Виж пълна версия : Оносно Темата за биоса..
Току що четох правилата на форума и никъде не видях точка която да посочва, че само “напреднали в областта” могат да пишат във форума. Направо не мога да повярвам на наглостта на Stan. Като не искаш да помагаш поне не пречи. От правилата на форума единствената точка която видях, че е “условно” нарушена е 1.8 ( за търсачката ), но аз не мисля че в случая е меродавна, защото не е правилно понякога да може, а друг път не. То ще излезе, че е по-добре да се напишат по някоя и друга статия за най-общите проблеми и всеки да си ги чете без да коментира частните си проблеми.
Има една поговорка ( или там как се води ), “Сит на гладен не вярва”. Само дето за мен лично Stan никога не е бил от “ситите”.
Само дето не мога да разбера какво искаш пък ти от Стан? И кой се интересува от мнението ти дали съм от ситите или не? Ако имаш някакви предложения относно форума - давай, иначе от клюки тук много-много не се интересуваме!
И още нещо - мога ли да те питам кой си ти и какъв си, че "за тебе лично" Stan еди-какво си? От колко време познаваш Stan и по какво съдиш?
Пак ти казвам - ако имаш конкретни предложения или идеи, давай, ако смяташ да се заяждаш с мен тук, просто няма да стане.
Moderator EDIT Stan: Тая няма да стане, приятелю. Мисля че бях пределно ясен. Както ти казах - без заяждане и обиди. Айде със здраве!
GeniusLoci
23.01.03 г., 04:38
маче стана...изпуснахме непознаващия Стан да говори за познатия Стан....
Какво се заяждаш бре...че някой казал на друг да не пипа..и аз съм на това мнение щото знам после как като му искаш пари да го оправиш се налага да обясняваш като на индианец какво е совалка и как да я управлява...
Моето мнение:
- Stan, малко се престараваш и действаш много нервно и импулсивно! Който иска да отговаря по 50 пъти, който иска да си чупи главата 100 пъти. Не мисля, че някой трябва да слага край на едното или другото. Щом като имат желание хората, нека си продължават темата. Ти не изразяваш мнението на форума, че да кажеш "стига" от името на всички и да затвориш темата, особено когато има хора, които са готови да дават отговори на поставените въпроси.
- Понятие "на идиот ли се правиш" е обида и ако не беше написана от модератор да я бях поправил със звездички. Обръщам внимание на "звездички", тъй като мнението на pip00 по-горе не ти е харесало и си изтрил, т.е. отнел си правото на други да прочетат и да преценят за какво става дума. Когато обектът на критика си ти, такива действия изглеждат като саморазправа и не носят точки в твоя полза.
- Раздел "За форума" е направен с цел да се решават и такива проблеми, но не по метода "няма да стане". Ако смяташ, че си прав, тогава защити позицията си без да ползваш бутончето Edit. Ако можеш да го направиш културно и убедително, тогава значи наистина си бил прав. Имай предвид, че модераторът Stan трябва да е представител на HWBG, а не на лицето Стоян персонално.
Съгласен съм, че CELERON_new пуска много странни теми с откровено неразбиране на материята и откровено глупави въпроси, също че пуска много теми без да погледне назад във форума, но това не е особено нарушение на правилата и реакцията срещу това не трябва да е чак толкова остра. За повторенията, кирилицата, изразните средства - ДА, но за съдържанието - НЕ.
Валерий, какви звездички да сложа на думите "... аз пиша заради другите членова на форума, заради твоята дребна личност не бих си дал труда да пиша..."? Това от човек, на когото не съм казал нищо? И ти твърдиш, че това е някакво "мнение"?
Честно казано, учудва ме реакцията ти.
Моето участие в темите "Защо е толкова лош Стан?" приключи. Има си админи, да решават. Аз обяснения като ученичка на всякакви "възмутени граждани" няма да давам.
Originally posted by Stan
Валерий, какви звездички да сложа на думите "... аз пиша заради другите членова на форума, заради твоята дребна личност не бих си дал труда да пиша..."? Това от човек, на когото не съм казал нищо? И ти твърдиш, че това е някакво "мнение"?
Честно казано, учудва ме реакцията ти.
Тази реакция е породена от нервната ти намеса. Малко по-спокойно го давай и няма да се налага да се пише по такива теми. Във форума има 10-ина човека с модераторски права, обаче ти се изнерви първи. С малко по-малко отрицателни емоции всичко ще е наред.
“Само дето не мога да разбера какво искаш пък ти от Стан?”
Ами не искам всеки път когато си неразположен да си го изкарваш във форума по най-безцеремонния начин възползвайки се от дадените ти “права”.
“И кой се интересува от мнението ти дали съм от ситите или не”
Интересно защо си мислиш, че всеки се интересува от твоето мнение?
“Ако имаш някакви предложения относно форума - давай, иначе от клюки тук много-много не се интересуваме!”
Щом така поставяш въпроса, то предложението ми е като се говори/пише за някакъв контрол, то той да се спазва от всички и за всички.
“И още нещо - мога ли да те питам кой си ти и какъв си, че "за тебе лично" Stan еди-какво си?”
Може да попиташ.
“От колко време познаваш Stan и по какво съдиш?”
Носителя на ника “познавам” от както чета форума ( близо две години ). А що се отнася до “съденето” – ами прочети си писанията и ако можеш помисли, колко от тях са в помощ/съвет на някого, и колко са по-скоро груби/грозни комплексирани заяждания.
“...давай, ако смяташ да се заяждаш с мен тук, просто няма да стане.”
Знам, всеки момент очаквам да затвориш темата.
Не ти приляга на годините бе падарю.
Да не забравя да поясня - опитвам се да спазвам някакъв приличен тон не заради теб, а заради останалите участници. Ако ставаше въпрос само за твоята дребна личност нямаше въобще да си правя труда да поствам
Това е оригиналният пост който пуснах снощи и честно казано въобще не се очудих, че го няма.
Originally posted by pip00
Това е оригиналният пост който пуснах снощи и честно казано въобще не се очудих, че го няма.
Добре... мисля да спираме вече обсъждането, освен ако някой неизказал се до сега има силно желание да го направи. Ограничавайте се в мнения за конкретната ситуация кое е правилно и кое не, а не навлизайте в лични нападки кой какъв бил и защо.
Само едно нещо... Пише се и се казва Учудих, а не Очудих. Просто не издържах като видях критика с правописни грешки.
Айде стига толкова.
Ba4o Kiro
24.01.03 г., 10:03
Надявам се всички да са казали каквото имат да казват?!
Аз вече лично се разбрах със Stan.
С pip00 ще се разберем като се видим след 1 седмица :).
Надявам се че няма какво повече да се обсъжда по въпроса...
Ще изчакам още 24 часа, ако има закъснели мнения да се изкажат, и ще затворя темата.
Надявам се това да устройва всички?!
PEACE...
Zavaliata
24.01.03 г., 13:46
Малко offtopic
Обади ми се бре Киро!
Малко по темата:
Защо Stan просто не каже: "Да, сгреших, извинявайте!"
толкова ли е трудно?????
Ba4o Kiro
26.01.03 г., 03:00
Май всички се изказаха...