PDA

Виж пълна версия : Lindows

nightyj
21.01.03 г., 21:56
Някой пробва ли го вече???

Mikis
22.01.03 г., 13:16
Не съм го пробвал, но преди време четох едно ревю. Общо взето добре са се постарали, има нова система за инсалиране на софтуер ("клик енд рън" или нещо подобно), която била по-добра от РПМ и от ДЕБ пакетите. Имал и добра съвместимост с Уиндос-ките приложения, без проблеми вървял МС Офис. Вървял със Стар Офис 6.0 на Сън и още някои благинки. Единствения "недостатък" е, че не е безплатен. А и май го няма за безплатно сваляне, за да може да се пробва "на живо".

nightyj
22.01.03 г., 15:53
МИ това във www.free.evro.net ми казаха че го имало.

Oxygen
22.01.03 г., 16:15
Хора, не си губете времето с този Lindows. Пълна боза е.

nightyj
22.01.03 г., 20:40
Що ти пробвал ли си го?Аргументирай твърдението си.

QWERTY
22.01.03 г., 20:46
"платен Линукс"... хмм... все едно "хетеросексуален хомосексуалист"...

CyPoB_KoKa|\
22.01.03 г., 21:28
Originally posted by Djmetal
Някой пробва ли го вече???

Този пост,ми се струва,отдавна трябваше да го има.И аз се чудя що за животно е това Lindows:conf: Ама трябва да се пробва.На някой може да му се стори удобно за работа.Някой да знае дали има някакви тарикатлъци при инсталиране и т.н.????

Mikis
23.01.03 г., 00:11
Originally posted by QWERTY
"платен Линукс"... хмм... все едно "хетеросексуален хомосексуалист"...
Това е ясно. Самият Линукс (ядрото) трудно ще го направят платен. Въобще GPL софтуер не може да стане платен, особено ако го пишат много хора от цял свят. По скоро продават техни си фирмени технологии и техен комерсиален софтуер, както и такъв от трети страни, например Стар Офис 6 на Сън. Но не знам кое му е безплатното и кое платеното, ако въобще има нещо безплатно. Трябва да внимават, че на пазара за платен софтуер ги чака M$ със сатър в ръка :ind: :smack: :naughty:

nightyj
23.01.03 г., 08:17
Mikis погледна ли във free evroto дали това е инсталационния file.Той май трябва да се инсталира от Linux среда или се лъжа.

nightyj
27.01.03 г., 22:17
Мда не ме кефи определено.Смесицата от Windows и Linux хич не е добра ахам

avenger
06.02.03 г., 19:40
za free.evroto nenam, ama az mu imam 2-3 release-a na iso images. Ama samo taka si sedi, spored men e pylna boza, nishte ne moje da zameni dobria star Slack ;)