
Дивата тъжна жалка истина - софтуерен модем ( жалка измислица и пародия )
:)
да точно за тфа и аз го изкубах модема и заедно с оште един такъф ги замених за една ланка и си прекарах нет ... :) лан рулззззз :)
Е рулз ама като ти кажат от провайдера искаме 20 човека да се съберате и айде хапни дръвцето...скапаняци със скапаняци :( тъпо е !
weasel4o
07.03.03 г., 09:46
Я аз да взема да питам-някой знае ли как да подкарам кабелен модем(Webstar) на Red Hat 8.0?
/Edit-Модема е на USB
Пиша тук за да не пускам нови теми със горе долу едно и също предназначение./Edit
Originally posted by weasel4o
Я аз да взема да питам-някой знае ли как да подкарам кабелен модем(Webstar) на Red Hat 8.0?
Какъв е тоя кабелен модем и какво по-точно искаш да му подкараш? Ако "кабелния модем" е "външен" трябва само да си настроиш коректно мрежата и/или да си сложиш софтуер за акаунтинга, който използва провайдера ти (много малко провайдери имат такива "сложнотии"). Кабелния модем (външен, не платка) е бридж и си работи и без да има вързан компютър към него.
Авторски права на vBulletin